gvp9000
Banned
μ2 έχω ... θα πάρω την κυρία μόνοΒασίλη πάρε την προσφορά πάει πακέτο με τη m2 η κυρία.
μ2 έχω ... θα πάρω την κυρία μόνοΒασίλη πάρε την προσφορά πάει πακέτο με τη m2 η κυρία.
8 εκ στα 18μΓια πόσο ψηλοτουφέκισμα μιλάς ρίχνοντας σημαδευτά και στα πόσα μέτρα ?
Μηδενικό ...8 εκ στα 18μ
Πώς γίνεται αυτό το μαγικό γεωμετρικό τρικ;Μηδενικό ...
Στα 36μ πάλι το ίδιο θα είναι ... 8cm
Κανένας δεν σημαδεύει με ακρίβεια 8cm στα 36m.
drop ... θα μου φας τα μηνύματα και είμαι σε ανάρρωση.Πώς γίνεται αυτό το μαγικό γεωμετρικό τρικ;
Πέστου κ άλλα τέτοια Λέο, να μείνει άδειος να λέμε τα δικά μας για κανες κ τσοκ το βράδυ...drop ... θα μου φας τα μηνύματα και είμαι σε ανάρρωση.
Ναι, ναι!Πέστου κ άλλα τέτοια Λέο, να μείνει άδειος να λέμε τα δικά μας για κανες κ τσοκ το βράδυ...
Αν στα 18 είσαι πάνω , στα 40 θα είσαι αρκετά πάνω .. βάλε και το κουμπωμα που κάνουμε σε ξαφνικές βολές .. έχει φύγει ΣΙΑ ΠΑΝ η τουφεκιά και το θήραμα χτυπιεται με περιφέρεια και συνήθως κεφάλι.drop ... θα μου φας τα μηνύματα και είμαι σε ανάρρωση.
Πας για αλλαγή όπλου τότε ... εγώ μια χαρά βαράω φίλε μου.Αν στα 18 είσαι πάνω , στα 40 θα είσαι αρκετά πάνω .. βάλε και το κουμπωμα που κάνουμε σε ξαφνικές βολές .. έχει φύγει ΣΙΑ ΠΑΝ η τουφεκιά και το θήραμα χτυπιεται με περιφέρεια και συνήθως κεφάλι.
No (observable) drop @ 40 yardsdrop ... θα μου φας τα μηνύματα και είμαι σε ανάρρωση.
κατι αλλο φταίει ουτε εγω φεύγω τοσο επάνω που κανω δοκιμές σε φλατζες και πέλματα ακόμη. σε σταθερο δεν μου φεύγει καθόλου επάνωΑν στα 18 είσαι πάνω , στα 40 θα είσαι αρκετά πάνω .. βάλε και το κουμπωμα που κάνουμε σε ξαφνικές βολές .. έχει φύγει ΣΙΑ ΠΑΝ η τουφεκιά και το θήραμα χτυπιεται με περιφέρεια και συνήθως κεφάλι.
Άρα όλα τα όπλα ρίχνουν όπως οι μπενελι.Εσενα έχει δει ο Βασίλης και δε ξέρει τι ψάχνει? xaxaxa.Παιδιά το έχουμε ποσταρει πολλές φορές. Ορίστε που πρέπει να στοχεύσεις σύμφωνα με την Benelli. Προσωπικά με τον ίδιο τρόπο στοχεύω όλα μου τα όπλα και σε σταθερό στόχο είμαι πάντα κέντρο.
View attachment 62810
Θελω εαν μπορεις.να μου βγαλεις ενα.ιδιο αλλα.αντι για.στοχο να εχει το κεφαλι ,πεθερας σταφιδιασμενης το θελω να το εχω στο εργαστηριο για το λειζερΠαιδιά το έχουμε ποσταρει πολλές φορές. Ορίστε που πρέπει να στοχεύσεις σύμφωνα με την Benelli. Προσωπικά με τον ίδιο τρόπο στοχεύω όλα μου τα όπλα και σε σταθερό στόχο είμαι πάντα κέντρο.
View attachment 62810
Προσωπικά δεν έχω δει καμία διαφορά στην στόχευση στα όπλα που έχω. Και μιλάω πάντα για δοκιμές που έχω κάνει σε σταθερό στόχο σημαδεύοντας μονοφθαλμα όπως στα ραβδωτά και όχι στο κυνήγι διόφθαλμα που εκεί παίζει ρόλο το κοντάκι. Με τον ίδιο τρόπο σημαδεύω με όλα τα όπλα μου και όλα στέλνουν στο κέντρο του χαρτιού στα 36,5 μέτρα για τις δοκιμές που κάνω στα φυσίγγια ιδιογόμωσης. Οπότε εγώ προσωπικά στην super vinci παρόλο που υπακούει στον παραπάνω κανόνα όπως δείχνει η benelli και είμαι σίγουρος γιατί το έχω δοκιμάσει και με laser bore sight παρόλα αυτά δεν βλέπω κάποια διαφορά στον τελικό στόχο στο χαρτί. Ίσως είναι τόσο μικρή η διαφορά που εγώ να μην έχω παρατηρήσει κάτι ή να μην έχω δώσει σημασία ή να το έχω αποδόσει σε λάθος σκόπευση. Αλλά η ουσία είναι ότι το όπλο δεν έχει πρόβλημα και στο κυνήγι δεν με επηρεάζει κάπου ούτε μου αλλάζει τον τρόπο που στοχεύω σε σχέση με άλλα όπλα άλλων εταιριών. Και φαντάζομαι ότι αν υπήρχε πρόβλημα τόσος κόσμος που κυνηγάει με benelli αγριογούρουνα με μονόβολα δεν θα μπορούσαν να σταυρώσουν κανένα και όλοι θα τα πούλαγαν. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι benelli προτειμούν.Άρα όλα τα όπλα ρίχνουν όπως οι μπενελι.Εσενα έχει δει ο Βασίλης και δε ξέρει τι ψάχνει? xaxaxa.