Καλησπέρα Βασίλη , ενδιαφέρεσαι;Πόσο την πουλάς ;
Καλησπέρα Βασίλη , ενδιαφέρεσαι;Πόσο την πουλάς ;
Δε λες που δεν είδες καμμία Πενελι,να έχουμ'αλλα...Σήμερα όταν ξύπνησα, είδα ένα όραμα: Φανερώθηκαν μπροστά μου μέσα από ένα σύννεφο μια V3 και μια SX4 χιαστί . Δεν είναι σημάδι αυτό;
Πιο νωρίς από μένα θα πάρεις. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, αλλιώς δε θα χουμε να φάμε λέμε.Εγώ σε κάνα μήνα θα χτυπήσω όπλο δεν βιάζομαι εξάλλου με τη benelli τα έχω βρει ειδικά μετά τη λαβή που έφτιαξα στον Γιάννη το όπλο είναι τέλειο πάνω μου!!!
Αν το πάρεις απόφαση για sx4 τέτοια ευκαιρία δύσκολα ξαναβίσκεται!!!
Αποστολε τη V3 γιατί την εδωσες; Αν θέλεις λες.Καλησπέρα Βασίλη , ενδιαφέρεσαι;
Ήταν συνεχώς στα pit stopsΑποστολε τη V3 γιατί την εδωσες; Αν θέλεις λες.
Την πρόσεχε σαν τα μάτια του θυμάμαι.Ήταν συνεχώς στα pit stops
Παρακαλώ πολύ, γιορτινές μέρες, εδώ είναι το θέμα της βασίλισσας των αυτογεμών, της Ferrari των λειόκαννων όπλων.
Για μερέντες, τζατζίκια, κεραλοιφές για φαλάκρα κλπ στα ανάλογα threads.
Ευχαριστω πολύ.
Ήταν συνεχώς στα pit stops
Η μόνη αδράνειας με βάση κοντή όπως τα αερίων, πολύ καλή επιλογή. Για το ιδιόμορφο ελατηριο που χρησιμοποιεί, δεν έχω δει απόψεις χρηστών, θα φανεί στην πορεία.Ceazer guerini kaliston αδράνειας.
Από ανταλλακτικά αν χρειαστεί??Ceazer guerini kaliston αδράνειας.
Χολολιθίαση, σκωληκοειδίτιδα, συστροφή ωοθήκης και παραλυτικό ειλεόΣυμπλήρωμα καυσίμου? ή αλλαγή ελαστικών, ζαντών, εξάτμισης, κινητήρα, ανάρτησης κτλ κτλ ?
Καλά τι γίνεται τόσο χάλια? μόνο η δικιά μου δεν εχει κάνει τσαφ ακόμη?Χολολιθίαση, σκωληκοειδίτιδα, συστροφή ωοθήκης και παραλυτικό ειλεό
Η δικιά σου με τέτοια περιποίηση που της έκανες μπορεί και να τη γλυτώσει.Καλά τι γίνεται τόσο χάλια? μόνο η δικιά μου δεν εχει κάνει τσαφ ακόμη?
Βρε αθεόφοβε, δεν έχει περάσει μήνας που πήρες όπλο. Πάλι για αγορά σκέφτεσαι;Πιο νωρίς από μένα θα πάρεις. Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα, αλλιώς δε θα χουμε να φάμε λέμε.
Οκ αλλά πέρα από αυτό, λίγο που την περιεργάστηκα, δε βλέπω να έχει κάποια περίεργη ή ύποπτη φθορά που να υποδηλώνει οτι θα εγκαταλείψει. Το σύστημα αερίων που έχει είναι σχετικά απλό και δεν μαζεύει υπερβολική κάπνα σε σχέση πχ με την urika που είχα παλιότερα. Όπως και να χει ο χρόνος και η χρήση θα δείξειΗ δικιά σου με τέτοια περιποίηση που της έκανες μπορεί και να τη γλυτώσει.
Η βάση και ο μηχανισμός, καθώς και η σκανδάλη μου φαίνεται ότι είναι υπαρχοντα μοντέλα fabarm.Από ανταλλακτικά αν χρειαστεί??
Θυμάμαι που τις έφερνε τότε ο Σωτηρόπουλος....
Κ η δική μου το ίδιο... Κ δεν ήμουν κ ο πιο περιποιητικος ιδιοκτήτης...Καλά τι γίνεται τόσο χάλια? μόνο η δικιά μου δεν εχει κάνει τσαφ ακόμη?
Εσύ για να της έβγαλες εισιτήριο κάτι είδεςΚ η δική μου το ίδιο... Κ δεν ήμουν κ ο πιο περιποιητικος ιδιοκτήτης...
εγώ πάλι να πω την αλήθεια τα προσέχω αρκετά μου αρέσει να τα περιποιούμαι ...πιστευω ότι τα πρώτης γενιάς όπλα που ήρθαν είχαν θέματα και μετέπειτα βελτιώθηκανΚ η δική μου το ίδιο... Κ δεν ήμουν κ ο πιο περιποιητικος ιδιοκτήτης...
Λειτουργίκα τίποτα απολύτως, το έχω ξαναπεί κ έριξε αρκετά καλουδια... Ο πρώτος που θα έβγαινε να το πει θα ήμουν... Άλλα πράγματα που με ενοχλούσαν υπήρχαν, αλλά δεν έκανε κιχ... Δεν είμαι κ σίγουρος ότι έκανα καλά που την έδωσα αλλά έβαλα σε μια ζυγαριά αυτά πού μόυ αρέσουν κ αυτά που όχι κ οριακά υπερίσχυσαν τα δεύτερα...Εσύ για να της έβγαλες εισιτήριο κάτι είδες