ΑΥΤΟ.Εγω καταλαβα ενα πραγμα Ευριπιδη ....το πολυτιμοτερο και ακριβοτερο οπλο....ειναι αυτο που αγαπαμε και εχει γραψει την ιστορια του μαζι μας ..!!!!!
ΑΥΤΟ.Εγω καταλαβα ενα πραγμα Ευριπιδη ....το πολυτιμοτερο και ακριβοτερο οπλο....ειναι αυτο που αγαπαμε και εχει γραψει την ιστορια του μαζι μας ..!!!!!
Με τα 30 navaro.Αν το εκανε με μια συγκεκριμένη μαρκα τοτε οκ,Αν ομως το εκανε και με αλλα φυσιγγια με 8mm τοτε σιγουρα κατι συμβαινει..
Ισως ομως να παιζει ρολο κ η ποιοτητα του καλυκα..
Καλα ρε απο ποτε εχεις να μπεις στο team;; μας σνομπαρεις για αλλα team;; ου να μου χαθείςωπα ρε επιτιμε. μπραβο πολυ ωραιος
εσυ ρε ιουδα τι πεταγεσαι??? αφου δεν εισαι πια στο TEAMΜε τα 30 navaro.
Καλα ρε απο ποτε εχεις να μπεις στο team;; μας σνομπαρεις για αλλα team;; ου να μου χαθείς
Ναι, δεν ειναι μαγκνουμ. Ειναι 70.Ιδια ζυγαρια εχουμε..Εμενα μου το βγαζει (το σοβιετικο) 3. 085γρ..αλλα Θα το ζυγισω κ αλλου για να σιγουρευτω..
Νομιζω κ το δικο σου δεν ειναι μαγκνουμ,καλα θυμαμαι?
Τάσο φωτιά το εργαλείο.......!Κεραυνος και αστροπελεκι...
http://gunandknifeclassics.gr/baikal-sport-ij-39-trap-πρόσφατης-παραλαβής/
Απο το 3αρι μαμα εχουν διαφορά. Προς το καλύτερο
Για τα νέα GM3 συμφωνώ ότι φαίνεται να έχουν καλή κατανομή. Αλλά φέτος με αυτό που έγινε θεωρώ ότι υστερούν πολύ σε διάτρηση. Αλλιώς δεν βρίσκω άλλο λόγο να είναι τόσο μάπα η φετινή παρτίδα.Σαν πρωτη αποψη καλα φαινονται, ισως σκορπαει λιγο το Xfull , μπορει να κανω και λαθος καθως η εντυπωση απο τις φωτογραφιες να μην ειναι η σωστη. Τα Percorso μ'αρεσουν, και τα νεα GM3 δεν θα τα ελεγα και ασχημα για τσιχλοφυσιγγα, κακως τα κατηγορεις νομιζω
πολυ καλα τα βλεπεις τα πραγματα.το percorso ειναι φυσιγγαρα και το πορτοκαλι μ αρεσει αλλα δεν μ αρεσει η τιμη τουΣαν πρωτη αποψη καλα φαινονται, ισως σκορπαει λιγο το Xfull , μπορει να κανω και λαθος καθως η εντυπωση απο τις φωτογραφιες να μην ειναι η σωστη. Τα Percorso μ'αρεσουν, και τα νεα GM3 δεν θα τα ελεγα και ασχημα για τσιχλοφυσιγγα, κακως τα κατηγορεις νομιζω
Σαν πρωτη αποψη καλα φαινονται, ισως σκορπαει λιγο το Xfull , μπορει να κανω και λαθος καθως η εντυπωση απο τις φωτογραφιες να μην ειναι η σωστη. Τα Percorso μ'αρεσουν, και τα νεα GM3 δεν θα τα ελεγα και ασχημα για τσιχλοφυσιγγα, κακως τα κατηγορεις νομιζω