Αυτή η ομάδα ερευνών πρέπει να είναι πολύ μπροστά .......Η powerbore είναι μεταξύ 18,3 και 18,4 γιατί λέει πως η ομάδα ερευνών την benelli κατέληξε πως εκεί είναι ο ιδανικός αυλός!
Τι εννοείς εδω;η φωλια του τσοκ ισια.
Το έχω διαβάσει αλλά περίμενα να αναφέρεται πιο συγκεκριμένα. Τεσπα..Η powerbore είναι μεταξύ 18,3 και 18,4 γιατί λέει πως η ομάδα ερευνών την benelli κατέληξε πως εκεί είναι ο ιδανικός αυλός!
.shake. φίλε Γιώργο ειλικρινά είσαι μέσα στο μυαλό...και εγώ αυτό σκέφτομαι μετά το πέρας του κυνηγιού....όσο για τα παραπάνω...δεν υιοθετώ...απλά μεταφέρω τι έχω διαβάσει!Αυτή η ομάδα ερευνών πρέπει να είναι πολύ μπροστά .......
Λιάκουρα από Μάρτη ετοιμάσου για αγώνες
Η ιστορία έδειξε πως ο 18.3- 18.4 είναι θανατηφόρος αυλος, με δυνατή και σφιχτή τουφεκιά.Πάντως 20 χρόνια που κυνηγούσα με την 123 με 18,3 αυλό ήμουν υπερευχαριστημένος. Μπορεί να έχω βάλει χαμηλά τον πήχυ..
Εκει που βιδωνεις το τσοκ να μη ειναι παρακεντρο ως προς τον αυλο.Τι εννοείς εδω;
Καλόοο ha haaaΤώρα αν θες κάτι πιο απαλό και γλυκο πάρε ενα τουφέκι με 18.6 18.8 αυλό να στα βαζει και για ύπνο
Κακιες...Η ιστορία έδειξε πως ο 18.3- 18.4 είναι θανατηφόρος αυλος, με δυνατή και σφιχτή τουφεκιά.
Ο πήχης, απ την στιγμή που έχεις benelli ειναι ήδη ψιλά.
Τώρα αν θες κάτι πιο απαλό και γλυκο πάρε ενα τουφέκι με 18.6 18.8 αυλό να στα βαζει και για ύπνο
Η ιστορία έδειξε πως ο 18.3- 18.4 είναι θανατηφόρος αυλος, με δυνατή και σφιχτή τουφεκιά.
Ο πήχης, απ την στιγμή που έχεις benelli ειναι ήδη ψιλά.
Τώρα αν θες κάτι πιο απαλό και γλυκο πάρε ενα τουφέκι με 18.6 18.8 αυλό να στα βαζει και για ύπνο
Εξαιρούνται οι remi με kicks απο Φθιώτιδα , όρια με ΜαγνησίαΚακιες...
Για ρώτα μερικούς που ψάχνανε με το εργαλείο και μετραγανε στα μαγαζιάha haaaΑφού τώρα δεν γράφουν αυλό οι κάννες της benelli .xm.
Ότι κάτσει στον κάθε ένα.....!
Γιατί με τον αυλό κυνηγάνε;;;;Για ρώτα μερικούς που ψάχνανε με το εργαλείο και μετραγανε στα μαγαζιάha haaa
Μόνο έτσι!Για ρώτα μερικούς που ψάχνανε με το εργαλείο και μετραγανε στα μαγαζιάha haaa