Να το χαίρεσαι και να σε συντροφεύει συχνά !Μαντεψτε ποιο ειναι το Καλύτερο Δικαββο του Κόσμου;
Ωραίος Γιώργη! Τιμάς τον παππούλη σουΜαντεψτε ποιο ειναι το Καλύτερο Δικαννο του Κόσμου;
Σε ευχαριστω πολυ! Να εισαι καλα!!!Άξιος
Η Αναρτηση σου συνάδελφε με συγκινεισαι!Να το χαίρεσαι και να σε συντροφεύει συχνά !
Τίμησέ το όπως του αξίζει,
Όταν το παίρνεις μαζί θα σε βλέπει κι ο παππούς από εκεί πάνω και θα σε καμαρώνει...
Σε ευχαριστω πολυ! Ηταν το λιγοτερο που μπορουσα να κανω για τον παππουΩραίος Γιώργη! Τιμάς τον παππούλη σου
Μακαρι αυτο το συναισθημα και η αγαπη να περασει και στα παιδια σου.......σιγουρα ο παππου σου θα καμαρωνει!!!!!!!Μαντεψτε ποιο ειναι το Καλύτερο Δικαννο του Κόσμου;
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Να εισαι καλα!Μακαρι αυτο το συναισθημα και η αγαπη να περασει και στα παιδια σου.......σιγουρα ο παππου σου θα καμαρωνει!!!!!!!
Μπωρεις να βαλεις φοτο?
Εκτός από το συνεσθημα για το οπλο αυτό το θεωρό βλυτικα ένα από τα καλητερα πλαγιοκανα στην ιστορία του λιοκανου όπλου…, προπαντός τα παλιά με άυλο 18,2 και σταθερά 3/1…Μαντεψτε ποιο ειναι το Καλύτερο Δικαννο του Κόσμου;
Είναι πολύ καλά τα Baikal αλλά με δοκιμή απέναντι στη 1100 έχει κερδίσει η REM,ειδικά στις μακρινές.Εκτός από το συνεσθημα για το οπλο αυτό το θεωρό βλυτικα ένα από τα καλητερα πλαγιοκανα στην ιστορία του λιοκανου όπλου…, προπαντός τα παλιά με άυλο 18,2 και σταθερά 3/1…
Εκτός από το συνεσθημα για το οπλο αυτό το θεωρό βλυτικα ένα από τα καλητερα πλαγιοκανα στην ιστορία του λιοκανου όπλου…, προπαντός τα παλιά με άυλο 18,2 και σταθερά 3/1…
Δες τα δύο πρώτα ψηφία στον αριθμό του...Δεν ξερω κατασκευη ποτε εγινε
Και θα πάρεις κ άλλα τόοοσα...Οτι τσιχλα - κοτσιφα εχω παρει
Δε νομίζω τα δύο πρώτα να λένε χρονολογία.Δες τα δύο πρώτα ψηφία στον αριθμό του...
Στέφανε λέω για το ij 43 είτε είναι Ρωσικο είτε Σοβιετικό...Δε νομίζω τα δύο πρώτα να λένε χρονολογία.
Στο δικό μου είναι το 30, και έχει ένα Χ μπροστά, δηλαδή το τριάντα φτιάχτηκε.
Αγορασμένο το 84.
Τι να σου πω φίλε, μου φαίνονται πολύ ωραία όπλα τα πλαγιόκαννα. Αλλά έχω πάει σε διαφορετικά κυνήγια με τέτοια, πουλιά (καρτέρι και περπατητό), λαγό και γουρούνι. Έχω και καραμπίνα αλλά δε μου δίνει την αίσθηση που μου δίνουν τα πλαγιόκαννα. Φέτος δε την έβγαλα ούτε μια φορά.Μαντεψτε ποιο ειναι το Καλύτερο Δικαννο του Κόσμου;