Tolis SBE1
Banned
Στα δεκατα που αναλογουν πολυ καλες προς σφιχτες κανη 75 ποντουςΤο gemini μια χαρα θα βγαλει 2* τουφεκια τα αλλα 2 τι βγαζουν?
Στα δεκατα που αναλογουν πολυ καλες προς σφιχτες κανη 75 ποντουςΤο gemini μια χαρα θα βγαλει 2* τουφεκια τα αλλα 2 τι βγαζουν?
Εκτός από την σπορτινγκ έκδοση βγάζει και κυνηγετικές 75 εκατοστά;Ισχύει πως στα καινούργια super pose με 75 εκ. κάννες είναι όλα porting ;
Δεν το γνωρίζω. Το MP-27 πάντως το έχει σε όλες τις εκδόσεις (MP-27M, MP-27EM,MP-27EM1C) του στα 75 εκατοστά, στον κατάλογο.Εκτός από την σπορτινγκ έκδοση βγάζει και κυνηγετικές 75 εκατοστά;
ΟΛΑ με μήκος ανάλογο της θαλάμης και τις αντοχές του ώμου σου!Baikal IJ-18E γράφει made in ussr τι φυσίγγια μπορεί να ρίξει?
Κριτήριο για τα φυσίγγια είναι το διαμέτρημα, το μήκος της θαλάμης οι πιέσεις δοκιμής, η κατάσταση του οπλου και πολύ σωστά όπως είπε ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. με το τι αντέχει ο όμως σου. Η χώρα και η ημερομηνία κατασκευής είναι αδιάφορα.Baikal IJ-18E γράφει made in ussr τι φυσίγγια μπορεί να ρίξει?
Μήπως έβγαινε 61 εκ ; Να την κάνεις ανταλλαγή ,η πούλημα και να πάρεις αυτό που θέλεις,τι κυνήγια κάνεις;Γεια σας
Κάτοχος baikal mp153 super magnum 71 εκατοστά κανη
Θα ήθελα να μάθω
τη γνώμη σας
Κόψιμο κάνης στους 61με εσωτερικό τσοκ γίνεται;Σε ποιο οπλουργειο;
Φλάντζες αλλαγής κοντακιου γνήσιες υπάρχουν;
Διαδικασία ολόκληρη.....καινούργια άδεια, νέα αριθμός κάνης.Μήπως έβγαινε 61 εκ ; Να την κάνεις ανταλλαγή ,η πούλημα και να πάρεις αυτό που θέλεις,τι κυνήγια κάνεις;
Εκτός από το κόστος τής μετατροπής το όπλο δεν θα έχει μεταπώληση δηλ το παντρεύεσαι.Διαδικασία ολόκληρη.....καινούργια άδεια, νέα αριθμός κάνης.
Θα μου πεις, και στην ίδια αλλάζει το μήκος, αλλά σε όλα τα όπλα τα δικά μου, σε καμία ΑΚΚΟ δεν γράφει μήκος κάνης μονό αριθμό κάνης.
Νομίζω, από αυτή την άποψη συμφέρει καλύτερα το κοντεμα και η εφαρμογή τσοκακιων.
Η ακκο δεν γράφει μήκοςΔιαδικασία ολόκληρη.....καινούργια άδεια, νέα αριθμός κάνης.
Θα μου πεις, και στην ίδια αλλάζει το μήκος, αλλά σε όλα τα όπλα τα δικά μου, σε καμία ΑΚΚΟ δεν γράφει μήκος κάνης μονό αριθμό κάνης.
Νομίζω, από αυτή την άποψη συμφέρει καλύτερα το κοντεμα και η εφαρμογή τσοκακιων.
Το πουλάς και βάζεις 200€+- και παίρνεις ένα impala plus 61 εκατοστά.Η ακκο δεν γράφει μήκος
Απλά φαντάστηκα ότι εδώ θα βρω κ άλλους να το έχουν κάνει και να πάρω γνώμες
Είναι υπερβολικά μπροστοβαρο με 71 εκ
Δεν κάνει για τίποτα
Θέλει υπομονή παίζει ρόλο και η κατάσταση , πωλούνται πολλά μεταχειρισμένα όπλα,πως ήρθε στην κατοχή σου ,τι κυνηγάς;Δεν έβγαινε 61 εκ
Μεταπώληση δεν έχει ούτε τώρα
Το δοκίμασα δεν το θέλει κανείς
Ταπεινή μου γνώμηΤο πουλάς και βάζεις 200€+- και παίρνεις ένα impala plus 61 εκατοστά.
Ήδη υπερβενει τα 3500 κιλάΠρόσθεσε βάρος στο κοντάκι.