Εγώ ήμουν που το έγραψα αυτό Gian. Με συγχωρείς για την οξύτητα της έκφρασής μου. Όχι δεν τον ξέρω τον παππού και δεν μου έχει κάνει τίποτα. Από τη φωτογραφία έκρινα ότι το όπλο είναι πάρα πολύ άσχημα διατηρημένο και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να είναι επικίνδυνο. Και επειδή αυτό είναι οφθαλμοφανές κατ’εμέ, μου έκανε εντύπωση πως ο κάτοχος δεν βλέπει την πιθανότητα να του συμβεί κάποιο ατύχημα και αυτό που εννοούσα «να του κοπεί ο βήχας» ήταν να του εξηγηθεί ότι δεν είναι ασφαλές ένα τόσο παραμελημένο όπλο να το κάνουμε να έρθει σε κατάσταση λειτουργίας.
Αν η κρίση μου από τη φωτογραφία είναι λανθασμένη και το όπλο είναι ασφαλές, πάλι ζητώ συγνώμη. Όμως οι φωτογραφίες άλλα δείχνουν και επίσης, εγώ μπορεί να κάνω λάθος, αλλά όπως βλέπεις σχεδόν όλοι συμφωνούν στο ότι το όπλο των φωτογραφιών είναι πάρα πολύ κακοδιατηρημένο για να το θεωρήσουμε ασφαλές.
Επιπλέον, το τί γινόταν από ανάγκη παλαιότερα καθόλου δεν πρέπει να μας απασχολεί. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι επιλογές από ανάγκη που έκαναν τότε, δεν είναι αποδεκτές στις μέρες μας.