Ωραίος φίλε, στην ζωγραφική σκίζεις!
Ωραίος φίλε, στην ζωγραφική σκίζεις!
Δεν έχω μαμά φουλ. Έχω παρει το 2 . Θα σου ανεβάσω φωτο πριν λίγο καιρό που το δοκίμασα.Ήθελα να έχω και μια εικόνα μηπως φταίνε τα χοντρά. Και είπα να δοκιμάσω λίγα γραμμάρια και ψιλά. Και καλά αν κατσι στο ανηγμα κανένα τρυγονι.
Απλά ήθελα κάτι παραπανω. Ξέρεις πως είναι αυτά. Μάρκετινγκ ακους γνωμες βλέπεις βίντεο και καπος έτσι πετας λεφτάΤι δεν σου άρεσε από τα μαμίσια ?
Τώρα αν πω ότι όλα τα κλασικά τσοκ με την ίδια σύσφιξη είναι τα ίδια θα φταίω εγώ ...Απλά ήθελα κάτι παραπανω. Ξέρεις πως είναι αυτά. Μάρκετινγκ ακους γνωμες βλέπεις βίντεο και καπος έτσι πετας λεφτά
Και να σκεφτείς οτι περση όλα μου τα κυνηγια με τρέλα κέφια και απίστευτα νουμερα τα έκανα με το Gemini LM. Απίστευτο τσοκ.
Ο Χίτλερ θα έβλεπε σβάστικαΚαι να φανταστείς 9 ώρες δουλειά στον ήλιο και μετά 1.30 ώρα σκοπευτήριο. Πάλι καλά που βγήκε σαν πουλι. Χαχα
Αυτό το χαρτί ....μου θυμίζει κάτι τεστ αχρωματοψιας του στρατού
Σίγουρα δεν είναι πουλι.. Ο κάθε ένας μπορεί να το δει όπως το φαντάζεται. Παντός για μετά από τόσες ώρες στον ήλιο και που μου βγήκε έτσι παλι Καλααα..Ο Χίτλερ θα έβλεπε σβάστικα
Έφαγε μια στον αυχένα…τέλεια ντουφεκιά
Για ποια λες;Έφαγε μια στον αυχένα…τέλεια ντουφεκιά
αεροδυναμικο. ειναι σκαμενο εκει που μπαινουν τα φυσιγγια ή μου φαινεται?https://www.kalkantzakos.com/Product/7908/montefeltro-synthetic,-karampina-benelli
να και η νεα μοντεφελτρο..στα 1200..καλη περιπτωση..δειτε λιγο και τις πιο κοντικες φωτο απο κατω
ενταξει..η μ2 ειναι πολλα χρονια στην πιατσα..αν της κανει κανενα λιφτινγκ και αυτης .......Ποιό ωραία από την m2