Dηλαδη αμα στρωσει τι κανει στην κανη?περισοτερη ταχυτητα στο φυσιγγι?Δεν έχεις ακούσει γιατί στρώσιμο της αχρωμιωτης κάνης που υφίσταται
Dηλαδη αμα στρωσει τι κανει στην κανη?περισοτερη ταχυτητα στο φυσιγγι?Δεν έχεις ακούσει γιατί στρώσιμο της αχρωμιωτης κάνης που υφίσταται
Κάποιοι που έχουν άποψη για πράγματα που δεν ξέρουν μάλλον ποτέ γιατί δεν θα φτάσουν τον αριθμό και το είδος φυσιγγίων που πρέπει .Αφού κυνηγούν 90% τσίχλες και βγάζουν συμπεράσματα για τις δυνατότητες των όπλων από κει .Δεν αναφέρομαι προσωπικά με εσένα αλλά η χιουμοριστική ερώτηση σου μου έδωσε έναυσμα να απαντήσωΣτα ποσα φυσιγγια αλαζουμε λαδια φιλτρα ;;
Στο λαγό λέω απλά εσύ κι εσύ κάτω.ουτε φυσίγγια ούτε τίποταΣτον λαγό Καβάλα έχω αυτό το συνδιασμό στο πλαγιοκαννο, 4* Νο5 η πρώτη και 3* η δεύτερη Νο4...
Ποίο ομαλή και σταθερή απόδοση διότι έχεις πληγώσει το μέταλο και όσο και να το γυαλίσει τη δουλειά που κάνει η γόμωση κατά την ντουφέκια δεν την κάνεις ,Τα καινύρια αχρωμιωτα μετά τα 1500/2000 φυσίγγια και σε σωστό πέρασμα στη κανη όχι περιστροφικά τη βούρτσα γιατί δεν υπάρχει το σκληρό χρώμιο γίνονται σωστά στρώνουν που λέμε .Έχω πειραματιστεί σε πολλά ακόμη και σε λείανση κώνου συγκεκριμένα με περιστροφή προς μια κατεύθυνση και η ντουφέκια την έβλεπες στο πίνακα λες και θέλεις να στρίψει σαν να πηγαίνει βιδωτη .Ώσπου συνέχισα το γυάλισμα με περιστροφή προς την άλλη πάντα με το χέρι.Μη ψάχνετε να βρείτε η καλή αχρωμιωτη κανη δε συγκρίνεται με καμία άλλη ιδίως χρωμιωμενηDηλαδη αμα στρωσει τι κανει στην κανη?περισοτερη ταχυτητα στο φυσιγγι?
Δεν μου λές ρακές πίνεις τέτοια ώρα;Στο λαγό λέω απλά εσύ κι εσύ κάτω.ουτε φυσίγγια ούτε τίποτα
Μακαρι να ειχανε ριξει ολλοι τα φυσιγγια που εχω ριξει εγω και στα θυραματα που τα εχω ριξει γιατι πολοι λιγοι κυνηγανε οπως εγω !! ΟΛΛΑ τα θυραματα που μπορουμε να κυνηγισουμε εκτως απο περδικα !! Με τα ταπεινα μου χρομιομενα μπαικαλ , αυτο που ξερω εγω ειναι οτι τις κοντης τις π@@@ας τις φταινε οι τριχες και ολλα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε !Κάποιοι που έχουν άποψη για πράγματα που δεν ξέρουν μάλλον ποτέ γιατί δεν θα φτάσουν τον αριθμό και το είδος φυσιγγίων που πρέπει .Αφού κυνηγούν 90% τσίχλες και βγάζουν συμπεράσματα για τις δυνατότητες των όπλων από κει .Δεν αναφέρομαι προσωπικά με εσένα αλλά η χιουμοριστική ερώτηση σου μου έδωσε έναυσμα να απαντήσω
Και τι γλιστράνε μετά τα σκάγια? Περίεργο, άμα είναι έτσι να ρίξουμε λίγο χυμό λεμονιού να γιίνει η πατίνα όπως κάνουμε και στα μαχαίρια χρωμίου.Το κομμάτι εκείνο γίνετε όπως μια κάνη χωρίς χρώμιο και πρέπει να στρώσει να κάνει την πατινα το γυαλίζουν με το χέρι αλλά το τέλειο γίνετε μόνο του με τα φυσίγγια
Όχι λεμόνι ρε μάστορα. Είναι οξύ. Λίγο καροτοζουμο καλύτεραΚαι τι γλιστράνε μετά τα σκάγια? Περίεργο, άμα είναι έτσι να ρίξουμε λίγο χυμό λεμονιού να γιίνει η πατίνα όπως κάνουμε και στα μαχαίρια χρωμίου.
