Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοντά στο -4 και νερό μέχρι τα μπούτια φίλε το έχω ρίξει και σε πιο μαλακό καιρό τα ίδια και με το club το semi έμενε στην θαλάμη έσκιζε τον παφιλα......
Τότε στο έκανε από διόγκωση Τέλη....Ίσως (δν είμαι κ 100% σίγουρος) το φυσίγγι να σήκωνε αρκετά bar...Το έχω πάθει κ εγώ 1 φορά στα παπιά με το J&B King 34gr (μπλε)..... ;) απλά βγήκε ο μισός κάλυκας κ έμεινε το μισό κλείστρο ανοιχτό...με την SX3....:)

Γκρι με κεντρική σύντηξη αν δεν κάνω λάθος.
Ναι όντως γκρι είναι με το συγκεκριμένο είχα εμπλοκές σε 2 κουτακια που έριξα και δεν το ξανά πήρα μόνο το 36αρι διασποράς και το 38 αρι σε μπλέ κάλυκα δουλεύω πλέον με πολύ καλά αποτελέσματα!!!
Αν ήταν σε γκρι όπως γεμιζόταν παλιά,τότε μιλάτε για παλιά παρτίδα του Wolf Semi Magnum 42gr.....
Πλέον τα γεμίζει σε μπορντώ.... ;)

Από το συγκεκριμένο έχω πάντα 5τεμ. στην αρμάθα μου για παν ενδεχόμενο....Το ζήτησα του αδελφού μου και μου το έφερε πέρισυ από το Διδυμότειχο.....Άρα έχει αλλάξει χρώμα σε κάλυκα από πέρισυ ή πιο πριν.....

Αν ήταν σε γκρι όπως γεμιζόταν παλιά,τότε μιλάτε για παλιά παρτίδα του Wolf Semi Magnum 42gr.....
Πλέον τα γεμίζει σε μπορντώ.... ;)

Από το συγκεκριμένο έχω πάντα 5τεμ. στην αρμάθα μου για παν ενδεχόμενο....Το ζήτησα του αδελφού μου και μου το έφερε πέρισυ από το Διδυμότειχο.....Άρα έχει αλλάξει χρώμα σε κάλυκα από πέρισυ ή πιο πριν.....
Μέχρι πριν 2 χρόνια σίγουρα έβγαινε γκρι δεν ξέρω πότε ακριβώς τα άλλαξε Κώστα.....ναι μάλλον από διόγκωση αλλιώς δεν γίνεται να μείνει μέσα έτσι πρώτο σκέφτηκα και εγώ άλλη αιτία δεν μπορώ να βρω!

Εχει αλλαξει κουτι Κωστα..κ οντως ειναι γκρι..τα δικα σου ειναι ποιο παλια..
Ίσως να έπεσε σε παρτίδα που είχε ξεμείνει από κάλυκες γιατί πάντα γκρί το ήξερα ακόμα και πρίν 10 χρόνια περίπου που το είχε πάρει και ο πατέρας και μερικοί φίλοι!

Εχει αλλαξει κουτι Κωστα..κ οντως ειναι γκρι..τα δικα σου ειναι ποιο παλια..
Επίσης μια φορά που πήγα από εκεί μου έδωσε δοκιμαστικά κάτι 42 άρια με ανάμεικτα σκάγια και δεν έμεινα ευχαριστημένος μόνο το μπλέ του και το διασποράς το διάφανο για εμένα αξίζουν πολύ να ρίξεις....

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα μια γνωμη για την m2 οποιος την έχει??
Την έχει φίλος κολλητός που λέμε είναι υπέρ ευχαριστημένος για τα λεφτά του πολύ τίμιο όπλο....και μόνο που είναι benelli αρκεί χεχε....

Την εχει φιλος μου, 3 χρονια περιπου, με 66cm καννη και κυνηγαει αγριογουρουνο και φασσα!! Κανενα προβλημα, υπερ ευχαριστημενος!! Στα κατα (να τα λεμε και αυτα) ειναι η καπως "φθηνη" βαφη καννης η οποια θελει καποια προσοχη (λαδι) για να μην ξεφτισει...

