Ποιότητα κατασκευής έχει αλλάξει επίπεδο το πρόβλημα είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται πολλές φορές και το κατασκευαστικό λάθος λόγο υπερπαραγωγής και ταχύτητας.Το ίδιο συμβαίνει και στα φυσίγγια
+ Απληστία, τώρα θέλουμε να σκοτώνουμε τα πάντα σε οποιαδήποτε απόσταση.Περισσότερα θηράματα παντού Λιγότερο μάρκετινγκ
Δεν υπήρχε ίντερνετ
Γιατί να υπάρχουν παράπονα;
Ο ίδιος τα έφτιαχνε δική του συνταγήΌτι κάνουνε σήμερα τα έκανε από τότε.ρε Γιάννη θύμισε μου τα ballistic ο ίδιος δε τα έφερνε?
Άλλο το θέλω και άλλο το γίνεται και μπορώ+ Απληστία, τώρα θέλουμε να σκοτώνουμε τα πάντα σε οποιαδήποτε απόσταση.
Όχι απαραίτητα... Σίγουρα οι διαδικτυακές κόντρες φέρνουν άπληστες συμπεριφορές αλλά το θήραμα είναι πολύ λιγότερο... Οι τόποι έχουν συρρικνωθεί στο 1/3 κ ίσως να λέω κ λίγο την τελευταία 20ετια... Όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν έδινα σημασία στα κοντάκια, αλλα πήγαινα κ δέκα λεπτά από το σπίτι μου κ τουφέκαγα 5-6 μπουλούκια παπιά στην ξεφτίλα... Πήγαινα στο βουνό κ είχα ευκαιρίες στις φάσσες.. τώρα για να πάω για φάσσα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ το λιγότερο πετρέλαιοδιοδια για ελάχιστες ευκαιρίες... Αυτή την ευκαιρία θέλω να την κάνω θήραμα, όχι γιατί είμαι άπληστος, η τσάντα ποτέ δεν με ένοιαζε, αλλά γιατί αυτή είναι η χαρά του κυνηγιού, να πιάνω το θήραμα στα χέρια μου...+ Απληστία, τώρα θέλουμε να σκοτώνουμε τα πάντα σε οποιαδήποτε απόσταση.
Όταν υπάρχουν θηράματα υπάρχουν και επιτυχίες.Όχι απαραίτητα... Σίγουρα οι διαδικτυακές κόντρες φέρνουν άπληστες συμπεριφορές αλλά το θήραμα είναι πολύ λιγότερο... Οι τόποι έχουν συρρικνωθεί στο 1/3 κ ίσως να λέω κ λίγο την τελευταία 20ετια... Όταν ήμουν πιτσιρικάς δεν έδινα σημασία στα κοντάκια, αλλα πήγαινα κ δέκα λεπτά από το σπίτι μου κ τουφέκαγα 5-6 μπουλούκια παπιά στην ξεφτίλα... Πήγαινα στο βουνό κ είχα ευκαιρίες στις φάσσες.. τώρα για να πάω για φάσσα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ το λιγότερο πετρέλαιοδιοδια για ελάχιστες ευκαιρίες... Αυτή την ευκαιρία θέλω να την κάνω θήραμα, όχι γιατί είμαι άπληστος, η τσάντα ποτέ δεν με ένοιαζε, αλλά γιατί αυτή είναι η χαρά του κυνηγιού, να πιάνω το θήραμα στα χέρια μου...
Οπότε στα τεχνικό κομμάτι όλοι θέλουν να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο καλούμενοι, άσχετα που στο 70% των κυνηγών το πρόβλημα βρίσκεται πίσω από το κοντάκι κ όχι στα υπόλοιπα....
Βασίλη αν επικρατήσει τελικά το ατσάλι, εγώ θα γεμίζω με σύρμα όπως κάναν παλιά. Οπότε πάλι κώνο θέλει.Καλά το πας ...
Αλλά τελείωσαν οι κώνοι φίλε ... μόνο ατσάλια τώρα.
Όλες θα ρίχνουν τα ίδια σκ@τά.
Ελπίζω το εργαλείο που πήρες να είναι 3ιντσο.
