Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και εμενα το τορινο μπενελι κοντακι ακριβως πανω μου κανη 75 σταθερο 2 αστρα με κονο 7 ποντους αυλο 18,3 που τον γουσταρω και τα υποληπα μοντεφελτρο δεν το αλλαζω με τιποτα
Και 70 θαλαμη μεχρι 40 γρ τα παταει ολλα τα μπενελι οσο ακριβα και αν ειναι εμενα μου πηγε ολλο το πακετο 400 ευρα

Θα ηθελες ομως μια super goose 90 εκ. μοντιφα πανω...?????

Και εμενα το τορινο μπενελι κοντακι ακριβως πανω μου κανη 75 σταθερο 2 αστρα με κονο 7 ποντους αυλο 18,3 που τον γουσταρω και τα υποληπα μοντεφελτρο δεν το αλλαζω με τιποτα
Και 70 θαλαμη μεχρι 40 γρ τα παταει ολλα τα μπενελι οσο ακριβα και αν ειναι εμενα μου πηγε ολλο το πακετο 400 ευρα
Ελαβρε Τέο που τα πατάει ολλα κατο το Μπενελλι. Εδώ στην Ελλάδα το έχουν για να δένει ντομάτες. Μάλλον ληπεις πολλά χρόνια. .sarcastic.

Φίλε Τάσο είμαι benellakias και δεν το αλλάζω το όπλο μου με καμιά άλλη καραμπίνα για όσα πλεονεκτήματα έχουν ήδη αναφέρει οι άλλοι συνάδελφοι. Παραμένει όμως γεγονός (προσωπική άποψη πάντα και παρατηρημένο κυρίως με εργοστασιακά τσοκάκια) ότι συγκεκριμένες μέρες άλλα όπλα της παρέας τραβούσαν ευκολότερα κάποια φυσίγγια. Αυτό που σου λέω σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό έχει συμβεί πολλές φορές και για εμένα αποτελεί διαπίστωση. Όπως διαπίστωση αποτελεί και το ότι άλλα μέλη της παρέας πολλές φορές δεν ασχολούνταν με το κυνήγι αλλά με τις εμπλοκές σε ελαφριά φυσίγγια, με σπασμένους σιδηροδρόμους κτλ παρότι είχαν καλοσυντηρημένα τα όπλα τους και μάλιστα πολύ περισσότερο από το δικό μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βάζει στη ζυγαριά για αγορά όπλου αυτά που νομίζει. Η δικιά μου ζυγαριά με αυτά που έχω δει (και κυρίως την απίστευτη σιλουέτα-επώμιση για τα γούστα μου) γέρνει πολύ υπέρ των benelli.

Φίλε Πάνο και εγώ benellakias είμαι αλλά από προσωπική εμπειρία δεν μου έχει τύχη να διαλέγει φυσίγγια κανένα από τα 2 benelli που έχω.

Φίλε Τάσο είμαι benellakias και δεν το αλλάζω το όπλο μου με καμιά άλλη καραμπίνα για όσα πλεονεκτήματα έχουν ήδη αναφέρει οι άλλοι συνάδελφοι. Παραμένει όμως γεγονός (προσωπική άποψη πάντα και παρατηρημένο κυρίως με εργοστασιακά τσοκάκια) ότι συγκεκριμένες μέρες άλλα όπλα της παρέας τραβούσαν ευκολότερα κάποια φυσίγγια. Αυτό που σου λέω σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό έχει συμβεί πολλές φορές και για εμένα αποτελεί διαπίστωση. Όπως διαπίστωση αποτελεί και το ότι άλλα μέλη της παρέας πολλές φορές δεν ασχολούνταν με το κυνήγι αλλά με τις εμπλοκές σε ελαφριά φυσίγγια, με σπασμένους σιδηροδρόμους κτλ παρότι είχαν καλοσυντηρημένα τα όπλα τους και μάλιστα πολύ περισσότερο από το δικό μου. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του και βάζει στη ζυγαριά για αγορά όπλου αυτά που νομίζει. Η δικιά μου ζυγαριά με αυτά που έχω δει (και κυρίως την απίστευτη σιλουέτα-επώμιση για τα γούστα μου) γέρνει πολύ υπέρ των benelli.
Μιλάς σωστά γέροντα

Ελαβρε Τέο που τα πατάει ολλα κατο το Μπενελλι. Εδώ στην Ελλάδα το έχουν για να δένει ντομάτες. Μάλλον ληπεις πολλά χρόνια. .sarcastic.
Θελω να πω τα αλλα μπενελι οχι ολλα τα οπλα παντος με τη 1100 76αρα φουλ σταθερο ειναι πολυ κοντα εκει που νηκαει η ρεμι ςιναι στη παρα πολυ υγρασια

Αν ζητήσει κάποιος συμβουλή για ένα φυσιγγι σίγουρα θα του πούμε δοκίμασε το στο όπλο σου να δεις. Στο δικό μου μπορεί να είναι καλό στο δικό σου όχι. Δείτε στις γνώμες φυσιγγιων και θα παρατηρήσετε ότι χρήστες όλων των εταιριών έχουν παράπονα από κάποιο φυσιγγι. Δεν υπάρχει εργοστασιακή καννη που να τα χωνεύει όλα το ίδιο καλά. Επίσης στα εργοστασιακα φυσιγγια υπάρχει και πολύ σαβούρα. Ένα φυσιγγι που ειναι καλό κατά γενική ομολογία θα ειναι καλό με τις περισσότερες Κάννες. Η δικιά μου μπενελι πάντως δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου στο να της βρω τα φυσιγγια της.

