οχι γιαννοΘερμόβαρικο εμπορίου έτσι
οχι γιαννοΘερμόβαρικο εμπορίου έτσι
Αν εχεις καλιμπρα δες τους καλυκες μαλλον ειναι διογκωμενη εχω ξαναδιαβάσει φέτος για τα 6+1 της NSI οτι μερικά ειναι διογκωμενα δεν είσαι ο πρώτος που το ακούω.Καλημερα... Τις προαλες σε μια επαφή που είχα με αγριοχοιρο... η benelli sbe2 κράτησε τον άδειο καλυκα (εμπλοκή) τον οποίο τράβηξα με το χέρι . Αυτό έγινε δυο φορες στα τρία απανοτα φυσίγγια που εριξα.. Τα φυσίγγια ήταν nsi 6+1 magnum... Στο παρελθον (ίσως τυχαίο) σε κυνήγι φασσας, είχα τρίτο φυσιγγι 12βολο magnum (επικίνδυνο σημείο με πολλες αρκουδες) και στο δευτερο φυσυγγι που εριξα παλι το κράτησε πλαγια στο κλειστρο. Εχει τυχει κάτι παρομοιο σε κάποιον.? Ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ. Θα το κοιταξωΑν εχεις καλιμπρα δες τους καλυκες μαλλον ειναι διογκωμενη εχω ξαναδιαβάσει φέτος για τα 6+1 της NSI οτι μερικά ειναι διογκωμενα δεν είσαι ο πρώτος που το ακούω.
Αν δεν είναι τα φυσίγγια, δες εξωστήρα και τα πριτσίνια του.Καλημερα... Τις προαλες σε μια επαφή που είχα με αγριοχοιρο... η benelli sbe2 κράτησε τον άδειο καλυκα (εμπλοκή) τον οποίο τράβηξα με το χέρι . Αυτό έγινε δυο φορες στα τρία απανοτα φυσίγγια που εριξα.. Τα φυσίγγια ήταν nsi 6+1 magnum... Στο παρελθον (ίσως τυχαίο) σε κυνήγι φασσας, είχα τρίτο φυσιγγι 12βολο magnum (επικίνδυνο σημείο με πολλες αρκουδες) και στο δευτερο φυσυγγι που εριξα παλι το κράτησε πλαγια στο κλειστρο. Εχει τυχει κάτι παρομοιο σε κάποιον.? Ευχαριστώ.
Υπάρχει περιπτωση από τον εξωστηρα να το κάνει μόνο στα 3"?Αν δεν είναι τα φυσίγγια, δες εξωστήρα και τα πριτσίνια του.
Ολόκληρη Μπενελαρα και στηρίζει με πριτσίνια!Αν δεν είναι τα φυσίγγια, δες εξωστήρα και τα πριτσίνια του.
Σε μένα ,από πολύ λάδι στο εσωτερικό της βάσηςΚαλημερα... Τις προαλες σε μια επαφή που είχα με αγριοχοιρο... η benelli sbe2 κράτησε τον άδειο καλυκα (εμπλοκή) τον οποίο τράβηξα με το χέρι . Αυτό έγινε δυο φορες στα τρία απανοτα φυσίγγια που εριξα.. Τα φυσίγγια ήταν nsi 6+1 magnum... Στο παρελθον (ίσως τυχαίο) σε κυνήγι φασσας, είχα τρίτο φυσιγγι 12βολο magnum (επικίνδυνο σημείο με πολλες αρκουδες) και στο δευτερο φυσυγγι που εριξα παλι το κράτησε πλαγια στο κλειστρο. Εχει τυχει κάτι παρομοιο σε κάποιον.? Ευχαριστώ.
Σε Franchi affinity είχε χαλαρώσει το μπροστά πριτσίνι, έβγαινε προς τα έξω και έκανε τυχαία εμπλοκές.Ολόκληρη Μπενελαρα και στηρίζει με πριτσίνια!
Γιατί όχι χελιδονοουρα?Σε Franchi affinity είχε χαλαρώσει το μπροστά πριτσίνι, έβγαινε προς τα έξω και έκανε τυχαία εμπλοκές.
Δεν έχεις άδικο όμως ... έχεις καμιά καλύτερη ιδέα ;
Οπλουργός δεν είμαι αλλά προτιμώ ένα πριτσίνι από άξονες ή εξογκώματα στην κάνη ή στην βάση.
Στην 1187 μου έσπασε ο άξονας του interceptor latch πάνω στην βάση.
Τρύπημα βάσης, νέος άξονας, κόλλημα, βαφή βάσης κτλ
Θα προτιμούσα 5 πριτσίνια παρά αυτό το χάλι.
Το όπλο πρέπει να είναι modular.
Μακάρι να το φτιάξουν έτσι.Γιατί όχι χελιδονοουρα?
Συρταρωτο με ασφάλεια στριφτη,να μην ξεσερνει προς τα πίσω.
Μπροστά επαφή .
Ακόμη καλύτερα,ανάποδα η διάταξη για μεγαλύτερη μηχανική αντοχή.
Πίσω τερματισμος μέταλλο μέταλλο,μπροστά η ασφάλεια.
Εύκολα ανταλλάξιμο χωρίς να βαράς με ζουμπαδες και να πριτσινωνεις.
Έχεις φωτό με την εμπλοκή ;Υπάρχει περιπτωση από τον εξωστηρα να το κάνει μόνο στα 3"?
Οχι... Ο καλυκας είχε μείνει κάθετα στο κλεοστροΈχεις φωτό με την εμπλοκή ;
Εξολκέας, εξωστήρας, πριτσίνια εξωστήρα για εμένα.Οχι... Ο καλυκας είχε μείνει κάθετα στο κλεοστρο
Κάτι δεν κάθεται καλά με την διαδρομή του κλείστρου,με τον κύκλο λειτουργίας του όπλου....Οχι... Ο καλυκας είχε μείνει κάθετα στο κλεοστρο
Ναι.. Δεν μου έχει κάνει κάτι. Θέλω να πιστευω οτι ίσως είναι τα συγκεκριμένα φυσίγγια. Αυριο θα γίνει δοκιμηΚάτι δεν κάθεται καλά με την διαδρομή του κλείστρου,με τον κύκλο λειτουργίας του όπλου....
Προφανώς γι'αυτό στο κάνει με μακρυτερους κάλυκες...
Με 70αρια δουλεύει απρόσκοπτα?