Ποιός ήρθε;Τhe ultimate gun maker
Πες ότι έχεις βάλει να σου έρχεται ειδοποίηση οπότε γράφεται κάτι σε αυτό το θέμα κ άσε τα σάπια... Θα κάνεις τον κύκλο σου κ θα καταλήξεις πάλι στην αγκαλιά της benelliΠοιός ήρθε;
υπαρχουν οσα θες στην ουσια μια fabarm ειναι Σαν οπλο ειναι πολυ δυνατοΑπό ανταλλακτικά αν χρειαστεί??
Θυμάμαι που τις έφερνε τότε ο Σωτηρόπουλος....
Rinascimento?Πες ότι έχεις βάλει να σου έρχεται ειδοποίηση οπότε γράφεται κάτι σε αυτό το θέμα κ άσε τα σάπια... Θα κάνεις τον κύκλο σου κ θα καταλήξεις πάλι στην αγκαλιά της benelli
Είχα και τέτοια! Την αντάλλαξα με ένα 682 Gold.Rinascimento?
Αυτό το έχεις ακόμη??Είχα και τέτοια! Την αντάλλαξα με ένα 682 Gold.
Όχι. Είχα κι άλλο ένα παλιότερα που το είχα πάρει καινούριο από τον Θεοδωρακο. 650.000 δρχ αν θυμάμαι καλά.Αυτό το έχεις ακόμη??
Το ελατήριο επανατασης βρίσκεται γύρω από την αποθήκη.Ειναι πολύ στιβαρή κατασκευή .Από ότι είδα θα την πάω και στο Βάγγο βέβαια αλλά όταν βρεθεί χρόνος πάντως μετά από τόσα όπλα πρώτη φορά βιδωσα ξεβιδωσα τσοκ σε όπλο και το ένιωσα έτσι αλοιφή σαν να έχει τέλεια εφαρμογή καλό σφίξιμο και καθόλου ζόρι βούτυρο, τσοκ Seminole φοράει πάνω έχοντας 3 από μαμά 1* ,3*, και skeet..Σκέφτηκα το θέμα ανταλλακτικά αλλά νικάει το πάθος ότι την θέλω .Από ανταλλακτικά αν χρειαστεί??
Θυμάμαι που τις έφερνε τότε ο Σωτηρόπουλος....
Όχι εγώ, έχω το ίδιο όπλο.Καλησπέρα Βασίλη , ενδιαφέρεσαι;
Υπάρχει ακόμα αυτό το όπλο;Νόμιζα ότι έγινες ελαφάκιας…
Το έχουν ζητήσει στο μουσείο στο urbino να το βάλουν στην είσοδο της εταιρείες με 24ωρη φύλαξη να το βγάζουν φωτογραφίες οι επισκέπτες γιατί δεν ξαναβγήκε άλλο παρόμοιοΥπάρχει ακόμα αυτό το όπλο;Νόμιζα ότι έγινες ελαφάκιας…
Αφού είναι έτσι φίλε κι εγώ μαζί σου...Το ελατήριο επανατασης βρίσκεται γύρω από την αποθήκη.Ειναι πολύ στιβαρή κατασκευή .Από ότι είδα θα την πάω και στο Βάγγο βέβαια αλλά όταν βρεθεί χρόνος πάντως μετά από τόσα όπλα πρώτη φορά βιδωσα ξεβιδωσα τσοκ σε όπλο και το ένιωσα έτσι αλοιφή σαν να έχει τέλεια εφαρμογή καλό σφίξιμο και καθόλου ζόρι βούτυρο, τσοκ Seminole φοράει πάνω έχοντας 3 από μαμά 1* ,3*, και skeet..Σκέφτηκα το θέμα ανταλλακτικά αλλά νικάει το πάθος ότι την θέλω .
Το ελατήριο επανατασης βρίσκεται γύρω από την αποθήκη.Ειναι πολύ στιβαρή κατασκευή .Από ότι είδα θα την πάω και στο Βάγγο βέβαια αλλά όταν βρεθεί χρόνος πάντως μετά από τόσα όπλα πρώτη φορά βιδωσα ξεβιδωσα τσοκ σε όπλο και το ένιωσα έτσι αλοιφή σαν να έχει τέλεια εφαρμογή καλό σφίξιμο και καθόλου ζόρι βούτυρο, τσοκ Seminole φοράει πάνω έχοντας 3 από μαμά 1* ,3*, και skeet..Σκέφτηκα το θέμα ανταλλακτικά αλλά νικάει το πάθος ότι την θέλω .
Έχεις δίκιο! Λείπει τέτοιο κομμάτι!Το έχουν ζητήσει στο μουσείο στο urbino να το βάλουν στην είσοδο της εταιρείες με 24ωρη φύλαξη να το βγάζουν φωτογραφίες οι επισκέπτες γιατί δεν ξαναβγήκε άλλο παρόμοιο
συμφωνο 100% κάνη και για κληματαριά και κοντό παλούκι για ντοματο/αγγουριές… πραγματικά οπλο πασπαρτουΗ Μ2 είναι ίσως το πιο ευέλικτο και προσαρμόσιμο όπλο της αγοράς. Για όλες τις χρήσεις πραγματικά.
Το "βούτηξε" ο Άρης ...Έχεις δίκιο! Λείπει τέτοιο κομμάτι!
Και από τότε έβαλαν το λιοντάρι να φυλάει τα υπόλοιπα!Το "βούτηξε" ο Άρης ...
Έχουν βάλει λέοντα να τα φυλάει τώρα ...