K
kastoras
Παιζει απο 18.3 εως 18.4Απόστολε το όπλο σου δεν βγαίνει με στάνταρ αυλό; Αναγράφεται στην κάννη;
Παιζει απο 18.3 εως 18.4Απόστολε το όπλο σου δεν βγαίνει με στάνταρ αυλό; Αναγράφεται στην κάννη;
Πως μετρανε τον αυλο;
Θελω να μετρησω την μπερεττα.
Να μην το ξερω νωριτερα οτι γινεται αυτο ρε φουστη μου :/
πας σε οπλουργο και στον μετραει με αυλομετρο. δε νομιζω. η bellmonte εχει στανταρ 18,4 οπως η es 100.διφορουμενους χρησμους μονο η μπενελιΠαιζει απο 18.3 εως 18.4
Να υποθέσω ότι δεν αναγράφει πάνω στην κάννη;Παιζει απο 18.3 εως 18.4
Xριστο αφου μετα θα πρεπεινα την κανεις 18,55 με ποιο μακρι κονο... τι σε πηραζει??Δηλαδή Παύλε, ο αντιπρόσωπος θα μετρήσει με αυλόμετρο και θα στείλει την κάννη που επιθυμεί ο οπλοπώλης-πελάτης;
Στα υπόψιν....Xριστο αφου μετα θα πρεπεινα την κανεις 18,55 με ποιο μακρι κονο... τι σε πηραζει??
Xριστο αφου μετα θα πρεπεινα την κανεις 18,55 με ποιο μακρι κονο... τι σε πηραζει??
Χρηστο δεν πρεπει να γραφει και η μπελμοντε αλλιως δενθα θα, εψαχνε να τον μετρησει.
Τα μπενελι τα μ2 εβγαιναν με 18,4 ως επι το πλείστον αλλα καποιες παρτιδες βγηκαν και 18,3.
Κακο παντως που δεν αναγραφεται ο αυλος στην καννη.
Θημησε μου την επομενη φορα να σε μετρισο σε σιγκεντροση και διατρηση στα 50+Ρε μανια κατι ψευτομπενελακιδες με 18.55 αυλο και μακρυ κωνο. Αφου ξερετε οτι αυτα τα μεγεθη ειναι αλλου παππα ευαγγελιο, και υπαρχει και στην αγορα
Eγίνε φιλεΘημησε μου την επομενη φορα να σε μετρισο σε σιγκεντροση και διατρηση στα 50+
Έχω την εντύπωση πως στο κάτω μέρος της κάννης αναγράφεται ο αυλός στις benelli.Στο πίσω μέρος προς τη θαλάμη.
στα καινουργια μπενελι δεν αναγραφεται αυλος. στη m2 που πηρα περυσι δεν εγραφε τιποτα. σε οπλουργο τη μετρησαΈχω την εντύπωση πως στο κάτω μέρος της κάννης αναγράφεται ο αυλός στις benelli.Στο πίσω μέρος προς τη θαλάμη.
OxiΕμεις με τα μαμα μπενελια δεν θα δουμε ποτε τον ηλιο?.buy buy.
Αλήθεια, τα Remington αναγράφουν πάνω στην κάννη ότι είναι 18,55 ;;; Δεν έχω εξετάσει από κοντά, αλλά δε νομίζω ..
Και πως βγάζεις χαρτιά για αγορά ξεχωριστής κάννης; .xm.Oχι Στελιο, ουτε καν SN δεν εχουν οι Remington καννες