Από την στιγμή που θα πληρώσεις τα λεφτά μίας ethos supersport για νυφικό υπάρχει τετελεσμένο που μπορείς να επικαλεστείς όταν έρθει η ώρασε ευχαριστω πολυ χαρη μου...η μια ethos supesport ε ε ε ε????
Από την στιγμή που θα πληρώσεις τα λεφτά μίας ethos supersport για νυφικό υπάρχει τετελεσμένο που μπορείς να επικαλεστείς όταν έρθει η ώρασε ευχαριστω πολυ χαρη μου...η μια ethos supesport ε ε ε ε????
μην καταληξω με κανα μονοκανο φοβαμαι χαχαχαχαχαΡε Λιακο ξεκινάς απο πιο ψηλά να πέσεις λίγο στη τιμή να πάρεις αυτό που θέλεις
Ε ρε φίλε εγώ θα στα λεω
αυτο θα το αντιγραψω πανω σε υπευθηνη δηλωση να ξερεις και τα τους το δωσω .... δωστε τα φωτα σας ομαδα!!!!Από την στιγμή που θα πληρώσεις τα λεφτά μίας ethos supersport για νυφικό υπάρχει τετελεσμένο που μπορείς να επικαλεστείς όταν έρθει η ώρα
Μόλις θα βάλεις την βέρα ούτε μονοκανο δεν θα έχεις!μην καταληξω με κανα μονοκανο φοβαμαι χαχαχαχαχα
ευχαριστω !!! καλα ναι δεν υπολογιζω σε κανεναν αλλο παρα μονο σε μενα και ενα αεροβολο norica καλο ειναι χαχαχαχαΚαλό κουράγιο !
Για το δώρο κράτα μικρό καλάθι.
Εγώ ακόμα περιμένω την Aston Martin
μην μου τα λες ετσι αποτομα βρε αδιστακτε ανθρωπε!!!!!!Μόλις θα βάλεις την βέρα ούτε μονοκανο δεν θα έχεις!
Κάνε κίνηση τώρα που είναι η αρχή και είστε στα μέλια γιατί όταν με το καλό έρθουν τα παιδιά θα ψάχνεις σαμπρέλες για να φτιάξεις σφεντόνααυτο θα το αντιγραψω πανω σε υπευθηνη δηλωση να ξερεις και τα τους το δωσω .... δωστε τα φωτα σας ομαδα!!!!
Λ@Nick M. σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο μου.... αφου σκευτομαι να μην βαλω ΙΒΑΝ για δωρα να βαλω κατευθειαν τον λογαριασμο του καλκατζακου
πια μελια μετα απο 7 χρονια σαν αδερφια εχουμε γινειΚάνε κίνηση τώρα που είναι η αρχή και είστε στα μέλια γιατί όταν με το καλό έρθουν τα παιδιά θα ψάχνεις σαμπρέλες για να φτιάξεις σφεντόνα
Η ώρα η καλή Λιάκο. Να ζήσετε και να ευτυχίσετεσε ευχαριστω πολυ χαρη μου...η μια ethos supesport ε ε ε ε????
με νεα κολεξιον καπελο θα κυκλοφορω χαχαχαΑ Λιακο δε το γλιτώνεις το τσόκαρο σε βλέπω με καρούμπαλο
Λ
σε ευχαριστω πολυ... αλλα δεν ξερω αν θα ζησω πολυ με αυτα που μου λενε εδω περαααααα αντε πιααααΗ ώρα η καλή Λιάκο. Να ζήσετε και να ευτυχίσετε
Θα πατήσεις πόδιμην καταληξω με κανα μονοκανο φοβαμαι χαχαχαχαχα
Γιατί εκεί στη μπαικαλ τι θα κάνουν??? κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι??μην καταληξω με κανα μονοκανο φοβαμαι χαχαχαχαχα
Η ώρα η καλή και μην μασάς όλα μιά ιδέα είναιπια μελια μετα απο 7 χρονια σαν αδερφια εχουμε γινει
σε ευχαριστω πολυ Χαρη μου....η μπενελα ειναι το μονο σιγουροΘα πατήσεις πόδι
Σκισε τη γάτα
Φιλε σου εύχομαι ένα ευτυχισμένο γάμο και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου
(Αλλά την μπενελα θα την πάρεις )
σε ευχαριστω πολυ γιωργο μου.... δεν μασαω ντιπ ... να ξεμπερδευω θελω χαχαχαχαχαΗ ώρα η καλή και μην μασάς όλα μιά ιδέα είναι
Να πάρεις μια κούτα σκιτοφυσιγγα να μοιράσεις στο κόσμο στον γάμο!!!! ( θα βάλω και κανένα στην τσέπη! )σε ευχαριστω πολυ Χαρη μου....η μπενελα ειναι το μονο σιγουρο