Είναι φαύλος κύκλος αυτή η συζήτηση, όλα τα σενάρια έχουν ηθικο κ ανήθικο κομμάτι, κομπλεξικη κ φυσιολογική συμπεριφορά κ πάει λέγοντας...
Απλά τα τελευταία χρόνια με το διαδίκτυο έχουν γίνει πολύ περισσότεροι αυτοί που που νομίζουν ότι σκοτώνουν μακριά... Το μακριά για μένα δεν είναι κατακριτέο αν ξέρεις να το κάνεις κ μπορείς να διασφαλίσεις ότι θα βρεις το θήραμα... Το 80% αυτών που έχω δει εγώ να σκοτώνουν μακριά το κάνουν, έχουν τον τρόπο είτε να το σκοτώσουν είτε να φύγει... Αυτοί που νομίζουν ότι σκοτώνουν μακριά πάλι, καίνε άσκοπο φυσίγγι, ΟΛΕΣ οι τουφεκιές τους είναι πίσω κ μόνο κάνενα ακροσκαγο από τα ακατάλληλα σκάγια που χρησιμοποιούν σε κεφάλι η φτερό τους δίνει θήραμα...είναι κ οι ίδιοι που θα πάνε για μαύρες τσίχλες μέσα στο λόγγο, θα σκαγιασουν την πλάση στα 15 κ 20 μέτρα όλη για να πάρουν δέκα πουλιά...
Προσωπικά όταν υπάρχουν επιλογές να μου έρθει το θήραμα στα 20 μέτρα θα τις ψάξω μέχρι τελευταίας αντοχής μου, σε κάποιες εξαιρέσεις θα αναγκαστώ να τουφέκισω κ μακριά... Το μακριά για μένα είναι τα 45-50-60 μέτρα στα μεγάλα θηράματα...
Αλλά φεύγουμε από το θέμα μας... Έχω να βγάλω τη μ2 έξω από τον Οκτώβρη, πρέπει να βγεί με κεράσει ένα τσάι την μαξους μου φαίνεται...
Τι βαρος εχει τωρα?Καλημέρα στους μπενελλάτσηδες. Πώς ελαφραίνουμε μια raffaello special lusso γιατί τα χέρια βαραίνουν; Κάννη με ανθρακόνημα ριγα μπαίνει; Εχει ενα πτερυγιο ουρά το οποιο η lusso δεν το εχει.
Μήπως κουμπώνει η αποθήκη αλουμινιου της passion; Βοηθάει κ αυτό απ' οτι διαβασα.
@VaggosBenelli εχεις υπ'όψιν;
3350 περιπου η μία και 3400 η αλλη με λουξ ξυλαΤι βαρος εχει τωρα?
Το ότι θα επικρατήσει είναι σίγουρο.Βασίλη αν επικρατήσει τελικά το ατσάλι, εγώ θα γεμίζω με σύρμα όπως κάναν παλιά. Οπότε πάλι κώνο θέλει.
Μήπως με αγορά μιάς άλλης ;Καλημέρα στους μπενελλάτσηδες. Πώς ελαφραίνουμε μια raffaello special lusso γιατί τα χέρια βαραίνουν; Κάννη με ανθρακόνημα ριγα μπαίνει; Εχει ενα πτερυγιο ουρά το οποιο η lusso δεν το εχει.
Μήπως κουμπώνει η αποθήκη αλουμινιου της passion; Βοηθάει κ αυτό απ' οτι διαβασα.
Βάλε κάνα βίντεο να δούμε τώρα και άστα τα ηθικάΕίναι φαύλος κύκλος αυτή η συζήτηση, όλα τα σενάρια έχουν ηθικο κ ανήθικο κομμάτι, κομπλεξικη κ φυσιολογική συμπεριφορά κ πάει λέγοντας...
