Άντε ρε ψεύτη! Με Remington είναι αυτά! Τούς λείπουν τα κεφάλια!
Άντε ρε ψεύτη! Με Remington είναι αυτά! Τούς λείπουν τα κεφάλια!
Με Rem θα τα μαζεύαμε σε σακουλάκια από τα 200m έτοιμα για πατσά.Άντε ρε ψεύτη! Με Remington είναι αυτά! Τούς λείπουν τα κεφάλια!
Μηχανές κιμά ρεμιγκτον .Με Rem θα τα μαζεύαμε σε σακουλάκια από τα 200m έτοιμα για πατσά.
Γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται.....Δεν έχει υποδοχή για νύχι
Ελα σου στελνω διεθυνση μη σκας αχαχαχαχαχαχΡε θα με πεις και καπιτάλα ? χαχααχχαχαχα
Ρίχνω φυσίγγια ανάλογα του θηράματος και της κατανάλωσης και αν ήμουν ευχαριστημένος ποτέ δεν τα άλλαζα.
Τώρα έχω γεμίσει το σπίτι με φυσίγγια, ... να δω που θα τα ρίξω.
Το μόνο που υπήρχε στο αυτοκίνητο ήταν ένα ίσιο κατσαβίδι (έβγαλα τη λαβή) για μειωτήρα σε Ρεμινγκτον 870Όταν απαγορεύτηκαν τα πεντάσφαιρα, έπρεπε να κάνει ο πατέρας μου την Auto 5 τρίσφαιρη, πήρε λοιπόν το κάτω ξύλο από μια παλιά ξύλινη κρεμάστρα (για όσους τις θυμούνται) και βίδωσε για κεφάλι μία δεκάρα (επίσης για όσους τις θυμούνται )
Έτοιμος ο μειωτήρας!
Κάννη διασποράς...........όχι αστεία..........Τρομερο κλείστρο... Η εφευρεση του αιωνα.
Αν δεν ανοιγοκλεινε κιολας με τα ψιλοτρανταγματα θα ηταν ακομα πιο σουπερ
Αλλα η μαγεια σε αυτα τα οπλα ειναι η καννη.
Για βζακελακιαΆλλη μια οικολογική φίλου στα 61cm για λίγο πιο λεπτόπετσα ζώα από την τσίχλα.
View attachment 74789
Αν το θέλει για σφαιρίδια είναι τούμπανο!Άλλη μια οικολογική φίλου στα 61cm για λίγο πιο λεπτόπετσα ζώα από την τσίχλα.
View attachment 74789
Για τα ψιλά θα πάρουμε ένα λιανοτούφεκο, εκεί κολλήσαμε ?Με τα ψιλουλια παθαίνει λόξυγκα!
ο θανατος του γουρουνιού!!!! με υγεια να την χαρειΆλλη μια οικολογική φίλου στα 61cm για λίγο πιο λεπτόπετσα ζώα από την τσίχλα.
View attachment 74789
Λεπτομερεια......Βρε παιδιά , πως μπορείτε και κυνηγάτε γουρούνια με όπλα που ψηλοτουφεκανε τόσο πολύ;
Σημαδευετε εκείνη την στιγμή πιο χαμηλά;
Και μόνο ακίδα να βλέπεις πάλι ψηλά φευγει
Λεπτομερεια......
Σημαδευουν τα ποδια...
Ακούω αλλά τι να πω ?gvp 9000 ακούει
για τις λεπτομέρειεςΑκούω αλλά τι να πω ?
Δεν ξέρω, μάλλον το κοντάκι φταίει ...για τις λεπτομέρειες