Ναι, ανακαλυψε τον ''τροχο''Άρε πτανα μπενελι εκεί που φτύνεις εσυ πάνε η άλλες και γλύφουν
Και για να μην ''ξεχνιοματε'' benelli-
Ναι, ανακαλυψε τον ''τροχο''Άρε πτανα μπενελι εκεί που φτύνεις εσυ πάνε η άλλες και γλύφουν
Για σένα το έγραψα και τον νερατζοκωλο αλλά τσίμπησες πρώτος σαν τον ψαρά που έβαλες χα χαΝαι, ανακαλυψε τον ''τροχο''
Και για να μην ''ξεχνιοματε'' benelli-
Την έχω δει σε 20 με power bore μουναρα σκέτηδεν έχει έρθει νομίζω αλλά σε μαγαζί χθες επώμισα την Raffaello De Luxe AI
από κοντα δεν είναι τόσο φανταχτερή όσο στις φωτογραφίες. φαντάζομαι κατι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με την ethos
Μουφα οι ραφαελο δεν αντέχουν το στενό μαρκαρισμα από κάβουρα.RafView attachment 86281faello vs Καβουρας 0-5
Αυτός που έχει την Ραφαέλο , πρέπει να είναι υδραυλικός , αλλιώς δεν εξηγείται. Ο κάβουρας. ΔΕΝ τα πειράζουν αυτά βρε γαμοτο. Τι κάνουνε έχουν ξεφύγει. Όταν λέω να μην τρώνε σταμναγκαθι, μου λένε ότι εγώ είμαι τρελός, και δεν ξέρω τι λέω.RafView attachment 86281faello vs Καβουρας 0-5
Το θετικο ειναι οτι το τυλιξε με πετσετα για να μην το γδαρειΜουφα οι ραφαελο δεν αντέχουν το στενό μαρκαρισμα από κάβουρα.
Αυτό χρειάζεται και γυαλιά ...Βρε αφήστε τα όπλα στην ησυχία τους αφού βλέπετε οτι οταν το επωμίζετε έχει μεγάλη απόκλιση, τι το αγοράζετε; Για να το χαλάσετε; Στην τελική φτιαξτε ένα κοντάκι απ την αρχή. Επίσης αν παιρνετε ικανοποιητικά τα πουλιά τι αλλο θέλετε ; να περνάτε την τουφεκιά απ την τρύπα της βελόνας;
Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί τα κακοποιούν τα όπλα τους έτσι όλοι έχουν πάρει σφυρί και καλέμι και ότι έγινε έγινεRafView attachment 86281faello vs Καβουρας 0-5
Η Βίντσι με φτατ ριγα είναι ποιο δύσκολη αυτήν είχα! Δεν είναι φλατ τελείως έχει σκαλοπάτι στην αρχήΕγώ αν έπαιρνα μπενελι, θα έπαιρνα τη μοντεφελτρο την καινούργια ή τη βιντσι με τη φλατ ριγα. Όχι γιατί τα άλλα δεν μου αρέσουν, αλλά τσιγκουνεύομαι να δώσω πολλά για καραμπίνα.
Το τρώνε ;Μάλλον το καπνίζουν.Αυτός που έχει την Ραφαέλο , πρέπει να είναι υδραυλικός , αλλιώς δεν εξηγείται. Ο κάβουρας. ΔΕΝ τα πειράζουν αυτά βρε γαμοτο. Τι κάνουνε έχουν ξεφύγει. Όταν λέω να μην τρώνε σταμναγκαθι, μου λένε ότι εγώ είμαι τρελός, και δεν ξέρω τι λέω.
Είναι η ικανοποίηση ότι το έφτιαξα μόνος μου γλύτωσα και λεφτά.Και στο τέλος: Ήθελα εγώ να χαλάσει;;;Δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί τα κακοποιούν τα όπλα τους έτσι όλοι έχουν πάρει σφυρί και καλέμι και ότι έγινε έγινε
Δεν φαίνεται για γδαρσιμο.Το θετικο ειναι οτι το τυλιξε με πετσετα για να μην το γδαρει
Μαστορας ο τυπος... το εκανε καινούργιοΔεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί τα κακοποιούν τα όπλα τους έτσι όλοι έχουν πάρει σφυρί και καλέμι και ότι έγινε έγινε
Από σποντα, γιατί στο τέλος θα μπει καινούργια αποθήκη.Μαστορας ο τυπος... το εκανε καινούργιο
Αχ αυτό το εκνευριστικό σκαλοπάτι. Ώρες ώρες μου έρχεται να πάρω λίμα και να ξεκινήσω... Μισές δουλειές, ή την κάνεις φλατ τελείως ή υπερυψωμένη.Η Βίντσι με φτατ ριγα είναι ποιο δύσκολη αυτήν είχα! Δεν είναι φλατ τελείως έχει σκαλοπάτι στην αρχή
Στο στο μπαρμπρίζ του hilux μάστορα πόση συγκέντρωση κερδίζω;; Αυτό που λέει USA όμως όχι το άλλο το φλώρικο.Και να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκόλλητο στην κάνη αυξάνει το δραστικό βεληνεκές τουλάχιστον 10 μέτρα