Σε ευχαριστώ φίλε.Crio plus.
Σε ευχαριστώ φίλε.Crio plus.
Τι διαφορά έχουν τα crio plus με τα crio??Είναι μεγαλύτερα σε μήκος??Crio plus.
Με τέτοια τιμή θα αργήσουμε μάλλον να μάθουμεΔοκίμασε κανείς την καινούργια κάννη της μπενελι την ιμπακτ η να δει αν οντως εχει τόσο διαφορά στην δύναμη;
Ότι είπε ο @Panagiotis K.Τι διαφορά έχουν τα crio plus με τα crio??Είναι μεγαλύτερα σε μήκος??
Να 'σαι καλά φίλε μου.Σε ευχαριστώ φίλε.
Επαναλαμβανόμενη κιόλας.https://www.car.gr/xyma/view/340575792-beretta-epanalamvanomeni
Πλάκα έχουν ορισμένοι.
Πανέμορφο όπλο! Και τόσο ωραία ξύλα που σκέφτεσαι μήπως είναι φιλμ...
Πραγματικά. Η τιμή όμως παραμένει απλησίαστη.Πανέμορφο όπλο! Και τόσο ωραία ξύλα που σκέφτεσαι μήπως είναι φιλμ...
Είναι παρά πολύ ακριβό πιστεύω για καραμπίνα
Ρεζέρβες εκτός Αγγλίας,αν έχεις κερδίσει το τζόκερ και το είχες αποθημενο,περί ορεξεως....όπως και τα χρυσά δόντια κάποτε.Όλα είναι όπλα για κυνήγι απλά εξαρτάται από την οικονομική επιφάνεια αυτού που τα κρατά και τον τρόπο που κυνηγά .Ένας που έχει εκατομμύρια ευρώ Ζαμάν φου και πάει σε ρεζέρβες η σε καρτερακια με φραπέ σαν τους Άγγλους με τους φασιανούς και έρχονται τα πουλιά λέγοντας ήρθα μπάρμπα ρίξε.
Η Benelli δεν παραμυθιαζει τον κόσμο στα ξύλα, ειδικά στά πολύ ακριβά τής μοντέλα ανέκαθεν έβαζε καλής ποιότητας καρυδια.Πανέμορφο όπλο! Και τόσο ωραία ξύλα που σκέφτεσαι μήπως είναι φιλμ...
Συμφωνώ απόλυτα, όταν έχω χρόνο θα ανεβάσω συγκριτική φωτογραφία ξύλων μιας ταπεινής Montefeltro και ενός Silver Pigeon II...Η Benelli δεν παραμυθιαζει τον κόσμο στα ξύλα, ειδικά στά πολύ ακριβά τής μοντέλα ανέκαθεν έβαζε καλής ποιότητας καρυδια.
Αξίζει να το έχεις και δεν είναι τόσο ακριβό σχετικά. Το επωμισα πριν 2 μήνες. Σαν σούπερ γκομενα είναι που μπορούν να την πάρουν πολλοί.
Έχω συναντήσει πολλές φορές άτομα που τα κυνηγετικά ρούχα παπούτσια είναι ποιο ακριβα από το ιταλικό κοστούμι μου και παπούτσια.Δεν είναι όπλα για κυνήγι αυτά ,σαν να πηγαίνεις για κυνήγι με το καλό σου το κουστούμι.