Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
QUOTE="centro_76, post: 263023, member: 977"]Πολύ σωστή παρατήρηση Βίκτωρα, αλλά μια μικρή ένσταση που έχω ειναι οτι οι κάτοχοι των benelli απλά προσπαθούμε να πούμε οτι σκοτώνουν κι αυτές κι ας έχουν αυλό 18.3, που ξαφνικά έγινε ο αυλος των φλομπερ
Κανείς δεν τολμά να μιλήσει για καλύτερο ,αλλα για τουλάχιστον ισάξιο.
μαλλον εχετε καταλαβει κατι λαθος.δεν μιλαμε για καλυτερο η χειροτερο.αν δεν κανω λαθος μιλαμε για θεμα αποδοσης κανης και ουτε κανουμε συγκριση με αλλα οπλα[/QUOTE]
Είπε ο Ευριπίδης, γνωστός αντιμπενελλακιδες, του φόρουμ τούτου.
Ευριπίδη γιατί είσαι συνέχεια στο benelli team; έλα πες το, του χρόνου θα κάνεις οικονομία, θα πουλήσεις τις γκλιτσες που έχεις για όπλα και θα κυνηγάς με benelli.
.crying smile..vert funny..vert funny.

μαλλον εχετε καταλαβει κατι λαθος.δεν μιλαμε για καλυτερο η χειροτερο.αν δεν κανω λαθος μιλαμε για θεμα αποδοσης κανης και ουτε κανουμε συγκριση με αλλα οπλα
Ευριπίδη γιατί είσαι συνέχεια στο benelli team; έλα πες το, του χρόνου θα κάνεις οικονομία, θα πουλήσεις τις γκλιτσες που έχεις για όπλα και θα κυνηγάς με benelli.
.crying smile..vert funny..vert funny.[/QUOTE]
Συγνώμη φίλε μου, δεν άντεξα να μη σε πειράξω.

μαλλον εχετε καταλαβει κατι λαθος.δεν μιλαμε για καλυτερο η χειροτερο.αν δεν κανω λαθος μιλαμε για θεμα αποδοσης κανης και ουτε κανουμε συγκριση με αλλα οπλα
.crying smile..vert funny..vert funny.[/QUOTE]
Μπα ειχα μια m2 και μόλις κατάλαβα τι λαλακια ειχα κανει έφυγε ευτυχώς γρήγορα απ τα χέρια μου
.sarcastic.

Καλα ο Ευριπιδης ειχε M2 για ενα φεγγαρι. Εγω ουτε απεξω δεν εχω περασει. Αποψη μου παντως οτι ολα τα οπλα σκοτωνουν αρκει να εχει ορεξη ο κατοχος να ασχοληθει σοβαρα, και φυσικα να μην ειναι με κατασκευαστικα προβληματα

Καλα ο Ευριπιδης ειχε M2 για ενα φεγγαρι. Εγω ουτε απεξω δεν εχω περασει. Αποψη μου παντως οτι ολα τα οπλα σκοτωνουν αρκει να εχει ορεξη ο κατοχος να ασχοληθει σοβαρα, και φυσικα να μην ειναι με κατασκευαστικα προβληματα
Γιατι ρε βικτωρα?μια μεγαλη παρεα ειμαστε ολοι.αφού αγορασμενη απ τη μπερετα ειναι και η μπενελι
.sarcastic.

Γιατι ρε βικτωρα?μια μεγαλη παρεα ειμαστε ολοι.αφού αγορασμενη απ τη μπερετα ειναι και η μπενελι
.sarcastic.
Σκέψου να ήταν μόνη της τι όπλα θα έβγαζε το γιατί τώρα αλήθεια είναι την κρατάει πίσω η μπερετα και λογικό είναι βέβαια.

Σκέψου να ήταν μόνη της τι όπλα θα έβγαζε το γιατί τώρα αλήθεια είναι την κρατάει πίσω η μπερετα και λογικό είναι βέβαια.
Μη μελετάς τέτοια πράγματα και μας κοτσαρουν στις μπενελες τίποτα καπλαμαδες στα ξυλα και ξεχειλωμενους αυλους :p
.sarcastic.

Εγώ δεν πιστεύω ότι η μπερετα την κρατάει πίσω. Θέλει δηλαδή να χάνει λεφτά απ τις πωλήσεις? Εξάλλου τις Κάννες της μπενελι τις φτιάχνει η μπερετα στο εργοστάσιο της. Τα παραπαπονα σας στην μπερετα αν δεν σας αρέσει βλητικα .buy. μονο τα powerbore τα φτιάχνει η ίδια η μπενελι και απο οτι μαθαινω τα πανε εξαιρετικα. Απλά υπάρχει μεγάλη προκατάληψη για την μπενελι. Άμα κάνει κώνο κάποιος σε μπενελι είναι υβρίδιο και δεν είναι μπενελι. Άμα το κάνει σε γουιντσεστερ η σε καμία Α5 είναι οπλαρες και με φοβερές Κάννες.

Γιώργο τράβα πάρε κανένα όπλο της προκοπής...
Όλο φωτογαφιουλες και χαβαλέ μου είσαι.
Αλήθεια τι γυρεύεις συνέχεια στο τοπικ της μπενελλι; Μπες και λίγο στο τοπικ της μπερετα μπας και ισιωσετε κάνα κλειστρο.
.sarcastic.

