Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κι εγώ αυτήν περιμένω!!!!!!!!
Αλλά δεν έχει ούτε καν ανακοινωθεί ακόμα η αριστερή...
Θα βγει κι αυτή αλλά κάτι μου λέει ότι και πάλι, όπως όλες οι εταιρείες θα μας την προσφέρουν ακριβότερα. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Εγω ποτε δεν καταλαβα τι εχω...Beretta η Benelli ?
Εσυ εχεις το καλυτερο κλειστρο της μπενελι που δεν επρεπε να αλλαχθει και την καλυτερη καννη της μπερετα σε ενα τουφεκι που δε σπαει δε χαλαει και τα χωνευει ολα.

Εσυ εχεις το καλυτερο κλειστρο της μπενελι που δεν επρεπε να αλλαχθει και την καλυτερη καννη της μπερετα σε ενα τουφεκι που δε σπαει δε χαλαει και τα χωνευει ολα.
Δωσε διευθυνση να σου στειλω φυσιγ.... εε .λουλουδια!

Κι εγώ αυτήν περιμένω!!!!!!!!
Αλλά δεν έχει ούτε καν ανακοινωθεί ακόμα η αριστερή...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλοι εμείς που έχουμε τα μοντέλα benelli , που ήδη κυκλοφορούν, ίσως να μην καταλαβουμε καμία διαφορά , εκτός από κάποιες οπτικές .Να σημειώσω ότι κλικ δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Να σημειώσω ότι κλικ δεν μου έχει τύχει ποτέ.
ουτε και μενα...αλλα μην το λες αυτο..καταρριπτεις το μυθο......yel.

οταν απο τη σουπερ 90 πηγα στη μ2 με ξενιζε αρχικα το εξογκωμα στην παπια...μετα το λατρεψα αυτο το τουφεκι...δε με πουλησε ποτε...τωρα με τη be diamond (οπως βλεπω και στη νεα μοντεφελτρο) με τη λεπτη παπια νιωθεις οτι κρατας ενα 20αρι στα χερια και οχι ενα 12αρι οπλο

Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλοι εμείς που έχουμε τα μοντέλα benelli , που ήδη κυκλοφορούν, ίσως να μην καταλαβουμε καμία διαφορά , εκτός από κάποιες οπτικές .Να σημειώσω ότι κλικ δεν μου έχει τύχει ποτέ.
ουτε εμενα με Μ2

ουτε και μενα...αλλα μην το λες αυτο..καταρριπτεις το μυθο......yel.

οταν απο τη σουπερ 90 πηγα στη μ2 με ξενιζε αρχικα το εξογκωμα στην παπια...μετα το λατρεψα αυτο το τουφεκι...δε με πουλησε ποτε...τωρα με τη be diamond (οπως βλεπω και στη νεα μοντεφελτρο) με τη λεπτη παπια νιωθεις οτι κρατας ενα 20αρι στα χερια και οχι ενα 12αρι οπλο
Η λεπτή σιλουέτα των μοντεφελτρο- ραφαελο είναι συνδιασμός συστήματος λειτουργίας και ιταλικής φινέτσας.Τωρα όπως και στα αυτοκίνητα ,σαν να ανταλλάσσεις το προηγούμενο μοντέλο με το επόμενο επειδή το νέο έχει καμπύλες στα φανάρια και νεύρα στις λαμαρίνες.Αυτο είναι συνδιασμός απόλυτης πίστης στην εταιρεία και λεφτά για χάλασμα.

Η λεπτή σιλουέτα των μοντεφελτρο- ραφαελο είναι συνδιασμός συστήματος λειτουργίας και ιταλικής φινέτσας.Τωρα όπως και στα αυτοκίνητα ,σαν να ανταλλάσσεις το προηγούμενο μοντέλο με το επόμενο επειδή το νέο έχει καμπύλες στα φανάρια και νεύρα στις λαμαρίνες.Αυτο είναι συνδιασμός απόλυτης πίστης στην εταιρεία και λεφτά για χάλασμα.
ε δεν ειναι ετσι ακριβως...το καινουριο μοντελο στα αυτοκινητα δεν εχει μονο νεες καμπυλες...τωρα στα οπλα ειναι δυσκολο να γινουν πολλες αλλαγες οντως...fgr2

ε δεν ειναι ετσι ακριβως...το καινουριο μοντελο στα αυτοκινητα δεν εχει μονο νεες καμπυλες...τωρα στα οπλα ειναι δυσκολο να γινουν πολλες αλλαγες οντως...fgr2
Έτσι όπως έχουν γίνει οι αλλαγές των μοντέλων στη τριετία ,με ένα ενδιάμεσο face lift χάνεται και η μπάλα.

