Οικονομικότατο και πολυχρηστικό με ένα τάληρο.Ωραίο τσοκοκλειδο.
Τι λίγο η καρδιά μου με έπιασε όταν το είδα.Αυτό πόνεσε λίγο!
Οικονομικότατο και πολυχρηστικό με ένα τάληρο.Ωραίο τσοκοκλειδο.
Τι λίγο η καρδιά μου με έπιασε όταν το είδα.Αυτό πόνεσε λίγο!
Δεν το κανει πραγματικα, απλα για να ανεβασει τη φωτογραφια....Οικονομικότατο και πολυχρηστικό με ένα τάληρο.
Τι λίγο η καρδιά μου με έπιασε όταν το είδα.
Προσεχε λιγο τι γραφεις... Δεν ακουστηκε ωραια αυτο με τα νερά κ απο κατω φωτο καννης benelli...Πολύ ησυχία στο τόπικ και αγχώνομαι... ας ταράξω λίγο τα νερά.
View attachment 76780
Δεν σε πιστευω ψοφιο το βρηκεςΤα benelli δεν σκοτώνουν...!!!...Μόνο σταβομουτσουνιαζουν....κάτι από παλιά στη στάμπα...
View attachment 76913
Με beretta επεφτε κ με νο 9 σκαγιαΤα benelli δεν σκοτώνουν...!!!...Μόνο σταβομουτσουνιαζουν....κάτι από παλιά στη στάμπα...
View attachment 76913
Δεν ριχνεις ,φωναζεις.δυνατα.βερεττα κωνος 9 ποντοι και σε ακτινα 80μετρα ψοφανε και τα ραδικιαΜε beretta επεφτε κ με νο 9 σκαγια
Ε πες μας ότι ήταν και στάμπα γιαυτό έπεσε.... με μονόβολο να φανταστώ ε;Τα benelli δεν σκοτώνουν...!!!...Μόνο σταβομουτσουνιαζουν....κάτι από παλιά στη στάμπα...
View attachment 76913
Του φωναξε απο διπλανο καρτερι μπερετακιαςΕ πες μας ότι ήταν και στάμπα γιαυτό έπεσε.... με μονόβολο να φανταστώ ε;
Ουτε φωνη δεν χρειαζεται.. Περπατας κ ψωφανε ολα τριγυρω. Κωνος ειναι αυτος οχι μ@@@@@@ες!!!!!Του φωναξε απο διπλανο καρτερι μπερετακιας
Έχεις κάνει κώνο;Τα benelli δεν σκοτώνουν...!!!...Μόνο σταβομουτσουνιαζουν....κάτι από παλιά στη στάμπα...
View attachment 76913
Πεστα,πεστα!Έχεις κάνει κώνο;
Στα δραμια και μονοβολα δεν έχουν αντίπαλο τα benelliΤα benelli δεν σκοτώνουν...!!!...Μόνο σταβομουτσουνιαζουν....κάτι από παλιά στη στάμπα...
View attachment 76913
Εχουν ειδική κάννη για μονοβολα κ δραμια.Στα δραμια και μονοβολα δεν έχουν αντίπαλο τα benelli
Όχι...18.3 άυλο κ κωνο μαμα....ένα μερεμετάκη στο κλικ εκανα...Εγώ ο ίδιος....Έτσι για τίν αλλαγή....Έχεις κάνει κώνο;
Και σκοτώνει γουρούνια ; Μήπως έπεσες σε ελαττωματική; Τι έκανες για το κλικ ; κάνε καμια παρουσίαση .Όχι...18.3 άυλο κ κωνο μαμα....ένα μερεμετάκη στο κλικ εκανα...Εγώ ο ίδιος....Έτσι για τίν αλλαγή....
Καλημέρα θα ανεβάσω φωτο....Όταν μπορέσω με λεπτομέριες....πάντως να ξέρετε είναι Ρίσκο....να βάζεις χερι σε κλιστρο....οταν δεν το εχεις μελετησει καλα πριν το κανεις....εγω το πηρα αλλα ολα καλα...μεχρι τωρα κάνενα πρόβλημα λειτουργικό.....εν τάχει θα σας πω ότι πριν το κάνω το έψαχνα 1 εξάμηνο σε βίντεο..Πληροφορίες σε σάιτ...παγκόσμιος...Δεν το βρίσκω πρόβλημα το κλικ ... απλά σας ατέλεια το έβλεπα ..κ επίσης πάω παγανά στα γουρούνια στάμπες κακο...κ δεν έχεις τέτοια περιθώρια ...το ρισκάρά ΚΚαι σκοτώνει γουρούνια ; Μήπως έπεσες σε ελαττωματική; Τι έκανες για το κλικ ; κάνε καμια παρουσίαση .