ΑποδεδειγμέναΚαι να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκόλλητο στην κάνη αυξάνει το δραστικό βεληνεκές τουλάχιστον 10 μέτρα
ΑποδεδειγμέναΚαι να υπενθυμίσουμε ότι το αυτοκόλλητο στην κάνη αυξάνει το δραστικό βεληνεκές τουλάχιστον 10 μέτρα
Θα κερδίσεις σε επιτάχυνση και τελική!!!Στο στο μπαρμπρίζ του hilux μάστορα πόση συγκέντρωση κερδίζω;; Αυτό που λέει USA όμως όχι το άλλο το φλώρικο.
ουτε στο site τους δεν τα εχουν ανεβάσει,Benelli Beccaccia και Benelli Duca di Montefeltro. Ανανεωμένες και πανέμορφες. Απολαύστε.
ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Benelli Beccaccia και Benelli Duca di Montefeltro. Ανανεωμένες και πανέμορφες. Απολαύστε.
Θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά.ουτε στο site τους δεν τα εχουν ανεβάσει,
Δεν αναφέρει μέσα στο βίντεο ότι θα κυκλοφορήσουν με διαφορετική κάνη. 18,3 - 18,4 διάμετρο, τα κλασικά. Αυτό που πρόσθεσαν από τα ακριβά μοντέλα είναι το καινούργιο κλείστρο με το "αντι-κλικ".ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!!!
ΥΓ : Λέει καθόλου τι αυλό έχουν;
Η duca είναι κόσμημα, όμορφο όπλοBenelli Beccaccia και Benelli Duca di Montefeltro. Ανανεωμένες και πανέμορφες. Απολαύστε.
Κανονικά θα έπρεπε να έχει και χρυσή σκανδάλη αλλά, τελος πάντων.Η duca είναι κόσμημα, όμορφο όπλο
Αφού την έχεις Παντελή ,γιατί για λίγο διαφορετικό σκάλισμα και το αντικλικ; Σου έχει κάνει ποτέ κλικ;ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!!!
ΥΓ : Λέει καθόλου τι αυλό έχουν;
ποια έχουν κλείστρο "αντι-κλικ"?Δεν αναφέρει μέσα στο βίντεο ότι θα κυκλοφορήσουν με διαφορετική κάνη. 18,3 - 18,4 διάμετρο, τα κλασικά. Αυτό που πρόσθεσαν από τα ακριβά μοντέλα είναι το καινούργιο κλείστρο με το "αντι-κλικ".
Εντάξει γούστα είναι αυτά, εμένα δεν μου άρεσε, σαν τον ταμτακο με το χρυσό δόντι ήταν .Παίδες την χρυσή σκανδάλη δεν την λέω ειρωνικά. Σε ένα όπλο που οι προκάτοχοι ήταν χρυσοσκάνδαλα με ωραία ξύλα κιόλλας δεν του αρμόζει να κυκλοφορίσει έτσι. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
Οι σειρές raffaello , Ethos και οι καινούργιες montefeltro και Μ2.ποια έχουν κλείστρο "αντι-κλικ"?
Ξεβαφουν κιόλας.Εντάξει γούστα είναι αυτά, εμένα δεν μου άρεσε, σαν τον ταμτακο με το χρυσό δόντι ήταν .
Δεν είναι αυτό ρε Παναγιώτη, είναι που θέλω κάτι καινούργιο... Τόσα ωραία όπλα βγαίνουνε και κανένα καινούργιο αριστερόΑφού την έχεις Παντελή ,γιατί για λίγο διαφορετικό σκάλισμα και το αντικλικ; Σου έχει κάνει ποτέ κλικ;
Να κυνηγάς με το ποζε τι τα θες τα αλλάΑν και είμαι σίγουρος ότι ότι και να πάρω, πάλι με το παλιό θα κυνηγάω...
Κάτσε στην ουρά, τα ίδια μου λένε και οι άλλοι...Να κυνηγάς με το ποζε τι τα θες τα αλλά
Άμα δε σου κάνει στειλτω απο δω χα χα
Ας λένε οι άλλοιΚάτσε στην ουρά, τα ίδια μου λένε και οι άλλοι...