Αμα εχει πολυ μεγαλο κωνο μονο για πιατακια κανει, δεν σκοτωνει λαγους......Εμένα που είναι 65mm πόσα μετρα φτάνω? 150?
Αμα εχει πολυ μεγαλο κωνο μονο για πιατακια κανει, δεν σκοτωνει λαγους......Εμένα που είναι 65mm πόσα μετρα φτάνω? 150?
Οι πιο πολλοι δεν ξερανε να βγαλουν τη σκανδαλοθηκη και εμενε η σκανδαλοθηκη μισο ξεκουμποτη και μετα δεν μπορουσαν να τη βαλουν ξανα στη θεση της.forums.benelliusa.com
ναι γράφουν διαφορά προβλήματα,και μετά από όχι ιδιαιτερα σκληρη χρήση...
Αστειάκι ήταν. Αφού είμαι γτπ. Καλυτερεύω όμως σιγούλια σιγούλιαΚάνουν παντιλίκια τα σκάγια από τα πολλά fps ...
Θα με τρελάνεις ? Ποιό ρίχνει στραβά πάλι ... στον Βάγγο γρήγορα να στο βάλει στην μέγγενη.
Και θα πιάσει να τα λύσει όλα ......ελα θα παω επανω στον κυργια μετα το πασχα,θα συνεννοηθω με τα παιδια να σε κλειδωσουμε στην αποθηκη με τα οπλα για καμια 20αρια μερες μπας και ησυχασουμε με σενα
Βασίλη,αν έχεις προσέξει έχω επισημάνει πολλές φορές ότι μιλάω για τα όπλα που κατέχω!Το κάνω για τον ίδιο λόγο που εσείς τα έχετε βάλει με όλα τα Serial Νumber και μοντέλα τις Benelli αφού έχετε δοκιμάσει μόνο κάποιες.
Θα πρέπει να λέτε κανονικά ότι "δοκίμασα Χ τεμάχια και τα Υ δεν σκότωναν.
Έχω βέβαια καβάντζα και 1-2 δικές μου που σκοτώνουν, αλλά αυτές είναι εξαιρέσεις."
Όταν το κάνετε θα σταματήσω και εγώ την ισοπέδωση.
Γιατί δεν έχω κάνει μόνο με αυτά τα όπλα Γιάννη ... απλά σε αυτές τις τρείς δοκιμές μέτρησα.
Ούτε άκουσα, ούτε είδα διαφορά στην απόχρωση του σκασίματος των σκαγιών.
Δεν ανεβάζω τα πάντα ...
πχ διάτρηση από 2 όπλα με Full και ένα με LM
View attachment 68084
Και εμένα 65mm είναι τώρα εξηγούνται, γιατί, γιατί, γιατί, τι τι τι τι Ε τι τι. Πάμε μια δυνατά γιατί πολύ ησυχία έπεσε.Εμένα που είναι 65mm πόσα μετρα φτάνω?150?
Και θα πιάσει να τα λύσει όλα ......
Σταμάτη βλέπω ξέρετε και από επισκευές τρακτέρ, διαβάζω εξωλκεα και τα συναφή, και αρχίζω και σας φοβάμαι.κανονικά στην γιορτή του φίλου μου του κολλια πρέπει να μαζευτούμε σαν φόρουμ και να του κάνουμε δώρο έναν εξωλκεα αποθήκης. μην παιδεύεται ο ανθρωπος.
Μεγάλη σε ότι και να ρίχνεις δεν έχει σχέση το κομφορντ με το απλό η νύχτα με τη μέραΝα ρωτησω εγω κατι αλλο .... Comfort κοντακι και απλο κοντακι μεχρι 36 γρ φυσιγγια... Υπαρχει διαφορα στην ανακρουση?
Σταμάτη βλέπω ξέρετε και από επισκευές τρακτέρ, διαβάζω εξωλκεα και τα συναφή, και αρχίζω και σας φοβάμαι.
Όταν έχεις rem και brow πρέπει να τα γνωρίζεις αυτά αλλιώς βρασταΣταμάτη βλέπω ξέρετε και από επισκευές τρακτέρ, διαβάζω εξωλκεα και τα συναφή, και αρχίζω και σας φοβάμαι.
Μόνο εσύ με νιώθεις.κανονικά στην γιορτή του φίλου μου του κολλια @kollias πρέπει να μαζευτούμε σαν φόρουμ και να του κάνουμε δώρο έναν εξωλκεα αποθήκης. μην παιδεύεται ο ανθρωπος.
Μόνο εσύ με νιώθεις.
ΥΓ. Με τρώει ο κωλος μου να πάρω το otis ripcord.
Εγώ μια πουλα που έριξα με το δικό σου δεν θυμάμαι να έκανε κιχ.Εμένα μου έχει συμβεί αυτό ακριβώς που περιγράφει αυτός στο shootclayforum.com :
Πατάω και δεν ρίχνει, σαν να έχω ασφάλεια. Φίλος παρατήρησε ότι αυθόρμητα βάζω το δάχτυλο ψηλά στην σκανδάλη, όταν συνειδητά το βάζω πιο χαμηλά, δεν συμβαίνει...
Ίσως κάτι στη γεωμετρία της λαβής δεν μου ταιριάζει και με αναγκάζει να βάζω το δάχτυλο πιο ψηλά
Είχα μετρήσει πρόχειρα το βάρος έλξης της σκανδάλης και ήταν γύρω στα 1,8-2 kg, απόλυτα φυσιολογικό.
woody
Posted August 13, 2018
A mate is using the 828U for clays. The trigger is without a doubt the worst I've ever felt, and causes him no end of problems. It's a weird one though. He shot for years with an old Parker Hale, and then a 525. Never had an issue pulling the trigger before. Now he uses this and he gets these solid trigger pulls where the gun wont fire, but he accepts its something he does and not the gun. Other people, me included have put endless shots through it and never had a problem.
we've studied him use it and its not a case of not releasing properly, he is, but holds the trigger very high towards the action.
he's gonna sell it and lose a shed load, and stick to shooting his 525.
Διαβάζω ότι έβγαλε καινούργια σκανδαλοθήκη για το 828u Sport, λέτε να ταιριάζει; Θα πάρω αύριο τον Κύργια...
Αν δεν χαλάσεις,δεν θα μάθεις!στο να χαλάμε είμαστε πρώτοι
Αν δεν χαλάσεις,δεν θα μάθεις!
Όπως δεν θα μάθεις αν δεν αποβάλλεις το "ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ!!".
Και γιατί δεν το είχαν κάνει τότε μόνο προσπαθούν τόσες δεκαετίες να λύσουν δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα στα δίκαννα με άλλους τρόπους χωρίς επιτυχία;Πραγματικά πιστεύεις ότι οι άλλοι δεν μπορούσαν να σκεφτούν αυτό που έφτιαξε η benelli;
Ένα υβρίδιο καραμπίνας και αλληλεπίθετου έφτιαξε
Δεν αμφιβάλλω ότι είναι ποιοτικό και με τις φλάτζες σου δίνει επιλογές αλλά δεν ανακάλυψαν και τον τροχό που δεν μπορούσαν οι άλλοι έναν αιώνα τώρα