Ναι ναι ναι, για σου τριανταφυλλε παντεντιαρι, οπότε το δικό μου είναι μπενολομπερετα.Η δικιά μου είχε 18,6 χτυπημένο στη κανη
Ναι ναι ναι, για σου τριανταφυλλε παντεντιαρι, οπότε το δικό μου είναι μπενολομπερετα.Η δικιά μου είχε 18,6 χτυπημένο στη κανη
Ωραίος.παιζεις μπάλα παντού ως μπαλαδερΝαι ναι ναι, για σου τριανταφυλλε παντεντιαρι, οπότε το δικό μου είναι μπενολομπερετα.
Όσο πιο κλειστό το τσοκ τόσο μεγαλύτερη η ταχύτητα που μετράς.Απευθυνομενος προς ιδιογομωτες και κατοχους χρονογραφου(αν το λεω σωστα...)εχει δοκιμασει κανεις να ριξει το ιδιο ακριβως φυσιγγι με ολα τα εργοστασιακα τσοκ και αν ναι ποια ηταν η διακυμανση της ταχυτητας?
Θα μπορούσα να το κάνω αλλά μάλλον θα θέλεις με απλή ρίγα, γιατί η δικιά μου είναι πιο ελαφρια επειδή είναι ανθρακονήματα.Μπορεί κάποιος να ζυγίζει μια κανη power bowr και μια απλή της benelli να μας πει βάρος ίδιου μήκους χωρίς τσοκ.
Η power bore ειναι με μεταλλική ρίγα; Αν σε βοηθάει, κάννη 18.3 του 1996 με μεταλλική ρίγα 71 πόντους ζυγίζει 1030 γραμμ. Φαντάζομαι ότι υποψιάζεσαι μεγαλύτερο αυλό στην powerbore και άρα χαμηλότερο βάρος;Θα μπορούσα να το κάνω αλλά μάλλον θα θέλεις με απλή ρίγα, γιατί η δικιά μου είναι πιο ελαφρια επειδή είναι ανθρακονήματα.
Εγώ υποψιάζομαι μεγαλύτερο βάρος και μεγαλύτερο κώνοΗ power bore ειναι με μεταλλική ρίγα; Αν σε βοηθάει, κάννη 18.3 του 1996 με μεταλλική ρίγα 71 πόντους ζυγίζει 1030 γραμμ. Φαντάζομαι ότι υποψιάζεσαι μεγαλύτερο αυλό στην powerbore και άρα χαμηλότερο βάρος;
Οχι λέω λόγω ρίγας ανθρακόνημα θα ναι πιο ελαφριά. Δεν θα μπορεί να βγεί συμπέρασμα δηλαδή.Η power bore ειναι με μεταλλική ρίγα; Αν σε βοηθάει, κάννη 18.3 του 1996 με μεταλλική ρίγα 71 πόντους ζυγίζει 1030 γραμμ. Φαντάζομαι ότι υποψιάζεσαι μεγαλύτερο αυλό στην powerbore και άρα χαμηλότερο βάρος;
Γιάννη εγώ θα πω αν και τρέχει το μυαλό μου, ότι παρουσιάζουν καινούργιες και καλά πάτεντες, αυτά τα καλουδια που είχε η καλιστον όταν είχε βγεί. Και εδώ κολλάει αυτά που μου έλεγε ο γέρος μου, τριανταφυλλε βάλε φρενο στο μυαλό σου γιατί με την ταχύτητα που τρέχει, σπάει το φράγμα του ήχου. Όλο βγάζουν βγάζουν, και όλο κύκλους κάνουν.Εγώ υποψιάζομαι μεγαλύτερο βάρος και μεγαλύτερο κώνο
Μέτρα τον κώνο ... εύκολο είναι.Θα μπορούσα να το κάνω αλλά μάλλον θα θέλεις με απλή ρίγα, γιατί η δικιά μου είναι πιο ελαφρια επειδή είναι ανθρακονήματα.
Και η μέγιστη συγκέντρωση με εμπορικά κολλημένη στο 80% με όλα τα όπλα (τα δικά μου πάντα) !!!Γιάννη εγώ θα πω αν και τρέχει το μυαλό μου, ότι παρουσιάζουν καινούργιες και καλά πάτεντες, αυτά τα καλουδια που είχε η καλιστον όταν είχε βγεί. Και εδώ κολλάει αυτά που μου έλεγε ο γέρος μου, τριανταφυλλε βάλε φρενο στο μυαλό σου γιατί με την ταχύτητα που τρέχει, σπάει το φράγμα του ήχου. Όλο βγάζουν βγάζουν, και όλο κύκλους κάνουν.
Καλά το πας ...Εγώ υποψιάζομαι μεγαλύτερο βάρος και μεγαλύτερο κώνο
Σκότωνε μακρυά αυτή ?Και να συμπληρώσω επειδή όλο και κάτι σκαρώνουν, όλες η εταιρίες όπλον αλλά η βάση είναι μια, η κάνη της καλιστον τη είχε κώνο 6.5mm.. άυλο 18.55. και πορτινγκ, μήκος κάνης 71. Τώρα τη κυκλοφορεί ;; Κάθε φορά πασάρουν και από ένα.
Όσοι τις πήραν και τις πούλησαν το μετανιωσανΣκότωνε μακρυά αυτή ?
Ακουστά την έχω μόνο ...
Συχνό φαινόμενο.Όσοι τις πήραν και τις πούλησαν το μετανιωσαν
Κ αποχρωμιωμένη!Και να συμπληρώσω επειδή όλο και κάτι σκαρώνουν, όλες η εταιρίες όπλον αλλά η βάση είναι μια, η κάνη της καλιστον τη είχε κώνο 6.5mm.. άυλο 18.55. και πορτινγκ, μήκος κάνης 71. Τώρα τη κυκλοφορεί ;; Κάθε φορά πασάρουν και από ένα.
Τεζα "πείραγμα" στην κάνη,τσοκακια σεμινολ και η λαβή στρογγυλή.Πατέντα του κυρίου Σωτηροπουλου ήταν η συγκεκριμένη αν το θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και τα χρόνια.για την εποχή ακριβή και μακριά από εκεί που μπορούσα να φτάσω.πολυ όμορφο οπλο