Τουφεκος και οχι συνηθησμενος μ αυτες τις παραστασεις.αφιερωμενες στον φιλο μου τον βουρλισμενο που πηγε για υπνο αλλα θα τις δει αυριο.ο συντροφος ρωσσος.επισης προσεξτε το αψογο customizing στο κοντακι
Γεια σου Ευριπίδη πουτσούλα!!!αφιερωμενες στον φιλο μου τον βουρλισμενο που πηγε για υπνο αλλα θα τις δει αυριο.ο συντροφος ρωσσος.επισης προσεξτε το αψογο customizing στο κοντακι
τα τσοκ ειναι ιδια αλλα porting δεν εχειΦίλε Ευριπίδη, το Remington 310 (Baikal iz 27), αν δεν απατώμαι έρχεται με porting στην κάννη.? Τα τσοκάκια επίσης είναι ίδια με των Baikal, έτσι.?
ναι οπως ολα τα μπαικαλΕυριπιδη το δικο σου εχει επιλογεα για ποια κανη θα ριξει πρωτη;
ειναι φρενατα τεο.το γραφει και στο site και το ειδα και στη benelliΚαλόριχτα Ευριπίδη.
Υποτίθεται ότι είναι φρενατα αυτά η διακοσμητικό το porting;
καλοριχτα Ευριπίδη .τα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια
χρηστο η μετρηση θαγινει το βραδακυ.δεν θα σ αφησω παραπονεμενοκαλοριχτα Ευριπίδη .
περιμένουμε εντυπώσεις και ενδιαφέρων θα ειχε και σύγκριση με τα καλσον!!
αν δεν σου κάνει κόπο .. μέτρα και το στόμιο του να το δούμε σε σχέση με τον αυλό
αφιερωμενες στον φιλο μου τον βουρλισμενο που πηγε για υπνο αλλα θα τις δει αυριο.ο συντροφος ρωσσος.επισης προσεξτε το αψογο customizing στο κοντακι
τα τσοκ παραληφθηκαν σημερα το πρωι και το απογευμα δοκιμες.δεν ξερω κατα ποσο φαινεται στη φωτο αλλα η ποιοτητα κατασκευης ειναι τουλαχιστον αριστη με κeφαλαια
Καλορίζικα Ευριπίδη και να σου βγουν όπως τα περιμένεις !!!χρηστο η μετρηση θαγινει το βραδακυ.δεν θα σ αφησω παραπονεμενο
Λογικό!γιαννη δε ξερω ποσο πολυ φρενατα ειναι παντως στο προηγουμενο εβγαζα αρκετα κομματια πλαστικου απο μεσα