Αυτό το μάθημα θα το κάνουμε στο επόμενο έτος.Εγω θα σου έλεγα να ρωταγες στον Κύργια που είναι ο αντιπρόσωπος.
Μάλιστα…πάλι φόλα έφαγα…
Εδώ η γκούγκλ όταν γράφω Benelli μου βγάζει μοτοσακό …αλλά δεν πειράζει…θα την βρω την άκρη που θα πάει…

Έχω στη κατοχή μου το σεντετιε το ρομπιστ το 222, το ποζε Σίλβερ πιτζεον, την Μπρέντα την αλαιρ, το Μπερέτα το391 το λάιτ, τη Φράνκι τη ριμπβ τη μαύρη, και τη Μπενελι τη μ2 τη καμο Μαξ 5....ένα θα πω και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ...κυνηγάω πλέον με τη μ2 που αγορασα πριν 2 χρόνια....από τσοκ με άριστα αποτελέσματα τα τζεμινι 2,3,4 άστρα τα μπραιν τα τμ και το μπελ, καθώς και το κικς το 30......το πώς κάθετε και τουφεκαει αυτό το όπλο είναι άλλο πράγμα.... Αυτά...

Και κάτι αλλο...πριν 6 χρόνια περίπου είχα αγορασει κοντά στα 1.600 ευρώ τη Μπερέτα την εξ πλο τη σουπερ μαγνουμ.....έλεγε ότι έριχνε από 28 έως 64 γρ.....μετά από έξι μήνες χρήσης δε ξέρω τι έγινε και μέχρι και τα 34 γρ εχα μονοκανο...μπλόκαρε το φυσίγγια στο σιδηρόδρομο....στις 10 τουφεκες οι 8 εμπλοκή στη κυριολεξία....δε μπήκα καν στη διαδικασία τι έχει....έγινε ανταλλαγή με το αφυνιτι το ριμπ 750 ευρώ είχε καινουργιο χωρίς να δώσω κάτι και γλύτωσαν....πολύ καλό και το αφυνιτι και σε ντουφεκες και καμιά μα καμία εμπλοκή ...το αφυνιτι στις πέρδικες και το μ2 σε τσίχλα τρυγωνι και λ.π. Πάντως όπως κάθετε και ντουφεκαει αυτό το όπλο είναι το κάτι άλλο ...για το μ2 πάντα μιλάω....

Το 90% όσοι δεν γεμίζουν αλεύρια και σκαγάρες το ξεχνάνε απλά.
Ίσως το πιάσουν σε πολύ πολύ χοντρά.

Το 80% πιάνεται σχετικά εύκολα αν ψάξεις σε μεσαία και χοντρά νούμερα.
Σε ψιλά χμμμ ίσως, δεν με ενδιαφέρουν οι συγκεντρώσεις όταν πετάω 500-600 σκάγια στο θήραμα, ούτε θα τουφεκίσω τσίχλες στα 45-50μ.

Το 70% είναι εύκολο.

Τα παραπάνω για μαμά κάνες, τσοκ και εμπορικά φυσίγγια.
Η ιδιογόμωση μπορεί να κάνει παπάδες.
Έτσι τα έχω στο μυαλό μου.

Ο ιδανικός συνδυασμός είναι όπλο φυσίγγι τσοκ που να αποδίδει τα ονομαστικά και να υπάρχουν επιλογές για πολύ μακρινές βολές με χοντρά και πολύ κοντινές με ψιλά.
Αυτό είναι όπλο για γενικό κυνήγι.

Αν κάποιος ρίχνει μόνιμα πάνω από τα 45μ πράττει ανάλογα και πρέπει να ρίξει πολύ χρήμα σε σκοπευτική ικανότητα, κοντάκι, τσοκ, όπλα και φυσίγγια ή να αρχίσει να γεμίζει.

Το να ανεβάσεις με έναν μαγικό τρόπο την απόδοση των τσοκ 1-2 νούμερα ψηλότερα, χάνοντας τον κύλινδρο και χωρίς να ανεβάζεις το Full σε χοντρά δεν έχει νόημα για εμένα.

Διαφορές της τάξης του 10% πάλι δεν έχουν νόημα στο πραγματικό κυνήγι.

Θα μάθουμε την αλήθεια σιγά σιγά.
Απλά θα ταλαιπωρηθούμε λίγο. :)
Κανοκνικα θα πρεπε να πηγενεις.μια πουλα και με τα να λες δε μου φτανει ρε παιδι θελω κωνο πολυ θα το μετανιονανε

Status
Not open for further replies.
Back