D
DrV
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/remington-team.230/5 πράγματα σωστά .
Για τα υπόλοιπα σ' αυτό, εδώ Benelli Team ευχαριστώ!!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/remington-team.230/5 πράγματα σωστά .
Με διώχνεις ; Οκhttps://www.hunterslife.gr/forums/threads/remington-team.230/
Για τα υπόλοιπα σ' αυτό, εδώ Benelli Team ευχαριστώ!!
Νικο δεν νομίζω ο Βασίλης να έχει τέτοια πρόθεση, απλά να συνεχίσουμε στο θέμα μας η κουβέντα κόντρα μεταξύ benelli, άλλων εταιρειών, κωνοι,αυλοι,καννες συνήθως φέρνει καυγάδες κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε όλοι μας πιστεύω.Με διώχνεις ; Οκ
Στα αστεία το είπα . Έχω Benelli όπως κι beretta κ.α Κανένα όπλο δεν είναι τέλειο . Όλα κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν . Κανένα πρόβλημαΝικο δεν νομίζω ο Βασίλης να έχει τέτοια πρόθεση, απλά να συνεχίσουμε στο θέμα μας η κουβέντα κόντρα μεταξύ benelli, άλλων εταιρειών, κωνοι,αυλοι,καννες συνήθως φέρνει καυγάδες κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε όλοι μας πιστεύω.
Μα αυτό είναι το συμπέρασμα τελικά Νίκο, ουδείς τελοιος το μυνημα μου βέβαια απευθύνεται σε όλους μάς και οχι σε καποιον προσωπικά όλα είναι αναλώσιμα το μόνο που χαλάμε είναι τις καρδιές μας.Στα αστεία το είπα . Έχω Benelli όπως κι beretta κ.α Κανένα όπλο δεν είναι τέλειο . Όλα κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν . Κανένα πρόβλημα
.
Για αυτο πηρα μια sl80 με ανασχεδιασμενη παπια, όπτιμα τσοκ και εργκαλ.Tα ΣΛ80 σιγουρα απο τα κορυφαια οπλα που κατασκευαστηκαν ποτε,αλλα βαρυ για γενικη χρηση.
Για αυτο πηρα μια sl80 με ανασχεδιασμενη παπια, όπτιμα τσοκ και εργκαλ.
Εργαλειο
Και σιγα της βελτιωσεις......εχει να κανει περισσοτερο με τα τημ και το δογματισμο,εντελως λαθος,μετρα-λειτουργια....και μετα καννη.Νικο δεν νομίζω ο Βασίλης να έχει τέτοια πρόθεση, απλά να συνεχίσουμε στο θέμα μας η κουβέντα κόντρα μεταξύ benelli, άλλων εταιρειών, κωνοι,αυλοι,καννες συνήθως φέρνει καυγάδες κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε όλοι μας πιστεύω.
Ρε συ Λεωνίδα ολα τα οπλα εχουν δυνατοτητες μεγαλυτερες απο τις δικες μας. Αυτο συμβαινει στο 90%των κυνηγων. Και εγω μεσα εννοειται. Για εμενα για αυτο μετραει ο μηχανισμος. Η αποδωση έρχεται αλλα και βελτιωνεται. Ας ριχνω εγω παντα σωστα και ας ριχνει παντα το οπλο. Τα ιδια θηραματα που κυνηγουσαν και οι παππουδες μας κυνηγαμε.Bρε παιδια,τι να λεμε τωρα......ο αρχηγος της αγελης παντα θα δεχεται προκλησεις.....
Συμφωνω απολυτα πολυ σωστη κουβεντα, και για το παραγοντα ανθρωπο αλλα και για το παραγοντα οπλο.....να ριχνει το οπλο οταν το χρειαζομαι.Παντως δε νομιζω οτι τη κρισιμη στιγμη το κανουν ολα τοσο καλα οπως τα benelli.....Με το benelli ξεχνας τι ειναι εμπλοκη.Ας ριχνω εγω παντα σωστα και ας ριχνει παντα το οπλο.
Ναι ναι μάθαμε οτι οι crio κανες ειναι οι καλύτερες στο κοσμο.παλι καλαΕπιτέλους κύριε διαχειριστά, έτοιμος ήμουν, έχουν μαζευτεί όλοι οι μπερετορεμυνκτακιδες, οι μπραουνιγκμπρεντακιδες και μας έχουν μπερδέψει. Έχω την υποψία ότι μπαίνουν να διαβάσουν για καμιά βλάβη, για να μας κράξουν, μάταια όμως και για αυτό το ρίξανε στους κώνους και στους διευρυμενους αυλους.
Benelli λέμε το θέμα, ferrari των αυτογεμων, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στη ζήλια...

Πάντως Βασίλη με ψάρωσες.
Ναι ναι μάθαμε οτι οι crio κανες ειναι οι καλύτερες στο κοσμο.παλι καλα
.pop.
Ότι μαθαίνει κανείς καλό είναιΝαι ναι μάθαμε οτι οι crio κανες ειναι οι καλύτερες στο κοσμο.παλι καλα
.pop.
Επειδη θελω να μαθαινω συνεχώς κωστα μηπως μπορείς να μου πεις τι ειναι το μπενελι κλικ?Ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι
Οχι Ευριπιδη ρωταω γιατι μπροκειται για συμβατικη καννη,εκτος αν κανω λαθος.Τα Ιταλικα λιγο .Σαραντο εχουμε κοντραριστει στο παρελθον αλλα εχω μια ερωτηση.παρακολουθείς τα ιταλικά φορουμ?δεν ειναι ειρωνική η ερωτηση μου
Οκ.δεκτονΟχι Ευριπιδη ρωταω γιατι μπροκειται για συμβατικη καννη,εκτος αν κανω λαθος.Τα Ιταλικα λιγο .