Οχι δεν ειμαι, συνηθως το ενα φερνει τ' αλλο. Ειχα ενα ποζε και δεν ειχα παραπονο, δεδομενης της τιμης του. Παναγιώτη ηταν πολυ καλο λειτουργικα (κλειδια, εσωτερικα τα εξαρτηματα του, πολυ στιβαρο, συγκλιση καννων). Τα φινιρισματα ομως αλλη υποθεση. Η βαφη των καννων δεν ηταν ομοιομορφη, η εφαρμογες κοντακιου με βαση ειχαν κενα, περίσσευε ξυλο και το πελμα τραγικο. Το τελευταιο αλλαχτηκε πριν το παραλαβω γιατι ειχα πει στο μαγαζι να το αλλαξει πριν μου το στειλει. Η ριγα ηταν αιχμηρη στις ακμες της, πραγμα που μου την εδινε περισσοτερο απο ολα.
Οταν το πηρα το καθαρισα απο τα υπερβολικα και αθλια γρασσα, επισης εβγαλα το κοντακι απολίπανα το μηχανισμο και τον λιπανα σωστα.
Για να γλυκανει λιγο στο ανοιξε κλεισε, γυαλισα με ψιλα ντουκοχαρτα νερου (απο 800 μεχρι 2000) τα σημεια επαφης μπασκουλας με σιδερο παπιας. Επισης με το ιδιο τροπο λειανα τον εξωλκεα φυσιγγιων. Ακομα εκανα μπανιο τις καννες με ζεστο νερο που ειχα διαβασει οτι ετσι σταματα η οξειδωση απο το μελανισμα, γιατι στο εργοστασιο το αμελουν.
Φιλε εγινε πολυ ωραιο. Λειτουργουσε τελεια και ομαλα. Το ζυγισμα του ηταν ανετο και οι σκανδαλες του εμενα μου φανηκαν πολυ καλες, παροτι λενε οτι ειναι βαριες. Μπορει ομως να ετυχα στην περιπτωση. Και αυτα γυρω στα 550 ευρω. Βεβαια η προσωπικη εργασια ηταν πολλες ωρες, αλλα το εκανα με ευχαριστηση και χωρις το αγχος να μη του κανω ζημια.