Altair Lusso
Banned
Αυτό ακριβώς έχει.........γιατί η Beretta δεν το έχει ακουστά....Εχεις οπλο μερετα
Αυτό ακριβώς έχει.........γιατί η Beretta δεν το έχει ακουστά....Εχεις οπλο μερετα
Θα κανεισε σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. παρακολουθει τις συγκεντρωσεις των σοσιαλιστών ης Ευρώπης.Εκανε μπινια ο Κάστωρ για να παιζει σε διπλό ταμπλό
ΚαλοοοοοΘα κανεισε σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. παρακολουθει τις συγκεντρωσεις των σοσιαλιστών ης Ευρώπης.
Αν και μερετακιας θα γραφει εδω,για τυχον προβληματα.
Μεγάλη κουβέντα Πέρι και αντε τώρα να το αναλύσουμε..............πιο
λύ θυμάμαι αυτές που έχασα παρά αυτές που πήρα...
Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.
Θα κανει σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. .........
Ευτυχώς καταλαβε γιατι είναι φτιαγμενοdrive cardrive car
Ανοιγουμε μεγαλη κουβεντα Γιωργο. Πως γινεται (Beretta Benelli) να χρησιμοποιούνται οπλα με την επωνυμία κάποιας εταιρείας , χωρις εκεινη να το γνωρίζει; Απλά όλοι πετανε το μπαλάκι στον άλλον. Το όπλο στην κάννη του γραφει Beretta Benelli Iberica Spain. Το κατα πόσο εμπλέκεται η μαμα Beretta δε θα στο πει κανεις. Προσωπικα δεν πιστευω πως ειναι αμμέτοχη , μιας και απο τη στιγμη που φερει το λογοτυπό της, οποιαδηποτε προβλήματα προκύψουν θα βλάψουν την εικόνα (marketing image) της μαμα Beretta. Σαν να αφήσει η Ferarri να φτιαχτουν αμάξια με το λογότυπό της και να μην το γνωρίζει ή και να μην ενδιαφέρεται αν αυτα βγτούνε μάπαΑυτό ακριβώς έχει.........γιατί η Beretta δεν το έχει ακουστά....
πρέπει να είναι μεγάλος γνωστης της κυνηγοσηνης και μέγας σκοπευτης και γνωστης της γκλιτσας
Είμαι στα κυνηγετικά φόρουμ , ιντερνέτ και τέτοια 16 χρονακια ολόκληρα .
Αυτή η ιστορία έχει δράκο και δαγκάνει κιόλας.
Είναι μια 10 ετια τώρα ίσως και παραπάνω που άρχισαν να έρχονται στο ευρύ φάσμα των κυνηγών πληροφορίες όσον αφορά αυλούς κώνους κτλ κτλ..μιλάω για το ευρυ φάσμα το ξαναλέω .
Όλο το πανηγύρι ουσιαστικά έγινε για να βγει κανα μεροκάματο ακόπα
Υπάρχουν άνθρωποι που με την ιδέα ότι θα σκοτωνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ το όπλο έπεσαν στα έξοδα και στις παρεμβάσεις..Πολλές φορές σε ολοκαίνουργια όπλα που δεν είχαν κάνει μπαμ ακόμα και έτρεχαν για.κωνους...Μιλαμε έπεσε πολύ χρήμα την περίοδο των παχυων αγελάδων
Η benelli είναι θύμα φυσικά του στενού αυλού της ,και τιπτ παραπάνω ..Και φυσικά ενός καλου συστήματος στο οποίο ο ποιο πολύς κόσμος μετέχει χωρίς την θέληση του ,
Ένα όπλο μετρημένο πάνω μας με σωστή στάση προσκοπευση και ψυχολογία είναι αρκετά να σκοτωσουν και με benell,και με baikal,breda,η ότι άλλο
.
Και στην τελική καλό είναι να μην τα σκοτώνουμε όλα για να έχουμε.και του χρόνου.
Αλήθεια εάν βγει ένα όπλο που έως δια μαγείας σκοτώνει μόνο του ..Θα το αγόραζε κανένας ? Εγώ προσωπικά όχι.
Στην μπεκατσα που κυνηγάω ολα μου τα χρόνια κυρίως ηπιο
λύ θυμάμαι αυτές που έχασα παρά αυτές που πήρα...
Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.
Μπράβο ρε Πέρι πολύ σωστός........Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.
Αποστολε πιστευω εσυ εισαι ο καλυτερος ολων.
Εχεις οπλο μερετα με μηχανισμό μπενελι...
Αν βαλεις και μια κανη αμερικανα θα εισαι ο αριστος των αριστων!!!
Αγγελε τωρα ειδα τα μνματα σου. Ειχα πατησει καταλαθος να σε αγνοώ .buy buy.Θα κανεισε σαν τον Τσίπρα, που αν και αριστερος.what..buy buy. παρακολουθει τις συγκεντρωσεις των σοσιαλιστών ης Ευρώπης.
Αν και μερετακιας θα γραφει εδω,για τυχον προβληματα.
βλητικα φτανει πανω απο τις δικες μου σκοπευτικες δυνατοτητες.
Δεν κάθεσαι οπως εισαι λεω εγω..αλλα εχω σκεφτει να καμω έναν κώνο
Καλύτερα να πιω τον κωνο στα μπουζουκια ε;Δεν κάθεσαι οπως εισαι λεω εγω..
Αυτο ακριβως.φτιάξε κοντακι και κάτσε καλαΚαλύτερα να πιω τον κωνο στα μπουζουκια ε;
Χαχαχαχαχ
Ως κάτοχος benelli και έχοντας δοκιμάσει και άλλες μάρκες, νομίζω ότι με αυτή σου την κουβέντα τα είπες όλα.διάλεγε λίγο περισσότερο τα φυσίγγια από τα υπόλοιπα όπλα μου. Όταν είχε το φυσίγγι της δε θυμάμαι να είχα απογοητευτεί.
Ως κάτοχος benelli και έχοντας δοκιμάσει και άλλες μάρκες, νομίζω ότι με αυτή σου την κουβέντα τα είπες όλα.