Γιατί φίλε το λες αυτό; Γιατί να μη το δώσω; Με τσοκ 1-3. πόσο θα τραβήκει; Σε λίγο τα ατσάλινα σκάγια θα είναι εδώ.Κράτα και το παλιό μην το δίνεις.
Γιατί φίλε το λες αυτό; Γιατί να μη το δώσω; Με τσοκ 1-3. πόσο θα τραβήκει; Σε λίγο τα ατσάλινα σκάγια θα είναι εδώ.Κράτα και το παλιό μην το δίνεις.
Γιατί το έχεις φτιάξει στα μέτρα σου και μπορείς να διαμορφώσεις τα τσοκ σε ποιο ανοιχτά για απλά ατσάλινα η μη-τοξικα.Ετσι κι αλλιώς το παλιό με το νέο στις ίδιες πιέσεις δεν είναι δοκιμασμένα;Γιατί φίλε το λες αυτό; Γιατί να μη το δώσω; Με τσοκ 1-3. πόσο θα τραβήκει; Σε λίγο τα ατσάλινα σκάγια θα είναι εδώ.
Ναι φίλε, και σήμερα μου έδωσε μια χαμογελάρα το άτιμο.....το πιστεύεις ότι λίγο μετά μου ήρθε στο νου η συμβουλή σου να μη το δώσω; Καλή όρεξη τώρα!Γιατί το έχεις φτιάξει στα μέτρα σου και μπορείς να διαμορφώσεις τα τσοκ σε ποιο ανοιχτά για απλά ατσάλινα η μη-τοξικα.Ετσι κι αλλιώς το παλιό με το νέο στις ίδιες πιέσεις δεν είναι δοκιμασμένα;
το πλαγιοκανο μιροκου που εχω εχει σταθερα τσοκ τρια και τεσσερα.εχει προβλημα με τα ατσαλινα?Γιατί το έχεις φτιάξει στα μέτρα σου και μπορείς να διαμορφώσεις τα τσοκ σε ποιο ανοιχτά για απλά ατσάλινα η μη-τοξικα.Ετσι κι αλλιώς το παλιό με το νέο στις ίδιες πιέσεις δεν είναι δοκιμασμένα;
Όχι.το πλαγιοκανο μιροκου που εχω εχει σταθερα τσοκ τρια και τεσσερα.εχει προβλημα με τα ατσαλινα?
Με ποια κάννη;Ναι φίλε, και σήμερα μου έδωσε μια χαμογελάρα το άτιμο.....το πιστεύεις ότι λίγο μετά μου ήρθε στο νου η συμβουλή σου να μη το δώσω; Καλή όρεξη τώρα! View attachment 84313
Με τη ***. Απόσταση μεταξύ 12-15 μέτρων. 6 μπάλες στο κεφάλι έχει, το φωτογράφησα, αλλά δεν είναι και πολύ ευχάριστο θέαμα. Το κρέας άθικτο.Με ποια κάννη;
Σε τέτοιες αποστάσεις βγαίνουμε και με ξιφολόγχη.Απόσταση μεταξύ 12-15 μέτρων.
Οδυσσεύς ο Λάερτιος???Σε τέτοιες αποστάσεις βγαίνουμε και με ξιφολόγχη.
Ναι φίλε, και σήμερα μου έδωσε μια χαμογελάρα το άτιμο.....το πιστεύεις ότι λίγο μετά μου ήρθε στο νου η συμβουλή σου να μη το δώσω; Καλή όρεξη τώρα! View attachment 84313
Μόνο πισωγλέντηδες παρακαλώ. Αυτή η φωτο δεν είναι politically correct
Ο Ράμπο στο 1ο αίμαΟδυσσεύς ο Λάερτιος???
Ότι είναι στη καρδιά είναι. Δε μπορώ να το αρνηθώ. Το πρώτο μου όπλο είναι.Για να ευχαριστηθείς το οποιοδήποτε όπλο δεν πρεπει μονο να το κράτας στα χέρια σου κ να σου κανει τα κέφια αλλά πρεπει να το έχεις κ στην καρδιά σου κ τα οπλα που βρίσκονται εκει δεν πωλουνται.......
Σκέψου κ πραξε ανάλογα....
Από σούπερ Μαγνουμ είναι; γιατί η δικιά μου η απλή δεν το έχει!Το δαχτυλίδι αυτό πρέπει να είναι ανοιχτό ή έχει σπάσει; View attachment 84255
Αντε και δεν εχει εγκοπη το δικο σου πως το τοποθετισανε??? Η δουλεια του ειναι σαν τα ελατήρια πιστονιού των κινιτηρων καντο μια στροφη και θα το βρειςΑπό σούπερ Μαγνουμ είναι; γιατί η δικιά μου η απλή δεν το έχει!
Πάντος είναι φυσιολογικό όπως σου απάντησε ο φίλος.
Τόλη νομίζω ότι εννοεί, ότι δεν έχει ολόκληρο το δαχτυλίδι, όχι την εγκοπή.Αντε και δεν εχει εγκοπη το δικο σου πως το τοποθετισανε??? Η δουλεια του ειναι σαν τα ελατήρια πιστονιού των κινιτηρων καντο μια στροφη και θα το βρεις
Δεν έχει καθόλου δαχτυλίδι!Αντε και δεν εχει εγκοπη το δικο σου πως το τοποθετισανε??? Η δουλεια του ειναι σαν τα ελατήρια πιστονιού των κινιτηρων καντο μια στροφη και θα το βρεις