Απλά τα τελευταία χρόνια με το διαδίκτυο έχουν γίνει πολύ περισσότεροι αυτοί που που νομίζουν ότι σκοτώνουν μακριά... Το μακριά για μένα δεν είναι κατακριτέο αν ξέρεις να το κάνεις κ μπορείς να διασφαλίσεις ότι θα βρεις το θήραμα... Το 80% αυτών που έχω δει εγώ να σκοτώνουν μακριά το κάνουν, έχουν τον τρόπο είτε να το σκοτώσουν είτε να φύγει... Αυτοί που νομίζουν ότι σκοτώνουν μακριά πάλι, καίνε άσκοπο φυσίγγι, ΟΛΕΣ οι τουφεκιές τους είναι πίσω κ μόνο κάνενα ακροσκαγο από τα ακατάλληλα σκάγια που χρησιμοποιούν σε κεφάλι η φτερό τους δίνει θήραμα...είναι κ οι ίδιοι που θα πάνε για μαύρες τσίχλες μέσα στο λόγγο, θα σκαγιασουν την πλάση στα 15 κ 20 μέτρα όλη για να πάρουν δέκα πουλιά...
Προσωπικά όταν υπάρχουν επιλογές να μου έρθει το θήραμα στα 20 μέτρα θα τις ψάξω μέχρι τελευταίας αντοχής μου, σε κάποιες εξαιρέσεις θα αναγκαστώ να τουφέκισω κ μακριά... Το μακριά για μένα είναι τα 45-50-60 μέτρα στα μεγάλα θηράματα...
Αλλά φεύγουμε από το θέμα μας... Έχω να βγάλω τη μ2 έξω από τον Οκτώβρη, πρέπει να βγεί να κεράσει ένα τσάι την μαξους μου φαίνεται...
Βασίλη, γάμο την τρέλα μου, εσύ με πέρασες εμένα, ισχυρογνώμων και η δύο . Κάνε εικόνα τα δύο μας για υδρόβιο θα σου έχω φτιάξει τελάρο με μαδερι για να μην σπάει θα καθόμαστε δίπλα δίπλα εγώ αμαρτομενος με πυραύλους εδάφους αέρος, το όπλο με την φλογέρα, και εκείνη την ημέρα να μην βαράω γαϊδούρι στο ανήφορο, και εσύ να είσαι φωτιά, όχι κάντο εικόνα το τη έχει να γίνει, να ψάχνω μέρος για να κρυφτό.Το ότι θα επικρατήσει είναι σίγουρο.
Εγώ ο καπιτάλας θα ρίχνω με TSS.
Θα πάρω και την αντιπροσωπεία της APEX και θα τα κονομήσω χοντρά.
Κάτσε να ρίξει ο @ΝίκοςΠ το Rooster στα 50m να δούμε τι κάνει και αυτό μακρυά.
Αν πετύχει τον στόχο !!! αλλά πάει καλά προετοιμασμένος αυτός.
Αν έχεις βγάλει καλύτερο φυσίγγι θα σε παραδεχτώ ρε μπαγάσα.
Εγώ πάντως ούτε στα 36 δεν βαράω τον πίνακα
View attachment 68198
Αν η ραφαελλο είναι παλιά παίρνει κάννη με Ρίγα από ανθρακονήματα από την πρώτη Centro.Ψαξε μια 65αρα.Έχω αυτά τα δύο όπλα και το ξέρω καλά.Καλημέρα στους μπενελλάτσηδες. Πώς ελαφραίνουμε μια raffaello special lusso γιατί τα χέρια βαραίνουν; Κάννη με ανθρακόνημα ριγα μπαίνει; Εχει ενα πτερυγιο ουρά το οποιο η lusso δεν το εχει.
Εγώ παντός θα διαλεγα το ψάρεμα!!!!μετα από αυτό….Το ότι θα επικρατήσει είναι σίγουρο.
Εγώ ο καπιτάλας θα ρίχνω με TSS.
Θα πάρω και την αντιπροσωπεία της APEX και θα τα κονομήσω χοντρά.
Κάτσε να ρίξει ο @ΝίκοςΠ το Rooster στα 50m να δούμε τι κάνει και αυτό μακρυά.
Αν πετύχει τον στόχο !!! αλλά πάει καλά προετοιμασμένος αυτός.
Αν έχεις βγάλει καλύτερο φυσίγγι θα σε παραδεχτώ ρε μπαγάσα.
Εγώ πάντως ούτε στα 36 δεν βαράω τον πίνακα
View attachment 68198