4* δλδ18.25
4* δλδ18.25
Του ελεγα εναν.συνδυασμο 4* την κατω.και 2* την πανω4* δλδ
Ποιος "οπλουργος" ειναι ωστε να τον αποφυγουμε???Έχει κάποιος να προτείνει τρόπο ώστε να ξεβιδωθεί τσοκ από 153 που έχει φρακαρει; Ο ιδιοκτήτης το πήγε και σε οπλουργο και το μόνο που κατάφερε είναι να φαγωθούν οι εσοχές που κουμπώνει το τσοκοκλειδο.
Αν έγινε ένα σώμα άστα να πάνε.Έχει κάποιος να προτείνει τρόπο ώστε να ξεβιδωθεί τσοκ από 153 που έχει φρακαρει; Ο ιδιοκτήτης το πήγε και σε οπλουργο και το μόνο που κατάφερε είναι να φαγωθούν οι εσοχές που κουμπώνει το τσοκοκλειδο.
Και μετά διεισδυτικό λάδι , αυτά έπρεπε να γίνουν πριν χαλάσουν οι εσοχές.Δοκιμασε βουτηγμα την ακρη της καννης σε βραστο νερο, και αμεσως μετα σε κρυο νερο. 2-3 εναλλαγες απο ζεστο σε κρυο με την συστολη-διαστολη των μεταλλων ισως ξεσφιξει το τσοκ
Μου αρεσει που γραφεις ''ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ''..........................μηπως τελικα θα πρεπει να γινουν γνωστοι αυτοι οι ''οπλουργοι''??????Έχει κάποιος να προτείνει τρόπο ώστε να ξεβιδωθεί τσοκ από 153 που έχει φρακαρει; Ο ιδιοκτήτης το πήγε και σε οπλουργο και το μόνο που κατάφερε είναι να φαγωθούν οι εσοχές που κουμπώνει το τσοκοκλειδο.
Tραβηξε μια φωτ το στομιο μπορεις?Έχει κάποιος να προτείνει τρόπο ώστε να ξεβιδωθεί τσοκ από 153 που έχει φρακαρει; Ο ιδιοκτήτης το πήγε και σε οπλουργο και το μόνο που κατάφερε είναι να φαγωθούν οι εσοχές που κουμπώνει το τσοκοκλειδο.
2 είναι τα εργαλείαΈχει κάποιος να προτείνει τρόπο ώστε να ξεβιδωθεί τσοκ από 153 που έχει φρακαρει; Ο ιδιοκτήτης το πήγε και σε οπλουργο και το μόνο που κατάφερε είναι να φαγωθούν οι εσοχές που κουμπώνει το τσοκοκλειδο.
Το εχω και καθεται μια μαλακια και μιση οταν γυρισω απο διακοπες θα σου δειξω το απολυτο εργαλειο
Εργαλειο για τσοκ Μπιλαρα μην.παρεξηγηθουμε μεγαλοι ανθρωποιΤο εχω και καθεται μια μαλακια και μιση οταν γυρισω απο διακοπες θα σου δειξω το απολυτο εργαλειο
Το δευτερο???ο καβουρας ξεβηδονη της σολινες μπαλα
Αι βρε ... κάβουρας ... αχαχαχΤο δευτερο???ο καβουρας ξεβηδονη της σολινες μπαλα
Αυτον τον αυνανα θα τον μιμηθει ο ελληνας τα ξερω ολα και θα κανει την κανει μπρελοκ.Το μονο νορμαλ ειναι του αγγλου και αυτο για soft κατασταστασεις,εαν το.τσοκ ειναι παγωμενο καμια πενταετια δεν βγαινει με το demon που να κτυπιεσαι κατωΑι βρε ... κάβουρας ... αχαχαχ
Δω κοίτα τι φτιάν' το καθαρόαιμο ....
Νομίζω ότι με το κρουστικό αεροκλειδο είναι ότι καλύτερο. Με τις κρούσεις σιγά σιγά θα ξελασκαρει χωρίς να γίνει ζημιά στην κάννη. Γενικότερα σε βίδες που έχουν κολλήσει πιστεύω το κρουστικό αεροκλειδο είναι ο καλύτερος τρόπος.Αυτός είναι πιο νορμάλ