Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παιδιά ας ξεκολλήσουμε όλοι μας λίγο με τις μάρκες και να μην είμαστε δογματικοί όλα ανατρέπονται και όλα αναιρούνται, καλά όπλα βγάζουν όλοι το θέμα είναι τι θέλουμε εμείς και τι μάς ταιριάζει προσωπικά, εμπλοκές κάνουν όλα και όχι μόνο με ελαφριές γομωσεις,αβαριες θα βγάλουν όλα, αν υπήρχε η καλύτερη εταιρία όπλων θα υπήρχε μόνο αυτή και δυστυχώς δεν θα είχαμε άλλες επιλογές;;;;;;;;

Με διώχνεις ; Οκ
Νικο δεν νομίζω ο Βασίλης να έχει τέτοια πρόθεση, απλά να συνεχίσουμε στο θέμα μας η κουβέντα κόντρα μεταξύ benelli, άλλων εταιρειών, κωνοι,αυλοι,καννες συνήθως φέρνει καυγάδες κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε όλοι μας πιστεύω.

Νικο δεν νομίζω ο Βασίλης να έχει τέτοια πρόθεση, απλά να συνεχίσουμε στο θέμα μας η κουβέντα κόντρα μεταξύ benelli, άλλων εταιρειών, κωνοι,αυλοι,καννες συνήθως φέρνει καυγάδες κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε όλοι μας πιστεύω.
Στα αστεία το είπα . Έχω Benelli όπως κι beretta κ.α Κανένα όπλο δεν είναι τέλειο . Όλα κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν . Κανένα πρόβλημα
.

Στα αστεία το είπα . Έχω Benelli όπως κι beretta κ.α Κανένα όπλο δεν είναι τέλειο . Όλα κάπου κερδίζουν κάπου χάνουν . Κανένα πρόβλημα
.
Μα αυτό είναι το συμπέρασμα τελικά Νίκο, ουδείς τελοιος το μυνημα μου βέβαια απευθύνεται σε όλους μάς και οχι σε καποιον προσωπικά όλα είναι αναλώσιμα το μόνο που χαλάμε είναι τις καρδιές μας.

Και σιγα της βελτιωσεις......εχει να κανει περισσοτερο με τα τημ και το δογματισμο,εντελως λαθος,μετρα-λειτουργια....και μετα καννη.

Bρε παιδια,τι να λεμε τωρα......ο αρχηγος της αγελης παντα θα δεχεται προκλησεις.....
Ρε συ Λεωνίδα ολα τα οπλα εχουν δυνατοτητες μεγαλυτερες απο τις δικες μας. Αυτο συμβαινει στο 90%των κυνηγων. Και εγω μεσα εννοειται. Για εμενα για αυτο μετραει ο μηχανισμος. Η αποδωση έρχεται αλλα και βελτιωνεται. Ας ριχνω εγω παντα σωστα και ας ριχνει παντα το οπλο. Τα ιδια θηραματα που κυνηγουσαν και οι παππουδες μας κυνηγαμε.

Ας ριχνω εγω παντα σωστα και ας ριχνει παντα το οπλο.
Συμφωνω απολυτα πολυ σωστη κουβεντα, και για το παραγοντα ανθρωπο αλλα και για το παραγοντα οπλο.....να ριχνει το οπλο οταν το χρειαζομαι.Παντως δε νομιζω οτι τη κρισιμη στιγμη το κανουν ολα τοσο καλα οπως τα benelli.....Με το benelli ξεχνας τι ειναι εμπλοκη.;)

Last edited:
Επιτέλους κύριε διαχειριστά, έτοιμος ήμουν, έχουν μαζευτεί όλοι οι μπερετορεμυνκτακιδες, οι μπραουνιγκμπρεντακιδες και μας έχουν μπερδέψει. Έχω την υποψία ότι μπαίνουν να διαβάσουν για καμιά βλάβη, για να μας κράξουν, μάταια όμως και για αυτό το ρίξανε στους κώνους και στους διευρυμενους αυλους.
Benelli λέμε το θέμα, ferrari των αυτογεμων, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στη ζήλια... .crying smile.
.vert funny..vert funny..vert funny.
Πάντως Βασίλη με ψάρωσες.
Ναι ναι μάθαμε οτι οι crio κανες ειναι οι καλύτερες στο κοσμο.παλι καλα
.pop.

Σαραντο εχουμε κοντραριστει στο παρελθον αλλα εχω μια ερωτηση.παρακολουθείς τα ιταλικά φορουμ?δεν ειναι ειρωνική η ερωτηση μου
Οχι Ευριπιδη ρωταω γιατι μπροκειται για συμβατικη καννη,εκτος αν κανω λαθος.Τα Ιταλικα λιγο .

Status
Not open for further replies.
Back