gvp9000
Banned
που το είδες αυτό Αντρέα για την montefeltro ?και αντι κλικ...
Δεν νομίζω ...
που το είδες αυτό Αντρέα για την montefeltro ?και αντι κλικ...
Χαλάει χατίρια η benelli;Η Benelli ως κορυφαία εταιρεία, αναγνώρισε και εξάλειψε το Benelli click. Τα προβλήματα λύνονται εξαλείφοντας τα, όχι κρύβοντας τα. Μπράβο Benelli!
Designed to be anti-bounce, it significantly limits the accidental retraction of the mechanism and is easily closed to ensure the weapon is ready to fire.που το είδες αυτό Αντρέα για την montefeltro ?
Δεν νομίζω ...
Το παρουσιάζει σαν επανασχεδίαση κλείστρου και εξάλειψη της ακούσιας κίνησης του .Διαφορετικά τι θα έκανε με όλα αυτά τα όπλα και τα ακριβά, που είναι στα καταστήματα .που το είδες αυτό Αντρέα για την montefeltro ?
Δεν νομίζω ...
Μεγάλη μπουκιά φάε.........Εγώ την αλήθεια οφείλω να την πω! Έβγαλε τουφέκι 50% καλύτερο. Τώρα μόλις φτιάξει και τις κάννες της να βγάζουν τουφεκιά, θα βάλω στη ντουλάπα τη ρεμι και θα πάρω και εγώ Benelli!!!!
Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να το κόψω αδερφέ. Μόνο μεγάλες μπουκιες τρώωΜεγάλη μπουκιά φάε.........
Αυτό δεν είναι κακό ,μεγάλο λόγο μην πεις.Δυστυχώς αυτό δεν μπορώ να το κόψω αδερφέ. Μόνο μεγάλες μπουκιες τρώω
όχι αν το anti bounce αναφέρεται στο κλείστροαυτο το anti bounce που γραφει δικαιολογει την καταργηση του κομφορτ;
μάλλον ναιDesigned to be anti-bounce, it significantly limits the accidental retraction of the mechanism and is easily closed to ensure the weapon is ready to fire.
αυτο δεν εννοει;;;
Σου κάνει κλικ και δεν τις παίρνει επειδή είσαι benellακιας μάλλονΡε παιδιά τι συμβαίνει και δεν μπορώ να βάλω φατσούλες;
Η μπενελακιδες βρίσκουν πάντα λύσηΣου κάνει κλικ και δεν τις παίρνει επειδή είσαι benellακιας μάλλον
Το τράβηξες με δύναμη και έγινα τζάμπα ρόμπαΌλα εντάξει
Τι καλύτερο από το να πάρεις τη σωστή απόφασηΑν αγόραζα ημιαυτόματη καραμπίνα μπενελα μοντεφελτρο αριστερή θα έπαιρνα,από αυτές τις καινούργιες
Κι εγώ αυτήν περιμένω!!!!!!!!Αν αγόραζα ημιαυτόματη καραμπίνα μπενελα μοντεφελτρο αριστερή θα έπαιρνα,από αυτές τις καινούργιες