Εσυ τη ξεκινησες γιατι πουλησες τα φαρδια τουφεκια σου
Χαχα σωστός.ενα κρατησα και μου το τσίμπησε ο γιος.στα σκαριά ειναι ενα με 18,6 και μη μου πεις κι εσυ οτι μπαίνω στο σωστο δρομοΕσυ τη ξεκινησες γιατι πουλησες τα φαρδια τουφεκια σου
Μπες στο car για μεταχειρισμενες benelli,ειδα υπαρχει μια απο Κερκυρα 66cm, 10χιλιοστων,50 ευρω.Κύριοι, σήμερα είχα ένα ατύχημα (πτώση) με αποτέλεσμα να σπάσει η ριγα μπροστά.
Αν κάποιος κάτοχος μπενελλι έχει καμία ριγα 66cm από ανθροκονημα για πούλημα, ας κάνει μία προσφορά.
Ευχαριστώ.
Με τόση γλωσσοφαγια που φάγαμε σε αυτό το τοπικ πάλι καλά που συνεβει μόνο αυτό....
εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορετικό έχει μια κλασική crio από μια power-bore! δεν το έχω ψάξει...Για της Κριο ξερουμε οτι στης επαναλαμβομενες βολες σε σχεση με της αλλες συμπεριφερονται καλυτερα,για το Power-bore ποτε δουλευει,κατω απο ποιες συνθηκες?Για να επερασπισουμε το τημ οχι τιποτε αλλο
Απο την πρωτη στιγμη το ειχα καταλαβη,και ο αλλος ο Νικος Ρεμι για την Ινβεκτορ πλας καννη φωτια,στραβωσε ρε παρτετο χαμπαρι ριχνουν απλα λιγο καλυτερα και αυτο ειναι ολο.Φτιαχνεις ενα κωννο εκει η καννενα τσοκ φρενου και χεστους.Καθως και για τα βελτιωμενα φυσσιγκια,ας ρωτησει τους καθηγηταδες να φτιαξει καννενα πυραυλο να του αλλαξει οχι την αποψη αλλα τη ζωη.Τωρα πηρε και την V3 καραμπινα μπενελλι αεριων και ειναι κομπλεΧαχα σωστός.ενα κρατησα και μου το τσίμπησε ο γιος.στα σκαριά ειναι ενα με 18,6
γτ να κάνει κλικ, αν δεν θέλει κάποιος να κάνει τον κάουμποϊ;;;;Επειδη θελω να μαθαινω συνεχώς κωστα μηπως μπορείς να μου πεις τι ειναι το μπενελι κλικ?
Τι εννοεί ο ποιητής οεο;;;;Επειδη θελω να μαθαινω συνεχώς κωστα μηπως μπορείς να μου πεις τι ειναι το μπενελι κλικ?
Κανε την αναφορα σου να μαθω και εγω,παντος και εκει αφου αριθμους δεν βλεπω μια απο τα ιδια ειναι και αυτη,πες λοιπων τη ξερεις.Απλα Σαραντο σε ρωτησα για να εκανες εσυ μια αναφορά για τα συμπεράσματα των ιταλών όσον αφορα αυτές τις 2 κανες γιατί δεν θελω να τη κανω εγω
Θα σου απαντήσω μονο σε π.μ αν θεςΚανε την αναφορα σου να μαθω και εγω,παντος και εκει αφου αριθμους δεν βλεπω μια απο τα ιδια ειναι και αυτη,πες λοιπων τη ξερεις.
οκΘα σου απαντήσω μονο σε π.μ αν θες
Πιθανόν αναφέρεσαι σε εμένα αν δεν κάνω λάθος . 1 δεν θέλω να ρωτήσω κανένα κι για τίποτα για πυραύλους ουτε να αλαξει η ζωή μου . 2 ποτέ δεν είπα ότι τα αμερικανικά είναι καλύτερα ( αλωστε έχω παρά πολλά όπλα ιταλικά ). 3 Η V3 δεν έχει καμία σχέση με Benelli ,μάλλον μπερδεύεσαι με την versa max που έχει κλείστρο Benelli. Ευχαριστώ κι κλείνω εδώ την συζήτηση . ΚαληνύχταΑπο την πρωτη στιγμη το ειχα καταλαβη,και ο αλλος ο Νικος Ρεμι για την Ινβεκτορ πλας καννη φωτια,στραβωσε ρε παρτετο χαμπαρι ριχνουν απλα λιγο καλυτερα και αυτο ειναι ολο.Φτιαχνεις ενα κωννο εκει η καννενα τσοκ φρενου και χεστους.Καθως και για τα βελτιωμενα φυσσιγκια,ας ρωτησει τους καθηγηταδες να φτιαξει καννενα πυραυλο να του αλλαξει οχι την αποψη αλλα τη ζωη.Τωρα πηρε και την V3 καραμπινα μπενελλι αεριων και ειναι κομπλε
Aφου οπλακιας εισαι και εσυ ολο εδω γυρω γυριζεις,remingtonakias και δεν θες το καλυτεροΚαλυνυχτα Νικο.Πιθανόν αναφέρεσαι σε εμένα αν δεν κάνω λάθος . 1 δεν θέλω να ρωτήσω κανένα κι για τίποτα για πυραύλους ουτε να αλαξει η ζωή μου . 2 ποτέ δεν είπα ότι τα αμερικανικά είναι καλύτερα ( αλωστε έχω παρά πολλά όπλα ιταλικά ). 3 Η V3 δεν έχει καμία σχέση με Benelli ,μάλλον μπερδεύεσαι με την versa max που έχει κλείστρο Benelli. Ευχαριστώ κι κλείνω εδώ την συζήτηση . Καληνύχτα
Ναι ναι μάθαμε οτι οι crio κανες ειναι οι καλύτερες στο κοσμο.παλι καλα
.pop.
Επειδη θελω να μαθαινω συνεχώς κωστα μηπως μπορείς να μου πεις τι ειναι το μπενελι κλικ?
γτ να κάνει κλικ, αν δεν θέλει κάποιος να κάνει τον κάουμποϊ;;;;
Είναι το κλικ που κάνουν οι benelli σαν τα γκομενάκια ένα πράμα τα κοιτάς στο δρόμο και λες αυτό το μωρο μου έκανε κλικ.Τι εννοεί ο ποιητής οεο;;;;
Δε νομιζω οτι υπαρχει καποια διαφορά,το ιδιο ειναι....εξαλλου η powerbore πανω της γραφει criobarrel....αν γνωριζει καποιος κατι διαφορετικο,ας μας πει.εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορετικό έχει μια κλασική crio από μια power-bore! δεν το έχω ψάξει...