Την εχει φιλος μου, 3 χρονια περιπου, με 66cm καννη και κυνηγαει αγριογουρουνο και φασσα!! Κανενα προβλημα, υπερ ευχαριστημενος!! Στα κατα (να τα λεμε και αυτα) ειναι η καπως "φθηνη" βαφη καννης η οποια θελει καποια προσοχη (λαδι) για να μην ξεφτισει...
Είναι ευχαριστημένος απο διατρηση στα γουρούνια?

Την έχει φίλος κολλητός που λέμε είναι υπέρ ευχαριστημένος για τα λεφτά του πολύ τίμιο όπλο....και μόνο που είναι benelli αρκεί χεχε....
Θέλω να πιστεύω ότι είναι καλη γτ την ανταλαξα με την Remington που ειχα

Είναι ευχαριστημένος απο διατρηση στα γουρούνια?
Ναι! Δουλευει τα remington 10βολα magnum, 10βολα winchester magnum, 12βολα winchester magnum! Αλλα κατα κυριο φυσιγγι τα remi! Με το 2 choke! Βεβαια καλα ειναι να κανεις τις δοκιμες σου...αλλα εχε τα παραπανω φυσιγγια ως μπουσουλα γιατι εμεις ειχαμε δοκιμασει τα παντα και χαλασαμε αρκετα χρηματα (οχι οτι μας χαλασε να ριχνουμε..sarcastic.)!

Παναγιωτη, για τις δυο σεζόν που την κυνήγησα μεχρι τώρα, συμφωνω με τα γραφομενα του Τέλη και του Άλεξ

Απο διατρηση τι ειδες είναι εντάξει??
Ο κολλητός κυνηγάει γουρούνι και υδρόβια και ορτύκια με αυτό κανένα παράπονο σε θέμα διάτρησης.... αυτό για την βαφή ισχύει δείχνει κάπως φθηνή αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα και ακόμα ένας φίλος που πάει μόνο γουρούνι και υδρόβιο μόνο καλά λόγια έχει να πει!!!

Οπως προείπα για τις δυο σεζόν που την κυνηγάω (σχετικά μικρο χρονικό διάστημα), δεν εχω κανενα παράπονο σε ολα της, συμπεριλαμβανομένης και της διάτρησης Φετος σκοπεύω να κανω και καποια ακομη βλητικα τεστ μαζι με τη urika μου. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικά με το οπλο, το μονο που δε μου άρεσε ειναι η βαφή της καννης που πολυ ευκολα γρατζουνιζεται. Επίσης αρνητική εντυπωση μου εκανε οταν μαλάκωναν και παραμορφώθηκαν τα μαλακά πλαστικά της οταν πηγα στο Δ αλλα μιλαμε για ιδιαίτερες συνθηκες και μαλιστα στο σπιτι επανήλθαν οπως ηταν στην αρχική τους κατασταση. Μετα έμαθα οτι χρειαζονται τα πλαστικά μια μικρη φροντίδα και δεν υπαρχει προβλημα...

Πάρε την κούμπωσε πάνω και ένα kicks buck kicker αν την θες για τα γουρούνια και είσαι έτοιμος βάλε και ένα καλό φυσίγγι εμείς προσωπικά εδώ πάνω ρίχνουμε πολύ τα Winchester doublex 12b magnum και τα sigma 3 international ειδικά το 6 άβολο το ΑΤ πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα δράμια άλλων εταιριών δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!!!

Πάρε την κούμπωσε πάνω και ένα kicks buck kicker αν την θες για τα γουρούνια και είσαι έτοιμος βάλε και ένα καλό φυσίγγι εμείς προσωπικά εδώ πάνω ρίχνουμε πολύ τα Winchester doublex 12b magnum και τα sigma 3 international ειδικά το 6 άβολο το ΑΤ πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα δράμια άλλων εταιριών δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!!!
Για το ΑΤ το έχω ξανακούσει εσείς που το εχετε δοκιμασμενο είναι τόσο καλό?

Status
Not open for further replies.
Back