Ευριπιδη καλο ριχτα να ειναι οπως τα θελεις,κανε εξαντλιτικες δοκιμεςτα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια
Καλορίζικα Ευριπίδη, καλές δοκιμές!τα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια
Πανοοοοό έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι ο Ευριπίδης...........Οι εικονες μιλάνε απο μόνες τους......Ρε κουφάλα που το χτυπησες το spartan τοτε που έψαχνα εγώ δεν έβρισκα με τίποτα....
Έργαλος το μπαικαλονι......κανονι s300 .shoot..shoot.
Ε οχι και να αποκαμει ρε Νικοκανε εξαντλιτικες δοκιμες
Kαλορίζικα και καλόριχτα ....τα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια
Καλοριχτα λεβςντη! Εχει βαλει τα γυαλια σε πολλους ο ρωσσοςαφιερωμενες στον φιλο μου τον βουρλισμενο που πηγε για υπνο αλλα θα τις δει αυριο.ο συντροφος ρωσσος.επισης προσεξτε το αψογο customizing στο κοντακι
Καλοριζικα Ευριπιδη τα τσακακιατα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια
αφιερωμενες στον φιλο μου τον βουρλισμενο που πηγε για υπνο αλλα θα τις δει αυριο.ο συντροφος ρωσσος.επισης προσεξτε το αψογο customizing στο κοντακι
Ευρι φωτια είσαι με το κανόνι. Καλοριχτα τα νέα τσοκ. Βασικός κανόνας να σε γεμίζει το όπλο σου, αν σε γεμίζει θα κάνεις κηδείες σε πορτοκαλί και φτερωτά πετουμενα.τα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια