Benelli Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μπορείς να το πεις και έτσι όταν οδηγείς, συνομιλείς με ανθρώπους, μιλάς στα τηλέφωνα για τυχόν προβλήματα ,στέλνεις μυνήματα χρησιμοποιώντας φωνητική πληκτρολόγηση,συνάμα μιλάς με φίλους σε διάφορα μέρη αν έχει κυνήγι , ψάρεμα,έχεις μαζί σου και άτομο που κατευθύνεις τι να κάνει κάποιες φορές ,ένα συνοθύλευμα
Εγώ πάλι, είχα ακούσει ότι και ο Μέγας Ναπολέων μπορούσε να υπαγορεύει 7 διαφορετικές επιστολές, σε 7 γραμματείς, ταυτόχρονα !!! :oops:
.big smile..yelling.

Την benelli black eagle έκανες τατουάζ;;
Ναι δεν τη έχω αγοράσει αυτή αν και έχω τουφεκίσει με μια συγγενή που έχει αλλάξει 3 βίδες το έχω ξαναγράψει δεν ξεσφιγγουν με τίποτε ούτε με κάβουρα.Ουτε και το έχει διορθώσει κάποιος μια πατέντα έκανε ο αδελφός του και κάτι διορθώθηκε.Ειμαι κρυφομπενελακιας .

Τον πιάνει ο ξάδελφος μου ...,δε το πουλάει,τι σε έχει πιάσει,πάνε αγόρασε το καινούριο από μαγαζί. Όχι εγώ αυτό θέλω!
Ηξερε τι ηθελε ο μαγκας...ειδε οτι αυτη η κανη δεν σκοτωνε, κοιμιζε τα θηραματα !
Σου λεει, και το ιδιο μοντελο να αγορασω αποκλειται να εχει αυτην την κανη ευθανασιας .

ΥΓ : Αυτο το οπλο δεν το εχεις τωρα να το παρει ο Γιαννης κυνηγος με 3 χιλιαρικακια ?

Η εταιρία Churchill αν θυμάμαι καλά έχει στο μουσείο της μια κανη δική τους η οποία έχει καταπληκτικά αποτελέσματα ότι και αν ρίξει και δεν είναι καν σφιχτή κανη που δεν μπορούν να ξαναφτιάξουν ,αν δεν με απατά η μνήμη μου ,γιατί με τόσα που έχω ασχοληθεί ίσως κάνω και λάθος.

Τώρα να δεις που έχω μπριζωθει με το παρακάτω με κώνους φτιαγμένους πάρει να γράφει ιστορία.
https://www.car.gr/xyma/view/331831239-plagiokanno-zabala-213-magnum
Άσε αυτό.παρε μια μπενελα κοτσαρε απάνω και μια κανη από ρεμομοσμπεργκ να έχεις τ όπλο του σταρ τρεκ γιατί μάλλον για πατέντα σε βλέπω στο τελος

Άσε αυτό.παρε μια μπενελα κοτσαρε απάνω και μια κανη από ρεμομοσμπεργκ να έχεις τ όπλο του σταρ τρεκ γιατί μάλλον για πατέντα σε βλέπω στο τελος
Όχι ακόμη κάτσε να φτιάξει το κοντάκι στη guerini και μετά βλέπουμε.Γιατι τις ετοιμάζω χουνέρια μέχρι τέλος Νοέμβρη θα καει.

Status
Not open for further replies.
Back