Ε πήρα και εγώ τ’απανω μου α λέω λογικεύτηκεΣταμάτη κρύβε λόγια... Τσεκάρω τους κρυφομπεναλακηδες
Ε πήρα και εγώ τ’απανω μου α λέω λογικεύτηκεΣταμάτη κρύβε λόγια... Τσεκάρω τους κρυφομπεναλακηδες
Ααααα,οπότε αλλάζει άρδην το σκηνικό!!τωρα εχω γαμο μπροστα μου
ευχαριστω πολυ... μαλλον θα γλιτωσω και τα εξοδα και για την benella xaxaxaxaΑαααα,οπότε αλλάζει άρδην το σκηνικό!!
Πιθανότατα θα γλυτώσεις από έξοδα για το κυνήγι....
Η ώρα η καλή Λιάκο!!
Η ώρα η καλή αλλά προλαβαίνεις ακόμα να τη κανειςμετα το καλοκαιρι θα γινει η δουλεια τωρα εχω γαμο μπροστα μου
χαχαχαχα οτι ηταν να κανω το εκανα μπουκα τωρα!Η ώρα η καλή αλλά προλαβαίνεις ακόμα να τη κανεις
Ζήτησε μια Accademia για δώρο ρε φίλε ολόκληρο γαμπρό θα κάνετε πες χα χαχαχαχαχα οτι ηταν να κανω το εκανα μπουκα τωρα!
Μετά που θα μάθουνε τη τιμή θα πέσει η πρώτη παντόφλα αχωχαχΖήτησε μια Accademia για δώρο ρε φίλε ολόκληρο γαμπρό θα κάνετε πες χα χα
Η ώρα η καλή καλώς ήρθες στο κλαμπ
Κρύβε λόγια μη μας γυρίσει μπούμερανγκ... ξαδερφάκια μας είναι οι μπενέλες πλέον.Monofranchikalamatianezoro
Τι ξαδερφακια?δε λες διδυμακια καλύτερα.καλα κάτσε να το αλλάξω λίγοΚρύβε λόγια μη μας γυρίσει μπούμερανγκ... ξαδερφάκια μας είναι οι μπενέλες πλέον.
Είμαστε και εκτός έδρας...
Φιλαράκι καλοτουφεκο το εργαλείο αλλά μας μπερδεψες.μετα από τόσες περετες τελικά κρυφοπενελακιας μας βγήκες.ε ρε τι γίνεται στο κοσμοτο βάρος της με 70κανη
και το βάρος με την 62αρα
Η λουσο στα 3200 με την 62αρα
και μια φωτογραφία και τα 3 κορίτσια μαζί
Λίστα γάμου στο καλκατζάκο χιχιχιΖήτησε μια Accademia για δώρο ρε φίλε ολόκληρο γαμπρό θα κάνετε πες χα χα
Ευρυπίδη αν ειναι λαστιχιενα παντόφλα δε πειράζει α θα τον τσιρνιαξει λίγο όπως λέμε στο χωριόΜετά που θα μάθουνε τη τιμή θα πέσει η πρώτη παντόφλα αχωχαχ
σε ευχαριστω πολυ χαρη μου...η μια ethos supesport ε ε ε ε????Ζήτησε μια Accademia για δώρο ρε φίλε ολόκληρο γαμπρό θα κάνετε πες χα χα
Καλοντουφεκη και καλά κυνήγιακαλησπέρα από σήμερα άλλη μια στον οπλοβαστο κομψή και σενιαρισμενη 5ακαθαρη αδουλευτη τσεκαρισμένο από το Βαγγέλη και τακτοποιηθηκε στα γούστα μου από το Γιάννη πελμς.μετατροπη λαβής μέτρα και σε πάρα πολύ καλή τιμή είναι με 70κανη αλλά αυτό δε με πειράζει κουμπώσω πάνω τη κάνη τη κοντή και μπαίνει απίστευτα οπότε έχω το ελαφρύ που θελω με τη κάνη π θελω
Ρε Λιακο ξεκινάς απο πιο ψηλά να πέσεις λίγο στη τιμή να πάρεις αυτό που θέλειςσε ευχαριστω πολυ χαρη μου...η μια ethos supesport ε ε ε ε????
πάντα 2 είχα ρε φίλε η 3η είναι 20αρα χαχαΦιλαράκι καλοτουφεκο το εργαλείο αλλά μας μπερδεψες.μετα από τόσες περετες τελικά κρυφοπενελακιας μας βγήκες.ε ρε τι γίνεται στο κοσμο
Μην τον προγκας και δε πάει καθόλου.νεος είναι θα του μάθουμε τα κολπαΡε Λιακο ξεκινάς απο πιο ψηλά να πέσεις λίγο στη τιμή να πάρεις αυτό που θέλεις
Ε ρε φίλε εγώ θα στα λεω