Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πάντως τα παλιά όπλα ξεχώριζαν σίγουρα στα μέταλλα, η 123 του πατέρα μου με τους 61 πόντους κάννη, τη ζυγίσαμε και είναι λίγο πάνω από 3,2 κιλά. Δεν υπάρχει καραμπίνα σήμερα με 61 πόντους που να ξεπερνάει τα 3 κιλά... Αυτό κάτι δείχνει!!

Πάντως τα παλιά όπλα ξεχώριζαν σίγουρα στα μέταλλα, η 123 του πατέρα μου με τους 61 πόντους κάννη, τη ζυγίσαμε και είναι λίγο πάνω από 3,2 κιλά. Δεν υπάρχει καραμπίνα σήμερα με 61 πόντους που να ξεπερνάει τα 3 κιλά... Αυτό κάτι δείχνει!!
Το 123 τι είναι ;

Το καλξτερο τουρκηκο αδρανιας που εχω δοκημασει ειναι το ata arms neo με φοβερη κανη πλατια ριγα και μηχανισμο μπενελι που δεν το ξεχωριζεις πολυ καλη ποιοτητα και επησεις καλο κοντακι με ορεα λαβη για τα γουστα μου
Σημασία δεν έχει που φτιάχνεται κάτι αλλά κάτω από ποιες προδιαγραφές φτιάχνεται. Άλλωστε τα μηχανήματα κατασκευής είναι ίδια για όλους τους κατασκευαστές.
Και τα Apple στην Κίνα φτιάχνονται αλλά δεν είναι "κινέζικα".

Σημασία δεν έχει που φτιάχνεται κάτι αλλά κάτω από ποιες προδιαγραφές φτιάχνεται. Άλλωστε τα μηχανήματα κατασκευής είναι ίδια για όλους τους κατασκευαστές.
Πολυ καλο λευτερι δε μιαζει καν για τουρκηκο

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες αλλά να τα πληρώναμε και με τιμές ανάλογες. Όσο για τα Apple πίστεψε με η κατασκευή τους στην Κίνα έχει επιπτώσεις δυστυχώς.

Δεν διαφωνώ με αυτά που λες αλλά να τα πληρώναμε και με τιμές ανάλογες. Όσο για τα Apple πίστεψε με η κατασκευή τους στην Κίνα έχει επιπτώσεις δυστυχώς.
Κατά την άποψή μου, όχι εξ' αιτίας της Κίνας .....
https://www.lifewire.com/where-is-the-iphone-made-1999503

το 123 ειναι μοντελο παλιο της benelli με κανη σαιντ ετιενε ισως απο τα πρωτα οπλα αδρανιας οπλαρα για την εποχη του
Αυτό είναι το πρώτο πρώτο μοντέλο το SL-80 123 που λέτε εσείς, με το "παλιό" σύστημα αδρανείας, με ενωμένο το κλείστρο με την κάννη, όπως είναι η Vitoria. Του πατέρα μου είναι το αμέσως επόμενο μοντέλο, το Raffaello 123, που ήταν το πρώτο που προχώρησε στην αλλαγή και διαχώρισε το κλείστρο από την κάννη. Το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα (με μικρές αλλαγές σχεδιαστικά κυρίως)

Η κάνη - σώμα του sl80 κάνει στα υπόλοιπα raffaello; Έχω δει και 123 με αυτήν την κάνη που είναι μαζί με το καπάκι της βασης. Νομίζω για κάποια μικρή περίοδο την έβγαλε έτσι.
Η 123 με ενωμένη κάννη και καπάκι βάσης που είδατε είναι η SL80. Δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις καπάκι-κάννη και να τη βάλεις σε Raffaello. Οι εναλλάξιμες κάννες άρχισαν με τη Raffaello και τη Super90, που η κάννη ήταν ξεχωριστό τμήμα.

Η SL 80 έχει ενωμένη κάνη με το μισό καπάκι της βάσης .κι εκτός αυτού , έχει άλλο κλείστρο . Άλλο κλείστρο -άλλη ουρά κανης ;) . Η κάνη ήταν γαλλική {Saint-Étienne αν κι είναι πόλη όχι μάρκα } .μετα άρχισε να βγάζει τα βελτιωμένα μοντέλα 121&123 με δίκη της κάνη κι το γνωστό σε όλους κλείστρο δεύτερης γενιάς . Γαλλική κάνη μαζί με βάση σε σειρές Raffaello γιόκ . Δεν.

Status
Not open for further replies.
Back