Αυτός που σας είπα πριν λέει επίσης ότι είχε πάει για φασσα και βάρεσε μια και έπεσε κάτω και ξανασηκωθηκε και έφυγε το πουλί...και ότι το ίδιο πουλί αν το είχε τουφεκισει με το μμπαικαλ του θα έπεφτε σίγουρα νεκρό...λόγω κρύου λέει η μπενελι δεν πήγε καλά...εγώ παιδίΑ παντός όταν είχα πάει για πάπιες με τη Μπενελι μου η οποία εχει κανη 71 εκατοστά και με τσοκ 2 άστρα δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι βαρεσα 7 ππαπια με 9 φυσίγγια που έριξα και όλα έπεσαν νεκρά σεκος εκτός από μια ή οποία ήταν σχεδόν στην απέναντι πλευρά της λίμνης σε πολύ οριακή αποσταδη και έπεσε από σπασμένο φτερό...έριχνα 5άρια 36 και 38 γραμμάρια με -4 βαθμούς Κελσίου...μπενελι κομφορτ το όπλο μου με 18,3 άυλο...τα συμπεράσματα δικά σας και αν δυσκολευτειτε ΝΑ το πιστέψετε εχω και φωτο
Αυτα για τις benelli τα εχω ακουσει απο οσοθς δεν τους αρεσει η μαρκα κ μονο,οσοι απλα παπαγαλιζουν οτι ακουν κ διαβαζουν χωρις να εχουν κανεις οι ιδιοι τους καποιες δοκιμες,ειναι παπαριες του καφενιου,την benelli στην ανιοποστια δεν μππρουν να την "χτυπησουν",στην ποιοτιτα το ιδιο,ατην ευκολη αποσυναρμολογηση κ καθαρισμο το ιδιο,σε ωραια σχηματα οπλων-εκτος της vinci-κ παλι οχι,1 πραγμα εχουν διαφορετικο οι υπολοιπες εταιριες,διαφορετικους αυλους απο την benelli κ μονο εκει μπορουν να "πατησουν" για να χτυπησουν στον ανταγωνισμο την benelli,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ανωτερες αυτες με τους διευριμενους,απλα ειναι κατι το διαφορετικο κ το διαφημιζουν ξανα κ ξανα,εχουν καποια πλεονεκτηματα,αλλα δεν ειναι κ πανακεια τα οσα προβαλλονται,ας πιστευουν οτι οι benelli δεν σκοτωνουν,ειναι δικαιωμα του καθενος,το οτι αυτος με 1-2κ3 πουλια που κ καλα δεν ηταν σεκος δεν σημαινει οτι αυτος εκανε την τουφεκια που επρεπε κ αυτο που φταιει 100% ειναι μονο το οπλο,μπορει να μην του ταιριαζε το κοντακι,λογο μηκους κανης να ηθελε αλλη προσκολευση κ 1000 αλλους λογους,η αληθεια ειναι ξεκαθαρη,απο τις πωλησεις,αλλα κ την αξια του οπλου στο περασμα του χρονου,στην Αμερικοι ποσοι κ ποσοι κυνηγοι του βαλτου κυνηγουν με την vinci,αλλα κ ποσοι με τη nova κ την super nova κ εχουν επιτυχιες;ολα αυτα λοιπον περι των κανων της benelli ειναι μια τρυπα στο νερο για μενα,σιγουρα υπαρχουν καλυτερες κανες,αλλα ακουγονται βλακειες απο πολλους που οι ιδιοι δεν εχουν κανεις μια δοκιμη συγκρισεις,απλως αναπαραγουν οτι ακουν για να κανουν εντυπωση,9 στους 10 που ανεφερει τετοιες ανακριβειες δεν παιζει να εχουν ριξει με benelli για συγκριση,με 1-2 τουφεκιες δεν βγαζεις συμπερασμα.
Προσωπικη μου αποψη.
Απλα δεν μπορω να ακουω μ... γενικα που στην τελικη δεν εχουν ιδεα απο πολλα πραγματα, π.χ. ο αδερφος μου λεει τα ιδια ελειδη το εχει ακουσει απο 2-3 κυνηγαρες κ καλα,χωρις να εχει ριξει ο ιδιος με benelli κ 7-10 επωμισεις που κανει ειναι λαθος, αλλα με τα υπολοιπα που ριχνει σκοτωνουν καλυτερα,τι να πω σε τετοια ατομα δηλαδη;
Δεν ειμαι καλυτερος απο κανεναν,μπορει να ειμαι χειροτερος απο ολους,αλλα η παραπληροφορηση ως ποτε θα καθοριζει τις ζωες μας; προσωπικα οταν ακουν τετοια κ αλλα πολλα απο ατομα που βλεπω οτι δεν εχουν ιδεα, δεν τα δινω καν σημασια. Κατι παρομοιω ακουσα απο ενα παιδι γυρω στα 32,ο οποιος ακομη πιστευει πως το δυνατο λακτισμα σημαινει πιο γερο φυσιγγι κ πιο δυνατη τουφεκια,αρα σκοτωνει κ ρινοκερο,εχει 2 οπλα κ τα τελευταια 2χρονια δεν τα εχει καθαρισει ΠΟΤΕ,γιατι τα καινουρια οπλα με τις χρωμιωμενες κανες δεν χρειαζονται καθαρισμα, δεν ξερει τι θα πει λιπανση,υγρασια,μετρα κοντακιου,για τα ταοκ εμαθε περσι τι παιζει, κ ερχεται κ λεει για τις benelli αυτα τα πραγματα,ποιος θα του δωσει σημασια αν ξερει τι χαρακτηρα κυνηγου εχει;