Είναι γνωστό αυτο αλλά για κυνήγι γενικής χρήσης σε κυνήγο που δε ρίχνει magnum που η πλειοψηφία όντως δε ρίχνει το όπλο αυτό με ένα κοντάκι στα μέτρα σου μια επιμήκυνση κώνου και 3 τσοκακια που του ταιριάζουν μακρύτερα και καλύτερα μετατρέπετε σε ένα εργαλείο για πάντως είδους κυνήγι να σε συνοδεύσει όλη σου τη ζωή.Ειναι μέσα στις δύο επιλογές που έχω αναφέρει εάν δεν μου έκανε η guerini v3 η 304 η και τις δύο αλλά μάλλον θα μείνω με τον Καίσαρα επενδύοντας επάνω της με ένα νέο κοντάκι με τη βοήθεια του Γιάννη.Την έφαγε το μαύρο σκοτάδι γιατί είχε 70αρς θαλάμη..... έπεσε πάνω στην 390 .....
Όταν καταλάβουμε ότι έχει "πέσει".Μια ερώτηση πότε θα ήταν καλό να αλλάζουμε επανατατικό ελατήριο μετά από πόσα φυσίγγια περίπου
Χαρτί κουζίνας με λίγο azax και κάντο δυό κατεβασιές να γυαλίσει( η φθηνή λύση).
Αυτό είναι που λέω αλλά δεν φαίνεται στην φωτογραφία.. Η κάνη μέσα γυαλίζει κυριολεκτικά...Δεν το έχω ξαναδεί σε κάνη που έχει ρίξει αυτό..Χαρτί κουζίνας με λίγο azax και κάντο δυό κατεβασιές να γυαλίσει( η φθηνή λύση).
Ακομη καλυτερα wd40 δεν εχω δοκιμασει κατι να καθαριζει καλυτερα απ αυτο......Χαρτί κουζίνας με λίγο azax και κάντο δυό κατεβασιές να γυαλίσει( η φθηνή λύση).
Καθαριστικά έχω πολλά δεν έχω θέμα... Το θέμα είναι ότι έριξα 2 κουτιά περίπου διαφορά φυσίγγια και η κάνη είναι λες και δεν έριξε κανένα...Ακομη καλυτερα wd40 δεν εχω δοκιμασει κατι να καθαριζει καλυτερα απ αυτο......
Ακομη και τις πιο δυσκολες μολυβδωσεις......
Γι' αυτο δεν σκοτωνει,ειναι λες και δεν ριχνει....Καθαριστικά έχω πολλά δεν έχω θέμα... Το θέμα είναι ότι έριξα 2 κουτιά περίπου διαφορά φυσίγγια και η κάνη είναι λες και δεν έριξε κανένα...
Αυτοκαθαριζόμενο το εργαλείο.Καθαριστικά έχω πολλά δεν έχω θέμα... Το θέμα είναι ότι έριξα 2 κουτιά περίπου διαφορά φυσίγγια και η κάνη είναι λες και δεν έριξε κανένα...
Η που ήταν της προσφοράς η κατι άλλο συμβαίνει.εν πάσι περιπτώσει προσοχη
Ρε φίλε σε παρακαλώ μην ανεβάζεις τέτοιες φωτο θα έχουμε πρόβλημα.ναι οκ φωτιά είσαι σε κάτι τέτοια αλλά μη ρίξεις σε τίποτα πιο χοντρό μετά τα 15 μέτρα γιατί drink the orangejuice
WD40 και ρετάλι. Σωτήριος συνδιασμός.Ακομη καλυτερα wd40 δεν εχω δοκιμασει κατι να καθαριζει καλυτερα απ αυτο......
Ακομη και τις πιο δυσκολες μολυβδωσεις......
Μάλλον το πρώτο. Αδούλευτη φαίνεται.Η που ήταν της προσφοράς η κατι άλλο συμβαίνει.εν πάσι περιπτώσει προσοχη
Γι' αυτο δεν σκοτωνει,ειναι λες και δεν ριχνει....
Πουλάω μια 302 αν σε ενδιαφέρει με ένα κωννο ναααααααΣτο δια ταύτα της σημερινής πρωίας καθότι εχθές πέρα από χελιδόνια δεν κυκλοφορούσε τίποτα άλλο είπα να πάω να ρίξω με τον κύλινδρο στα πιατακια να δω τι ψάρια πιάνει.αλλο γήπεδο άλλο σχήμα με μέγιστη απόσταση τα 25 μέτρα και ντουμπλεδες sim αυτή τη φορά.23 και 22 το αποτέλεσμα οπότε σκορπίζει κι αυτός ωραιότατα.αναμονη για τα μπασιματα τώρα να δοκιμαστεί ο άσος επί του πεδίου γιατί τα τρυγόνια δε θα τα δούμε και φέτος