Βικτωρα κ αμα ειναι απο αυτες τις Σειρηνες
Νικόλα και γω το ίδιο έχω πάθει για ένα δικανακι!Ευριπηδη με ψυνουν τα διαολια κρατιεμαι για αλλη ρωσηδα
ΤΟΖ ειναι απο τι βλεπω οσοι τα εχουν λενε τα καλητεραΝικόλα και γω το ίδιο έχω πάθει για ένα δικανακι!
Νέο πράμα, το αναφέρει baikal αλλά από τη πάπια πρέπει να είναι toz!
https://www.car.gr/parts/photos/10271898/#null
Toz και με πολλές πιθανότητες να είναι 2* και 4*ΤΟΖ ειναι απο τι βλεπω οσοι τα εχουν λενε τα καλητερα
Γεια σου Ευριπίδη! Τα ported αποδίδουν καλύτερα από τα έσω έξω 5 cm ;λοιπον βρηκα gemini ported για τη μπαικαλα εδω ελλαδα κι επειδη με τρωει ειναι ηδη στο δρομο ενα ic κι ενα mod. θα γινει συγκριση με τα carlson στον πινακα και θα γινει και μετρηση με παχυμετρο. οι δοκιμες θα παρουσιαστουν και οποιος εμδιαφερεται ας μου στειλει π. μ να του πω που και ποσο
αρη κι αυτα εσω εξω ειναι.η περιεργεια μου ειναι στο να συγκρινω αυτα τα ported με τα carlson.ισως η συγκριση ν αδικησει το gemini ic με το carlson το lm αλλα θα δουμε τι κανει κι ενα ported 4 αστρα στον ρωσσο.η στιγμη της αληθειας θα ειναι στα 2 3αστερα.δυστυχως επειδη δεν το ψαχνουν πολυ με το μπαικαλ πρεπει να πλωρωσω για να μαθω αλλα θα ειμαστε ολοι στο κερδος γιατι τελικα θα μαθουμε τι πρεπει ν αγοραζουμε.θελω να πιστευω οτι καθως ported και ψιλοφρενατα θα δωσουν ελαφρως καλυτερες κατανομες.υπομονη λοιπον μεχρι να τα παραλαβω και να τα δοκιμασω.θ αναστεναξουν οι πινακεςΓεια σου Ευριπίδη! Τα ported αποδίδουν καλύτερα από τα έσω έξω 5 cm ;
γιωργο γενικα τα gemini ειναι πολυ καλα τσοκ.θα δουμε πρωτα στον πινακα τη μιση αληθεια και την αλλη μιση στο κυνηγιΕυριπίδη το τεσσάρι το Gemini σε κλειστά απογευματινά καρτέρια πιστεύω θα κάνει παπάδες..