Tο πιο βασικο προβλημα μεσα απο το κουτι ηταν οτι ψιλοτουφεκανε,και δεν συγχωρουνε λαθη,βλητικα εχω κυνηγησει και με αλλους στεννους αυλους αλλα χωρις τα παραπανω προβληματα και ημουν υπερ ευχαριστημενος.....με τα ιδια βλητικα προβληματα του στεννου αυλου.Οι κυνηγοι οταν μιλανε για υβριδιο οταν πειραξεις τη καννη απλα αναφερονται στα υπαρκτα προβληματα που συνοδευουν τα Μπενελλι,και οτι βελτιωνοντας το δεν εχει σχεση με την εργοστασιακη κατασταση.

Αλήθεια τι γυρεύεις συνέχεια στο τοπικ της μπενελλι; Μπες και λίγο στο τοπικ της μπερετα μπας και ισιωσετε κάνα κλειστρο.
.sarcastic.

Εεεεεεεε... να στραβωσουν τη γλωσσα παλευουν συναδελφε κατι μηνες τωρα, σε παρακαλω να εισαι ακριβης... .hair..yelling..yelling..yelling..sarcastic.

Εεεε δε βαρουν τα benelli...
Θελει κανείς να τον δροσίσω;;;
Να δουμε αν βαρουν κ αν σκοτωνουν...
Το καλό γινεται καλυτερο...
Βλητικά υπαρχουν καλυτερα οπλα απο τη ραφαελλο.
Ας υπαρχουν...και;;;
Μου κανει τα κεφια;περναω καλα;;,

Είμαι στα κυνηγετικά φόρουμ , ιντερνέτ και τέτοια 16 χρονακια ολόκληρα .
Αυτή η ιστορία έχει δράκο και δαγκάνει κιόλας.
Είναι μια 10 ετια τώρα ίσως και παραπάνω που άρχισαν να έρχονται στο ευρύ φάσμα των κυνηγών πληροφορίες όσον αφορά αυλούς κώνους κτλ κτλ..μιλάω για το ευρυ φάσμα το ξαναλέω .
Όλο το πανηγύρι ουσιαστικά έγινε για να βγει κανα μεροκάματο ακόπα
Υπάρχουν άνθρωποι που με την ιδέα ότι θα σκοτωνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ το όπλο έπεσαν στα έξοδα και στις παρεμβάσεις..Πολλές φορές σε ολοκαίνουργια όπλα που δεν είχαν κάνει μπαμ ακόμα και έτρεχαν για.κωνους...Μιλαμε έπεσε πολύ χρήμα την περίοδο των παχυων αγελάδων
Η benelli είναι θύμα φυσικά του στενού αυλού της ,και τιπτ παραπάνω ..Και φυσικά ενός καλου συστήματος στο οποίο ο ποιο πολύς κόσμος μετέχει χωρίς την θέληση του ,
Ένα όπλο μετρημένο πάνω μας με σωστή στάση προσκοπευση και ψυχολογία είναι αρκετά να σκοτωσουν και με benell,και με baikal,breda,η ότι άλλο
.
Και στην τελική καλό είναι να μην τα σκοτώνουμε όλα για να έχουμε.και του χρόνου.
Αλήθεια εάν βγει ένα όπλο που έως δια μαγείας σκοτώνει μόνο του ..Θα το αγόραζε κανένας ? Εγώ προσωπικά όχι.
Στην μπεκατσα που κυνηγάω ολα μου τα χρόνια κυρίως ηπιο
λύ θυμάμαι αυτές που έχασα παρά αυτές που πήρα...
Εάν κάτι θέλει παρέμβαση είναι ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης του κυνηγιού.

Εμ βέβαια έβαλα την μ@λακι@ αυτη στο κοντάκι, η βολή θα φεύγει στα τάρταρα, αλλα όχι το όπλο δεν σκοτώνει. Ας το κάμω ένα υπέροχο ντεκόρ για να τρομάζουν τα επιβλαβή του κήπου.yel.

Τα benelli και τα benelloειδή απο ότι λέγεται διαλέγουν φυσίγγια εγω δεν είδα κατι τετοιο απο οσο θυμαμαι.

Εμ βέβαια έβαλα την μ@λακι@ αυτη στο κοντάκι, η βολή θα φεύγει στα τάρταρα, αλλα όχι το όπλο δεν σκοτώνει. Ας το κάμω ένα υπέροχο ντεκόρ για να τρομάζουν τα επιβλαβή του κήπου.yel.

Τα benelli και τα benelloειδή απο ότι λέγεται διαλέγουν φυσίγγια εγω δεν είδα κατι τετοιο απο οσο θυμαμαι.
Αποστολε πιστευω εσυ εισαι ο καλυτερος ολων.
Εχεις οπλο μερετα με μηχανισμό μπενελι...
Αν βαλεις και μια κανη αμερικανα θα εισαι ο αριστος των αριστων!!!

Αποστολε πιστευω εσυ εισαι ο καλυτερος ολων.
Εχεις οπλο μερετα με μηχανισμό μπενελι...
Αν βαλεις και μια κανη αμερικανα θα εισαι ο αριστος των αριστων!!!
Εκανε μπινια ο Κάστωρ για να παιζει σε διπλό ταμπλό
.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back