Γιάννη...με το Full είσαι ψηλά...15 μέτρα, full, 32 γρ.
View attachment 90735
View attachment 90738
15 μέτρα, 4*, 32 γρ.
View attachment 90739
Με τα 4* καλά σε βλέπω...
Βέβαια στο κυνήγι...στην αυθόρμητη επώμιση-βολή...θα το δεις καλύτερα...
Γιάννη...με το Full είσαι ψηλά...15 μέτρα, full, 32 γρ.
View attachment 90735
View attachment 90738
15 μέτρα, 4*, 32 γρ.
View attachment 90739
Πολλά αξιόλογα πράγματα δε σταδιοδρομούν εδώ και αυτό γιατί μάλλον από το κάθετη ο καθένας δεν κοιτάει να πάρει τα περισσότερα δυνατά για το συγκεκριμένο πράγμα που έχει φτιαχτεί αλλά προσπαθεί να συνδυάσει design και στοιχεία δευτερευόυσης σημασίας. Επίσης οι περισσότεροι δεν έχουν γνώσεις πολλών αντικειμένων που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση πού να έχουν γνώσεις για όπλο η benelli vinci είναι τεχνολογικό επίτευμα μεγάλο της εταιρείας αλλά όπως και η 304 ήτανε πίτευμα της μπερέτας για την εποχή του για όπλο αερίων που και εκείνη την έφαγε το μαύρο σκοτάδι κάτι ανάλογο συμβαίνει σε πολλά προϊόντα αυτοκίνητα ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα ο κόσμος ψωνίζει με βάση την παίρνουν οι πολλοί όχι τι του ταιριάζει και τι είναι πάντα στο καλύτεροΑυτό ακριβώς. Και είναι κρίμα που μάλλον πάνε να σταματήσουν την παραγωγή του αντί να την εξελίξουν ακόμη περισσότερο με τις νέες τεχνολογίες όπως την επίστρωση best κάννη advanced impact κλπ που έχουν βάλει στα αλλά μοντέλα. Θα ήταν το κορυφαίο αυτογεμη που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Αλλά από ότι φαίνεται δεν είχε και την ανταπόκριση που του άξιζε από τον κόσμο τουλάχιστον εδώ στην Ευρώπη γιατί στην Αμερική από όσο ξέρω έχει πουλήσει αρκετά. Λόγο το συστήματος που δένει και της σχεδίασης το βλέπουν διστακτικά οι αγοραστες γιατί δεν αρέσει και νομίζουν ότι θα έχει τις ίδιες ασθένειες στις εφαρμογές του όπως τα δίκανα κάτι που δεν ισχύει αφού έχει βίδα σαν τσαβετα στο κοντάκι από όπου σφίγγει και γινεται σαν καινούργιο σε περίπτωση που χαλαρώσει από την χρήση. Δεν υπάρχει άλλο σημείο που να μπορεί να χαλαρώσει και να αποκτήσει τζόγους αφού είναι το μόνο σημείο που δένει το όπλο. Η κάννη μπροστά ειναι free floating και δεν σφίγγει. Απλά εκεί κρατιέται συρταρωτα η πάπια η οποία και αυτή σφίγγει με δύο ελατήρια στο κοντάκι αν το κοιτάξεις καλά. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσει ποτέ. Συν ότι μπορείς να αλλάξεις αποθήκη στο αψε σβισε χωρίς εργαλεία χωρίς τίποτα. Είναι πολύ ψαγμενο και μελετημένο αυτό το όπλο. Πολύ μπροστά τεχνολογικά .
Λιιιιιιγο κάτω θέλει Σπύρο....το κατάλαβα και από τη τουφεκιά στη καρακάξα..... δοκιμή σήμερα με τη C .......στη ξηρά επωμιση δείχνει καλύτερη αλλά στο πεδίο θα δείξει 100%.Γιάννη...με το Full είσαι ψηλά...
Με τα 4* καλά σε βλέπω...
Βέβαια στο κυνήγι...στην αυθόρμητη επώμιση-βολή...θα το δεις καλύτερα...
Λιιιιιιγο κάτω θέλει Σπύρο....το κατάλαβα και από τη τουφεκιά στη καρακάξα..... δοκιμή σήμερα με τη C .......στη ξηρά επωμιση δείχνει καλύτερη αλλά στο πεδίο θα δείξει 100%.
