ΕυχαριστώΚαλοτουφεκο και απο μενα! Καλα κυνηγια! Το αυτοκόλλητο στην κανη το ειχε μεσα?
Το ειχε μεσα η βαλίτσα η το,πήρες extra? ψάχνω και εγω ενα για αυτο ρωταωΕυχαριστώ
Δεν είναι αυτοκόλλητο αλλά πλαστικό που αγκαλιάζει την κάννη που ξαναμπαίνει.
Το είχε πάνω στο όπλο.Το ειχε μεσα η βαλίτσα η το,πήρες extra? ψάχνω και εγω ενα για αυτο ρωταω
Ακόμα δεν πηγεεεεεεες.τρεχααααα δεν ξέρεις τι χανειςΤο είχε πάνω στο όπλο.
Ακόμα δεν το περιεργάστηκα.
Χθες μια που το άνοιξα το έδεσα το είδα και ξανά στην θέση του.
Ελπίζω σήμερα κατά το απόγευμα όταν φύγουν τα μικρά από τα πόδια μου
και ίσως δοκιμή στο σκοπευτήριο εντός του σκ.
Δεν ξερεις ποσο θελω και τι λαχταρα εχω. Σαν μικρο παιδι που του πηραν ενα παιχνιδι και ανηπομονει να τελειωσει τα μαθηματα να παιξει.Ακόμα δεν πηγεεεεεεες.τρεχααααα δεν ξέρεις τι χανεις
σωστοοοοοοοοος.αυτο επαθα κι εγω και περιμενα την προηγουμενη κυριακηΔεν ξερεις ποσο θελω και τι λαχταρα εχω. Σαν μικρο παιδι που του πηραν ενα παιχνιδι και ανηπομονει να τελειωσει τα μαθηματα να παιξει.
Εχω ομως τα ζουζουνια μου που ειναι σκασμενα και με φαγανε για βολτα.
Οπως θα καταλαβες προηγουνται τα μικρα μου και αλλη μερα τα δικα μου τα θελω.
To είχα κάποτε σε μια παλιά αγάπη(Vinci)
Δεν σου είπε κανείς ότι, το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;Σύντομα θα έχω και εγω στον οπλοβαστό την Rafaello
Συμφωνω κ επαυαξανω... Δυο τουφεκιες κεντημα σε καθε πορτα του αυτοκινητου κ να γραψεις στο καπο με σπρει "σκοτωνει η Benelli φιλαρακι?"Σύντομα θα έχω και εγω στον οπλοβαστό την Rafaello και θα κάνω κια ενα τεστ για τις κατανομές της.. στην αριστερή πόρτα του Altair Lusso...
Για να την καμαρώσω όχι τπτ αλλο...
Συμφωνείς Αρίστο;;
Μετά θα δείτε τι κάνει η Beretta με μονόβολα ... γατάκιαΣυμφωνω κ επαυαξανω... Δυο τουφεκιες κεντημα σε καθε πορτα του αυτοκινητου κ να γραψεις στο καπο με σπρει "σκοτωνει η Benelli φιλαρακι?"![]()
Μήπως κοίταζες αεροβόλο?είδα ότι η σκανδάλη της είναι πλαστική
Τάσο ήταν άσχημο ρε φίλε τελικά η αξία σε όλες τις vinci στο χιλιάρικο είναι γιατί κι οι άλλες δεν διαφέρουν σε κάτιΜήπως κοίταζες αεροβόλο?
Άκου πλαστική σκανδάλη...buy buy..asking.