Ναι εγώ το είχα διαβάσει δεν το αντιμετώπισα όμως αν και οπως το έβλεπα ήταν τόσο σφιχτό που δύσκολα θα συνέβαινε αυτό. Σαν όπλο δεν είχε θέμα πλην τον πλαστικών αλλά τώρα που έχω και την black eagle 3 μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο σε εργονομία και λαβές το black eagle 3 απλά η Vinci είχε καινοτομίες όπως το ελατήριο μπροστά και την αλλαγή αποθήκης.Όλα τα συνθετικά όπλα της benelli στην αρχή πολυμεριζαν . Πλέον το έχουν διορθώσει. Όσο για το δεύτερο που λες το πρόβλημα ότι χαλαρωνει το κοντάκι με την κάννη από την χρήση δεν ισχύει και είναι παραπληροφόρηση από όσους δεν ξέρουν και ένας λόγος όπως λες που αρκετοί φοβήθηκαν και το πούλησαν η δεν το αγόρασαν ποτέ γιατί νόμιζαν ότι είναι δίκανο. Η Vinci όπως έχω ξαναεξηγησει έχει βίδα στο κοντάκι κάτι σαν τσαβετα και σε περίπτωση που χαλαρώσει σφίγγει και γινεται σαν καινούργια και δεν χρειάζεται καν να πάει σε οπλουργο. Θα ανεβάσω φωτογραφια με αυτό όταν είμαι στον υπολογιστή σαν απόδειξη για τους άπιστους γιατί πράγματικα εγώ κουραστεί να το ακούω αυτό και είναι καθαρά παραπληροφόρηση. Η Vinci όση χρήση και αν κάνεις όσα χρόνια και αν περάσουν όσες φορές και αν ξεσφιξει και αν χαλαρώσει στο σημείο που δενει η κάννη με το κοντάκι σφίγγει και γινεται σαν καινούργια με το σφίξιμο μιας απλής βίδας σαν τσαβετα από το κοντακι. Δεν είναι δικαννο η Vinci παρόλο όπου λύνει σε 3 κομμάτια σαν δικανο.