Χθες έβλεπα και εγώ στο Facebook μια κρυο που εχει όντως 18.6 σπάνιο Αλλά να που υπάρχειΥπάρχει benelli με 18.6 αυλό, απο κατασκευή της;
Για την ίδια μιλάμε τότε. Μου κάνει εντύπωση πάντωςΧθες έβλεπα και εγώ στο Facebook μια κρυο που εχει όντως 18.6 σπάνιο Αλλά να που υπάρχει
Για την ίδια μιλάμε τότε. Μου κάνει εντύπωση πάντως
Αυτό ακριβώς, γι αυτο και έκπληξη μου.Εγώ το βλέπω θετικά αυτό, γτ σημαίνει ότι η Μπενελι ελέγχει μια προς μια τις καννες π βγάζει και μετά σφραγιζει
Στον Κιργια εχει κοντα στα 500 αν θυμάμαι καλα. Μπορεις βεβαια να την παρεις μέσω αλλου μαγαζιού με ελαφρώς καλύτερη τιμη. Επειδη εχω το ιδιο οπλο δέχεται καννες απο την σειρά montefeltro καθώς και τις παλιές Breda αδράνειας.Καλησπέρα παίδες...σκέφτομαι να αγοράσω μια επιπλέον κανη 61 εκατοστά για τη benelli comfort μου...Εχω 71 εκατοστά και θέλω μια 61 για μπεκατσα πέρδικα...μπορείτε να με διαφωτισετε αν γνωρίζετε τιμή ? επίσης κανη crio ,η powerbore δέχεται το όπλο μου ? Πιστευετε ειναι καλη Επιλογή Η κριο κανη στη comfort μου ? η 71 που έχω είναι απλή
Όποτε να φανταστώ από την crio comfort θα δέχεται κανη έτσι ?εσύ φίλε τι Επιλογή θα έκανες αν ήθελε μια αγορά σαν τη δικια μ για μπεκατδα ΠερδΙΚΑ...νου έχει χαρίσει τόσα κυνηγιΑ αυτό το όπλο άστα να πάνε την εχω σαν Θεό...απλά η 71κανη στο σφιχτό με δυσκολεύει και εχω χάσει και πουλιά τσάμπαΣτον Κιργια εχει κοντα στα 500 αν θυμάμαι καλα. Μπορεις βεβαια να την παρεις μέσω αλλου μαγαζιού με ελαφρώς καλύτερη τιμη. Επειδη εχω το ιδιο οπλο δέχεται καννες απο την σειρά montefeltro καθώς και τις παλιές Breda αδράνειας.
Η crio comfort ειναι rafaello οποτε η κάννη της μπορει να μην κουμπώνει. Για ποιο λογο ομως θελεις crio κάννη; Πιστεύεις οτι εχει να προσφέρει κατι παραπάνω;Όποτε να φανταστώ από την crio comfort θα δέχεται κανη έτσι ?εσύ φίλε τι Επιλογή θα έκανες αν ήθελε μια αγορά σαν τη δικια μ για μπεκατδα ΠερδΙΚΑ...νου έχει χαρίσει τόσα κυνηγιΑ αυτό το όπλο άστα να πάνε την εχω σαν Θεό...απλά η 71κανη στο σφιχτό με δυσκολεύει και εχω χάσει και πουλιά τσάμπα
Rafaello και montefeltro φοράνε τις ίδιες κάννες, αυτή που διαφοροποιείται είναι η m1 kai m2 που έχουν τριάρα αποθήκη αντί για τεσσάρα και παίρνουν και προέκταση!Η crio comfort ειναι rafaello οποτε η κάννη της μπορει να μην κουμπώνει. Για ποιο λογο ομως θελεις crio κάννη; Πιστεύεις οτι εχει να προσφέρει κατι παραπάνω;
Τότε οι επιλογές είναι αρκετές!Rafaello και montefeltro φοράνε τις ίδιες κάννες, αυτή που διαφοροποιείται είναι η m1 kai m2 που έχουν τριάρα αποθήκη αντί για τεσσάρα και παίρνουν και προέκταση!
Καινούργιο μαχαίριΕ θα την έκοψε λίγο παραπάνω το κοπτικο