αλλα!!!!αγαπαμε ρεμι!!!Έχει ένα α@@@@δι όπως όλα τα αμερικανικά.
αλλα!!!!αγαπαμε ρεμι!!!Έχει ένα α@@@@δι όπως όλα τα αμερικανικά.
Παίρνεις μια benelli Nova ή Remington 887Κατάλαβα - είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά...
Πάντως άν κάποιος θέλει να επενδύσει σε ένα όπλο για μελλοντική χρήση ατσάλινων σκαγιών ίσως είναι καλύτερα να το πάρει με θαλάμη super magnum κι όχι απλά magnum.
Η αγαπη συνορα δεν εχει!αλλα!!!!αγαπαμε ρεμι!!!
Κι εσάς που αγαπάτε remi σας αγαπάει ακόμα πιο πολύ ο diamandopoulos αχωχαχαλλα!!!!αγαπαμε ρεμι!!!
Τότε Να βάλει τα v3 που του έχουν μείνει 750€, να τον αγαπάμε κι εμείς. Δεν τα πουλάει αφού.Κι εσάς που αγαπάτε remi σας αγαπάει ακόμα πιο πολύ ο diamandopoulos αχωχαχ
Το έκανα εγώ αλλά μετά γαμηθηκε η συλλογή με το πουλα αγόρασε και δε ξανασχοληθηκα. Αυτά θέλουν σταθερούς χαρακτήρες.Η αλήθεια είναι ότι μπαίνω σε σοβαρές σκέψεις να φτιάξω μια ωραία συλλογή που θα έχει από ένα όπλο κάθε είδους Αυτογεμές,επαναληπτικό ,σούπερ ποζε και ένα πλάγιο.Αλλα επιλεγμένα ίσως και ένα μονοκανο που είχα βέβαια αλλά το δωρησα σε έναν ανηψιού μου.Και έχω καταλήξει και στις εταιρίες.
Μείνε στη πενελι και μη ψάχνεσαι παραπέραΤότε Να βάλει τα v3 που του έχουν μείνει 750€, να τον αγαπάμε κι εμείς. Δεν τα πουλάει αφού.
Το λέω αυτό γιατί η πενελι αν βλητικα δεν σε ικαν φτιάχνει με χίλιους τρόπους και είναι απλοτατηΜείνε στη πενελι και μη ψάχνεσαι παραπέρα
Πετριά στο κεφάλι έχω Ευριπίδη. Τα όπλα μια χαρά είναι.Το λέω αυτό γιατί η πενελι αν βλητικα δεν σε ικαν φτιάχνει με χίλιους τρόπους και είναι απλοτατη
Πίστεψέ με δεν είσαι ο μονοςΠετριά στο κεφάλι έχω Ευριπίδη. Τα όπλα μια χαρά είναι.
Δεν έχει θέμα με τη βλητική με τα κρινολουλουδα έχει πρόβλημα.Το λέω αυτό γιατί η πενελι αν βλητικα δεν σε ικαν φτιάχνει με χίλιους τρόπους και είναι απλοτατη
Όλοι που γράφουμε εδώ μέσα Πέτρια έχουμεΘα πω από εμπειρία δικιά μου κάποια στιγμή είχα φτάσει σε σημείο να έχω 4 καραμπίνες κι ένα δίκανο και όπως καταλαβαίνετε γινότανε ένα αλλαλουμ κάθε φορά που ήθελα να φύγω.οχι να πάρω αυτό σήμερα όχι το άλλο ώσπου από προπερυσι που έμεινα με μια ησύχασε το κεφάλι μου.τωρα έχει μείνει μόνο η τσοκολατρεια που δυστυχώς δεν υπάρχει φαρμακο
Ο Αρχαγγελος Γαβριηλ εχει τον κρινο.Η v3 έχει τον κρίνο;
Δεν βλέπω να μαλώνουμε για βλητική υπεροχή και αρχίζω να αγχώνομαι...Ω ρε φίλε μου του κρινου γίνεται εδώ μέσα.αρχιζω και φοβουμαι
Το λύσαμε αυτό!Δεν βλέπω να μαλώνουμε για βλητική υπεροχή και αρχίζω να αγχώνομαι...