Αυτο δεν ειναι επιχείρημα γιατρε μου.όταν λεμε για σκοτωμα εννοούμε για ποιότητα σκοτωματος κατανομη στη τουφεκια γεωμετρια κανης κ.τ.λ.αν η μπενελι τα ειχε ολα αυτα κανεις δεν θα έτρεχε να κανει κώνους να προσαρμόζει κανες απο Ρέμινγκτον να κανει porting για να βρει σωστη τουφεκια
εσενα ευριπιδη ποια ειναι τα επιχειρηματα σου και επιμενεις σε αυτα?εχεις προσωπικες εμπειριες σε θηραματα να μας πεις ποιο οπλο ειναι καλυτερο να παρουμε?εγω λεω οτι το καλυτερο οverall οπλο ειναι η crio αποδεδειγμενα απο μενα σε σχεση με πολλα οπλα που εχω σε 1000δες θηραματα και οχι σε πουλακια..

εσενα ευριπιδη ποια ειναι τα επιχειρηματα σου και επιμενεις σε αυτα?εχεις προσωπικες εμπειριες σε θηραματα να μας πεις ποιο οπλο ειναι καλυτερο να παρουμε?εγω λεω οτι το καλυτερο οverall οπλο ειναι η crio αποδεδειγμενα απο μενα σε σχεση με πολλα οπλα που εχω σε 1000δες θηραματα και οχι σε πουλακια..
.shake. .hunter.1

Δεν εχω φιλε μου είμαι ασχετος και παραδεχομαι οτι ναι ειναι η καλύτερη κανη και η μπενελι το καλυτερο οπλο

Το ντουφέκι είναι τελείως προσωπικό γούστο. Όταν έχεις αυτό που θες πραγματικά τότε μονο είναι τέλειο. Οι εταιρίες το γνωρίζουν πολύ καλά γ αυτό καλύπτουν όλα τα γούστα. Η γκάμα μεγάλη. Ευτυχώς δηλαδή. Προσωπικά όμως δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον κόσμο χωρίς την beretta .yel.

Last edited:
Τα οπλα που αφησαν ιστορία ηταν με σταθερα τσοκ.. Σωστα?
Απο τοτε που εγιναν μοδα τα εναλλασομενα άρχισαν κ τα παραπονα για διαφορα οπλα που "δεν σκοτωνουν" ..Σωστα?
Αρα μηπως δεν φταινε οι καννες των οπλων?
Διαβαζω κ ακουω για 3* που συμπεριφερονται σαν 1* και για 3* που συμπεριφερονται σαν 5*..
Ο πρωτος κορδωνεται πως το τουφεκι του χτυπαει πολυ πιο μακρια απο οτι θα επρεπε (κ ισως να μιλαει για θαυματουργη καννη..και αυλο..κ ο δευτερος απορει γιατι αστοχει η πεφτουν τα πουλια ζωντανα..
Σίγουρα κ τα δυο τσοκ ειναι αποτυχημένα...
Οταν ολοι οι κατασκευαστες αποφασισουν τα 3* που θα βγαζουν να ειναι πραγματικα 3* τοτε ολες οι καννες θα γινουν καλες...
ΥΓ Δεν εχω εμπειρια αλλα κατι τετοιο καταλαβενω οτι γινεται με αυτα που μου ακουω..

Last edited:
Το ντουφέκι είναι τελείως προσωπικό γούστο. Όταν έχεις αυτό που θες πραγματικά τότε μονο είναι τέλειο. Οι εταιρίες το γνωρίζουν πολύ καλά γ αυτό καλύπτουν όλα τα γούστα. Η γκάμα μεγάλη. Ευτυχώς δηλαδή. Προσωπικά όμως δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον κόσμο χωρίς την beretta .yel.
.yelling.

Δεν εχω φιλε μου είμαι ασχετος και παραδεχομαι οτι ναι ειναι η καλύτερη κανη και η μπενελι το καλυτερο οπλο
Αφού διάβασα και αυτό από σένα, τα έχω δει όλα. Μη μου το γυρίσεις μετά και μου λες ότι έκανες πλάκα...
Εγώ το παίρνω ως δήλωση μεταμελειας και ότι επιτέλους έστω και σε αυτή την ηλικία κατάλαβες το σωστό.
Αντέ και με μία raffaello....
.crying smile..vert funny..crying smile..vert funny.
 .welcome1.
Στο μπενελλι κλαμπ!!!!!

Αφού διάβασα και αυτό από σένα, τα έχω δει όλα. Μη μου το γυρίσεις μετά και μου λες ότι έκανες πλάκα...
Εγώ το παίρνω ως δήλωση μεταμελειας και ότι επιτέλους έστω και σε αυτή την ηλικία κατάλαβες το σωστό.
Αντέ και με μία raffaello....
.crying smile..vert funny..crying smile..vert funny.
 .welcome1.
Στο μπενελλι κλαμπ!!!!!
Κώστα επειδη ζοριζομαι λιγο οικονομικά δέχομαι και δώρα αν θες να με δεις με τη Ραφαέλα οχι τη καρά
.pop.

Status
Not open for further replies.
Back