Δεν έχεις εκεί κινούμενα μέρη να πατήσουν μεταξύ τους η μία μηχανή που θέλει ρονταρισμα,τι θα προσφέρει η επαφή με τον συγκεντρωτηρα η με τα σκάγια άλλο από μολυβδωσεις η διαβρωτικα κατάλοιπα καύσης.Η πατίνα που λέγεται είναι για να μην χρειάζεται συνέχεια καθάρισμα αν και δεν το πιστεύω .Μήπως το περίφημο στρώσιμο είναι για τον κάτοχο να συνηθίσει τα νέα δεδομένα της κάννης;Το κομμάτι εκείνο γίνετε όπως μια κάνη χωρίς χρώμιο και πρέπει να στρώσει να κάνει την πατινα το γυαλίζουν με το χέρι αλλά το τέλειο γίνετε μόνο του με τα φυσίγγια
Ναι συμφωνώ. Γι αυτό έγραψα για φτερωτά.Στον λαγό Καβάλα έχω αυτό το συνδιασμό στο πλαγιοκαννο, 4* Νο5 η πρώτη και 3* η δεύτερη Νο4...
Δε χρειάζεται λίπανση. Με την αρμυρα.Ένα λιπαντικό έχει πολλές γεύσεις αν προτιμάτε και μια καποτα πέρασμα την κάνη και τα σκαγια πάνε γ@μι@ντ@s
Εγώ αυτά βάζω στις κάνες και άλλοι πολλοί που γνωρίζω
Δε το γνωρίζω ΚώσταΔε χρειάζεται λίπανση. Με την αρμυρα.
Ωραίος κι αφού τελικά τα κάνεις όλα αυτά και βάλεις και κανη μαγική από ρεμινκτον τ οποίο ξέχασες ν αναφέρεις στο ποίημα πας και αγοράζεις Μπερέτα και ξενοιαζειςΕίν' ένα χοοοοορτοοοο μαγικόοοοοοο
Δώσε μου λίγο για να δωωωωωωω
Τη Μπενέλι μουυυυυυυυυ
Να ονειρευτώωωωωωωω
Πως τουφεκαω στο Θεόοοοοοοοο
Μπενέλι μουυυυυυυυυ
Σε αγαπώωωωωωωωω
Και τραυματισμένα ας κυνηγώωωωωωω
Κώνο σκαλίζωωωωωω
Τσοκ αγοράζωωωωωωω
Μπενελαρα μου δε σε αλλάζωωωωωωω
Θα έρθεις στον ίσιο δρόμο πάλι!!!!! Πού θα πάει........Ωραίος κι αφού τελικά τα κάνεις όλα αυτά και βάλεις και κανη μαγική από ρεμινκτον τ οποίο ξέχασες ν αναφέρεις στο ποίημα πας και αγοράζεις Μπερέτα και ξενοιαζεις
ΚαυλιαρηΕίν' ένα χοοοοορτοοοο μαγικόοοοοοο
Δώσε μου λίγο για να δωωωωωωω
Τη Μπενέλι μουυυυυυυυυ
Να ονειρευτώωωωωωωω
Πως τουφεκαω στο Θεόοοοοοοοο
Μπενέλι μουυυυυυυυυ
Σε αγαπώωωωωωωωω
Και τραυματισμένα ας κυνηγώωωωωωω
Κώνο σκαλίζωωωωωω
Τσοκ αγοράζωωωωωωω
Μπενελαρα μου δε σε αλλάζωωωωωωω
#monofranchiΩραίος κι αφού τελικά τα κάνεις όλα αυτά και βάλεις και κανη μαγική από ρεμινκτον τ οποίο ξέχασες ν αναφέρεις στο ποίημα πας και αγοράζεις Μπερέτα και ξενοιαζεις