Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η SL 80 έχει ενωμένη κάνη με το μισό καπάκι της βάσης .κι εκτός αυτού , έχει άλλο κλείστρο . Άλλο κλείστρο -άλλη ουρά κανης ;) . Η κάνη ήταν γαλλική {Saint-Étienne αν κι είναι πόλη όχι μάρκα } .μετα άρχισε να βγάζει τα βελτιωμένα μοντέλα 121&123 με δίκη της κάνη κι το γνωστό σε όλους κλείστρο δεύτερης γενιάς . Γαλλική κάνη μαζί με βάση σε σειρές Raffaello γιόκ . Δεν.
Σωστά, μια εκ των benelli που εχω ειναι η sl-80 deluxe αγορασμένη απ τον πατέρα μου κάπου στις αρχες της δεκαετίας 80', με την οποία έμαθα να κυνηγάω και φυσικά να την έχω ακομα.
Η κανη βγαίνει μαζι με το πάνω μέρος της βάσης , μαζι και το κλειστρο το οποίο δεν ειναι περιστροφικο.

Σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα το SL5 είναι αποτέλεσμα συνεργασίας.
Η πάπια θυμίζει τα ραβδωτά μοντέλα της Sauer.
http://www.thefirearmblog.com/blog/2017/12/11/sauer-sl5-inertia-operated-semi-auto-shotgun/
Τιμη λεει περιπου 1850 ευρω......δε παιζει, παρα πολυ ακριβο.....με τοσα χρηματα παιρνεις κορυφη...

Tα ΣΛ80 σιγουρα απο τα κορυφαια οπλα που κατασκευαστηκαν ποτε,αλλα βαρυ για γενικη χρηση,ποτε δεν ηταν πρωτη επιλογη για αυτο το λογο,παντα στην Μοντεφελτρο πηγαινε το χερι.Το περπατητο κακα τα ψεμματα θελει δικαννο η καραμπινα εργκαλ τουλαχιστον για μενα.

Μπερδευτήκαμε πάλι μάγκες. Benelli Team είναι το θέμα. Επίσης, αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις κάποιων να μην απαντάτε. Οι ειρωνίες δεν έχουν χώρο εδώ. Το θέμα θα καθαρίσει όταν βρούμε χρόνο. Στο εξής benelli team παρακαλώ.

Μπερδευτήκαμε πάλι μάγκες. Benelli Team είναι το θέμα. Επίσης, αν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις κάποιων να μην απαντάτε. Οι ειρωνίες δεν έχουν χώρο εδώ. Το θέμα θα καθαρίσει όταν βρούμε χρόνο. Στο εξής benelli team παρακαλώ.
Επιτέλους κύριε διαχειριστά, έτοιμος ήμουν, έχουν μαζευτεί όλοι οι μπερετορεμυνκτακιδες, οι μπραουνιγκμπρεντακιδες και μας έχουν μπερδέψει. Έχω την υποψία ότι μπαίνουν να διαβάσουν για καμιά βλάβη, για να μας κράξουν, μάταια όμως και για αυτό το ρίξανε στους κώνους και στους διευρυμενους αυλους.
Benelli λέμε το θέμα, ferrari των αυτογεμων, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στη ζήλια... .crying smile.
.vert funny..vert funny..vert funny.
Πάντως Βασίλη με ψάρωσες.

Επιτέλους κύριε διαχειριστά, έτοιμος ήμουν, έχουν μαζευτεί όλοι οι μπερετορεμυνκτακιδες, οι μπραουνιγκμπρεντακιδες και μας έχουν μπερδέψει. Έχω την υποψία ότι μπαίνουν να διαβάσουν για καμιά βλάβη, για να μας κράξουν, μάταια όμως και για αυτό το ρίξανε στους κώνους και στους διευρυμενους αυλους..very happy..very happy.
Benelli λέμε το θέμα, ferrari των αυτογεμων, οι υπόλοιποι ας αρκεστούν στη ζήλια... .crying smile.
.vert funny..vert funny..vert funny.
Πάντως Βασίλη με ψάρωσες.
.my man..very happy..seveys..seveys..love1.

Status
Not open for further replies.
Back