Αυτή την έφαγε το σκοτάδι γιατί δε βγήκε ποτέ magnum.ειχανε και τότε τη τρέλα τουςΠολλά αξιόλογα πράγματα δε σταδιοδρομούν εδώ και αυτό γιατί μάλλον από το κάθετη ο καθένας δεν κοιτάει να πάρει τα περισσότερα δυνατά για το συγκεκριμένο πράγμα που έχει φτιαχτεί αλλά προσπαθεί να συνδυάσει design και στοιχεία δευτερευόυσης σημασίας. Επίσης οι περισσότεροι δεν έχουν γνώσεις πολλών αντικειμένων που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση πού να έχουν γνώσεις για όπλο η benelli vinci είναι τεχνολογικό επίτευμα μεγάλο της εταιρείας αλλά όπως και η 304 ήτανε πίτευμα της μπερέτας για την εποχή του για όπλο αερίων που και εκείνη την έφαγε το μαύρο σκοτάδι κάτι ανάλογο συμβαίνει σε πολλά προϊόντα αυτοκίνητα ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα ο κόσμος ψωνίζει με βάση την παίρνουν οι πολλοί όχι τι του ταιριάζει και τι είναι πάντα στο καλύτερο
Ασε το ψυχιατρο και αυτος λεφτα θελει και θα σου γραψει και 828 χαπακιαΣήμερα έριξα με ένα 828 που αγόρασε μαθητής μου και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ. Εργονομία, ζύγισμα, τουφεκιά, χαμηλή ανάκρουση.
Στο διά ταύτα, ψάχνω για καλό ψυχίατρο να με τσεκάρει, έχετε να προτείνετε κάποιον;
Πάνε στο Αττικό και ψάξε τον Φώτη είναι οφθαλμίατρος ... το ίδιο είναι. Πες του έρχεσαι από τον Μήτσο μπορεί να πιάσει. Τι στον πο@τσ@ . Γιός μου είναι δεν θα μετρήσει λίγο; ... .Σήμερα έριξα με ένα 828 που αγόρασε μαθητής μου και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ. Εργονομία, ζύγισμα, τουφεκιά, χαμηλή ανάκρουση.
Στο διά ταύτα, ψάχνω για καλό ψυχίατρο να με τσεκάρει, έχετε να προτείνετε κάποιον;
2 ώρες μάθημα με εμένα και το πρόβλημα παειΣήμερα έριξα με ένα 828 που αγόρασε μαθητής μου και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ. Εργονομία, ζύγισμα, τουφεκιά, χαμηλή ανάκρουση.
Μετά θα χρειαστώ και νευρολόγο.2 ώρες μάθημα με εμένα και το πρόβλημα παει
Άλλες 2 ώρες με τον ΑλεξΜετά θα χρειαστώ και νευρολόγο.
Δεν τους άρεσε μέχρι να την πιάσουν στα χέρια τους.Ναι αυτό είναι σίγουρο γιατί ξέρω πολλούς που δεν τους αρέσει. Αλλά αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί.
Ναι και είναι και φιλος στην Αθήνα.αν θες αναλαμβάνω τη γνωριμία και θα έχεις και φιλική τιμηΣήμερα έριξα με ένα 828 που αγόρασε μαθητής μου και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ. Εργονομία, ζύγισμα, τουφεκιά, χαμηλή ανάκρουση.
Μετά θα πιάνεις όριο όμως πριν κατέβεις από το αυτοκίνητο... σκέψου το!Μετά θα χρειαστώ και νευρολόγο.
στην black eagle -M2-vinci δεν έχουν της ίδιεςView attachment 90703
Σε νούμερο μέτρησης είναι αυτό πάντως, δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά μόνο στον πίνακα την ξέρω, δεν την έχω βάλει ποτέ
Σήμερα έριξα με ένα 828 που αγόρασε μαθητής μου και οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε πολύ. Εργονομία, ζύγισμα, τουφεκιά, χαμηλή ανάκρουση.
Δεν τους άρεσε μέχρι να την πιάσουν στα χέρια τους.
Και εγώ μέσα...αλλά αφού αρέσει στο. Γιάννη εμείς περισσευουμεΒάλε κι εμένα στους πολλούς.
Ακόμα χειρότερη αυτή η φρατζολα?!!Εντάξει γούστα ειναι αυτά. Και εγώ πχ την cosmi δεν θέλω ούτε να την βλέπω. Για κάποιους όμως ειναι το καλύτερο και πιο ομορφο αυτογεμη που ανοίγει με πεταλούδα σαν δικανο και για να γεμίσει πίσω στο κοντάκι τα φυσιγγια θέλεις έναν αιώνα. Έτσι είναι αυτά.