Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η powerbore είναι μεταξύ 18,3 και 18,4 γιατί λέει πως η ομάδα ερευνών την benelli κατέληξε πως εκεί είναι ο ιδανικός αυλός!
Αυτή η ομάδα ερευνών πρέπει να είναι πολύ μπροστά .....RESPECT....:)
Λιάκουρα από Μάρτη ετοιμάσου για αγώνες :)

Αυτή η ομάδα ερευνών πρέπει να είναι πολύ μπροστά .....RESPECT....:)
Λιάκουρα από Μάρτη ετοιμάσου για αγώνες :)
.shake. φίλε Γιώργο ειλικρινά είσαι μέσα στο μυαλό...και εγώ αυτό σκέφτομαι μετά το πέρας του κυνηγιού....όσο για τα παραπάνω...δεν υιοθετώ...απλά μεταφέρω τι έχω διαβάσει!

Πάντως 20 χρόνια που κυνηγούσα με την 123 με 18,3 αυλό ήμουν υπερευχαριστημένος. Μπορεί να έχω βάλει χαμηλά τον πήχυ..
Η ιστορία έδειξε πως ο 18.3- 18.4 είναι θανατηφόρος αυλος, με δυνατή και σφιχτή τουφεκιά.
Ο πήχης, απ την στιγμή που έχεις benelli ειναι ήδη ψιλά.

Τώρα αν θες κάτι πιο απαλό και γλυκο πάρε ενα τουφέκι με 18.6 18.8 αυλό να στα βαζει και για ύπνο ;)

.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Το μονο λειοκαννο το οποιο δεν με αφησε ικανοποιειμενο ηταν το φλομπερ 9χιλ,ολα τα αλλα απο το .410 και ανω κανεις την δουλεια σου σε λογικα πλαισια συμφωνα με τη γομωση φυσικα που ριχνεις.Sorry guys αλλα κυνηγισα με Μπαικαλ 18.1 αυλο μετρημενο 27 χρονια και δεν αντιληθηκα τιποτα στην πραξη σε σχεση με 18,5 που ηταν στην κατοχη μου παραλληλα με αυτο το οπλο 20χρονια,η με το 18,3 που επισεις δουλευα παραλληλα.Την διαφορα την ειδα στις δοκιμες,ναι στον καλυτερο αυλο αλλα με οπλο στα μετρα του κυνηγου,αξιοπιστο και ποιοτικο,και υστερα αυτη η βελτιωση που περνεις γιατι τοσο αξιζει σε σειρα προτεραιοτητας.

Η ιστορία έδειξε πως ο 18.3- 18.4 είναι θανατηφόρος αυλος, με δυνατή και σφιχτή τουφεκιά.

Τώρα αν θες κάτι πιο απαλό και γλυκο πάρε ενα τουφέκι με 18.6 18.8 αυλό να στα βαζει και για ύπνο ;)

Κακιες....sarcastic.

Δεν έχω ιδέα τη αυλό έχει η bella benella μου. Δεν τον έχω μετρήσει ποτέ, δεν έχω μετρήσει τα τσοκάκια να δω αν όντως είναι όσο αναφέρουν, δεν έχω κάνει κανένα set up και το όπλο γαζώνει στα κυνήγια μου. Μόνο μια φλάντζα άλλαξα για να είναι καλύτερα πάνω μου. Γιατί να μην είμαι ευχαριστημένος από τα κυνήγια μου με τη συγκεκριμένη εταιρία;
Και κάτι ακόμα..sarcastic.

Κακιες....sarcastic.
Εξαιρούνται οι remi με kicks απο Φθιώτιδα , όρια με Μαγνησία :)

.sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back