ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΑΑΑ!!!Πες τα ρε Στέλιο μην γίνει της μαυροπουτ@νας εδώ μέσα ναουμε!!![]()
ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΑΑΑ!!!Πες τα ρε Στέλιο μην γίνει της μαυροπουτ@νας εδώ μέσα ναουμε!!![]()
Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνειΕγώ ξέρω ότι ο ένας Γιάννης δεν βάζει καθόλου τελείες και ο άλλος @ΓΙΑΝΝΗΣ. βάζει μέχρι και στο όνομα!
Εγώ πάλι, είχα ακούσει ότι και ο Μέγας Ναπολέων μπορούσε να υπαγορεύει 7 διαφορετικές επιστολές, σε 7 γραμματείς, ταυτόχρονα !!!Μπορείς να το πεις και έτσι όταν οδηγείς, συνομιλείς με ανθρώπους, μιλάς στα τηλέφωνα για τυχόν προβλήματα ,στέλνεις μυνήματα χρησιμοποιώντας φωνητική πληκτρολόγηση,συνάμα μιλάς με φίλους σε διάφορα μέρη αν έχει κυνήγι , ψάρεμα,έχεις μαζί σου και άτομο που κατευθύνεις τι να κάνει κάποιες φορές ,ένα συνοθύλευμα
Γι'αυτό πήγε για μπάνια...Εγώ πάλι, είχα ακούσει ότι και ο Μέγας Ναπολέων μπορούσε να υπαγορεύει 7 διαφορετικές επιστολές, σε 7 γραμματείς, ταυτόχρονα !!!
![]()
Δεν ήθελα να το πω αυτό, για να μη προσβάλω το Γιάννη, μην το πάρει στραβά !!!Γι'αυτό πήγε για μπάνια...
Εεε,δεν λέμε αυτό,άλλο λέμε!Δεν ήθελα να το πω αυτό, για να μη προσβάλω το Γιάννη, μην το πάρει στραβά !!!![]()
Την benelli black eagle έκανες τατουάζ;;Λέτε να ξαναπάω για μπάνιο φωτό πριν 10 μέρες .
Ναι δεν τη έχω αγοράσει αυτή αν και έχω τουφεκίσει με μια συγγενή που έχει αλλάξει 3 βίδες το έχω ξαναγράψει δεν ξεσφιγγουν με τίποτε ούτε με κάβουρα.Ουτε και το έχει διορθώσει κάποιος μια πατέντα έκανε ο αδελφός του και κάτι διορθώθηκε.Ειμαι κρυφομπενελακιας .Την benelli black eagle έκανες τατουάζ;;
Με τατουάζ black eagle αυθεντικός μπενελακιας εύγε συνάδελφεΛέτε να ξαναπάω για μπάνιο φωτό πριν 10 μέρες .
Ηξερε τι ηθελε ο μαγκας...ειδε οτι αυτη η κανη δεν σκοτωνε, κοιμιζε τα θηραματα !Τον πιάνει ο ξάδελφος μου ...,δε το πουλάει,τι σε έχει πιάσει,πάνε αγόρασε το καινούριο από μαγαζί. Όχι εγώ αυτό θέλω!
Εντάξει έγραψε αυτό.γελαω και με κοιτάνε περίεργα από γύρω γυρωΜε τατουάζ black eagle αυθεντικός μπενελακιας εύγε συνάδελφε
Άσε αυτό.παρε μια μπενελα κοτσαρε απάνω και μια κανη από ρεμομοσμπεργκ να έχεις τ όπλο του σταρ τρεκ γιατί μάλλον για πατέντα σε βλέπω στο τελοςΤώρα να δεις που έχω μπριζωθει με το παρακάτω με κώνους φτιαγμένους πάρει να γράφει ιστορία.
https://www.car.gr/xyma/view/331831239-plagiokanno-zabala-213-magnum
Όχι ακόμη κάτσε να φτιάξει το κοντάκι στη guerini και μετά βλέπουμε.Γιατι τις ετοιμάζω χουνέρια μέχρι τέλος Νοέμβρη θα καει.Άσε αυτό.παρε μια μπενελα κοτσαρε απάνω και μια κανη από ρεμομοσμπεργκ να έχεις τ όπλο του σταρ τρεκ γιατί μάλλον για πατέντα σε βλέπω στο τελος
Όμορφο και ωραία ξύλα.το porting μαμά η αφτερ?Γιατί όχι.
Έτσι πωλούταν από καινούριο εγώ μεταχειρισμένη την πήρα με κάτι τσαμπουκαδες όχι τραγικούς.Όμορφο και ωραία ξύλα.το porting μαμά η αφτερ?