Xωρις SN, καννη Remington 71 εκ γραφει το χαρτιΚαι πως βγάζεις χαρτιά για αγορά ξεχωριστής κάννης; .xm.
Xωρις SN, καννη Remington 71 εκ γραφει το χαρτιΚαι πως βγάζεις χαρτιά για αγορά ξεχωριστής κάννης; .xm.
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει άδεια για μεμονωμένη κάννη...Xωρις SN, καννη Remington 71 εκ γραφει το χαρτι
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει άδεια για μεμονωμένη κάννη...
Παύλε αναρωτιόμουν αν έχει νόημα η άδεια αγοράς εφόσον δεν υπάρχει SN για να πιστοποιεί ποια κάννη έχεις αγοράσει...Δεν ξερω Χρηστο, εγω για τις δικες μου και αδεια αγορας εβγαλα και δηλωμενες τις εχω. Πως θα την αγορασεις χωρις αδεια αγορας?
Εμεις με τα μαμα μπενελια δεν θα δουμε ποτε τον ηλιο?.buy buy.
Ρε Παυλιτο τι να κλασει το κινεζικο benelli που θα φευγουν τα ελατηρια και θα τα ψαχνουμε στα χωραφιαΡε μανια κατι ψευτομπενελακιδες με 18.55 αυλο και μακρυ κωνο. Αφου ξερετε οτι αυτα τα μεγεθη ειναι αλλου παππα ευαγγελιο, και υπαρχει και στην αγορα
Παυλο αστο καλυτερα μην κλαιςEγίνε φιλε
ε βεβαια αφου πηραμε τη cordoba βαζουμε τη supersport.αντε γεια σε μερικουςΕυριπο για πάρτη σου.
για πες γιατι ειμαι περιεργος τι..Ο κουμπαρος μου τον ωκτομβρη πηρε την super sport και αυτη δεν εγραφε αυλο πηραμε τηλ στον εισαγωγεα να ρωτησουμε πως τη γιατι και τι μασ ειπε;
Γιαυτο το οπλο μιλαεια ολος ο κοσμοσ οτι αυλο και να εχει ειναι κορυφη!για πες γιατι ειμαι περιεργος τι..
αριες λενε
H απαντηση του αντιπροσωπου για τα περα αμπελια. Οτι ακριβως περιμενα.Γιαυτο το οπλο μιλαεια ολος ο κοσμοσ οτι αυλο και να εχει ειναι κορυφη!
Απλά ρίχνεις απο 28-32 άιντε 35γραμ στο παπί με αυτή την οπλαρα.......η πλάκα η μεγάλη ειναι ότι τις βγάζουν κ σούπερ μαγκ????τόσο δύσκολο να διαφοροποιήσει τις γεωμετρίες... Στα μοντέλα fockinwaterfowl?????H απαντηση του αντιπροσωπου για τα περα αμπελια. Οτι ακριβως περιμενα.
Δηλαδη αν δεν ξερεις σε ποια βαση θα αγορασεις τσοκ αν δεν σου αρεσουν τα μαμισια? Αν ο αυλος ετυχε και ειναι 18.2 πχ και το κυριο μου κυνηγι ειναι παπι και φασσα πρεπει να μου φυγουν και τα σφραγισματα απο τα δοντια επειδη το οπλο ειναι καλο?
αυτη την απαντηση περιμενα κι εγω παυλο. πληρωνεις ενα οπλο 2500 επειδη ειναι κορυφη. ωραια ρε μεγαλε δικαιολογησε γιατι ειναι κορυφη και γιατι βλητικα δεν ειναι. εμ τι θα ελεγε??? πως ειναι κορυφη δηλαδη??