Και εμέναΜε αυτά και μ' αυτά μου άνοιξε, η μάλλον μου ξανάνοιξε, η όρεξη για vinci.
Και εμέναΜε αυτά και μ' αυτά μου άνοιξε, η μάλλον μου ξανάνοιξε, η όρεξη για vinci.
Ναι,ναι!!Με αυτά και μ' αυτά μου άνοιξε, η μάλλον μου ξανάνοιξε, η όρεξη για vinci.
Γέροντα εσύ δε θες Βίντσι?,πάρε μωρέ τώρα που γυρίζει και δε πειράζει μετά τη στέλνεις σ ένα καλό σου φίλο άμα δε σου κάθεταιΝαι,ναι!!
Πάλι καλά,επειδή χρειαζοσουν μια λιτανεία στον Αϊ Χαράλαμπο υπέρ ορεξεως!
Καλά εσύ δεν ήθελες και πολύ.Με αυτά και μ' αυτά μου άνοιξε, η μάλλον μου ξανάνοιξε, η όρεξη για vinci.
Το "δεν σου κάθεται"δεν παίζει σε μένα!Γέροντα εσύ δε θες Βίντσι?,πάρε μωρέ τώρα που γυρίζει και δε πειράζει μετά τη στέλνεις σ ένα καλό σου φίλο άμα δε σου κάθεται
Μα βιδωτή είναι. Απλά βιδώνει εκεί που πρέπει και όχι εκει που δεν πρέπει όπως οι υπόλοιπες. Δηλαδή βιδώνει και σφίγγει στο πίσω μέρος η κάννη με το κοντάκι και όχι στο μπροστά η κάννη με την αποθήκη φυσιγγίων όπως γίνεται στις υπόλοιπες. Άλλη μία καινοτομία.Καραμπίνα μπαγιονετ θα πάρεις;
Μου είπε ένας φίλος ..
Ρε πάρε που σου λέω κι αν δε τη γουστάρεις θα τα βρούμε.γι αυτό είναι οι φίλοι αλωστεΤο "δεν σου κάθεται"δεν παίζει σε μένα!
Θέλει δεν θέλει,θα κάτσει!
Το θέμα είναι ότι θέλω και να γουστάρω όταν την βλέπω...
Συμφωνώ σε όλα έως τώρα. Ριζοσπαστική και καινοτόμα. Δυστυχώς όσο εξαιρετική είναι σε αίσθηση, τόσο λάθος (υποκειμενικό) είναι σε αισθητική.Μα βιδωτή είναι. Απλά βιδώνει εκεί που πρέπει και όχι εκει που δεν πρέπει όπως οι υπόλοιπες. Δηλαδή βιδώνει και σφίγγει στο πίσω μέρος η κάννη με το κοντάκι και όχι στο μπροστά η κάννη με την αποθήκη φυσιγγίων όπως γίνεται στις υπόλοιπες. Άλλη μία καινοτομία.
Έλα θα σας ψήσω περισσότερο.
Το είπαμε ότι δεν έχει αλουμινένια βάση αλλά ατσάλινη έτσι;
Ναι αισθητικά δεν σου κρύβω ότι αν και είμαι πολύ μεγάλος φαν της vinci θα προτειμούσα και εγώ την Ραφαέλο ή την Be diamond. Η super vinci δεν έχει αυτό το στρογγυλο σε σχήμα υποφυλακτήρα που με χαλάει προσωπικά και έτσι η Super Vinci μου αρέσει περισσότερο. Όμως θα μπορούσαν να έβγαζαν ένα πιο καινούριο μοντέλο βελτιώνοντας το αισθητικό κομμάτι καθώς και να βάλουν και τις νεες τεχνολογίες όπως carbon εναλλάξιμη ρίγα, βαφή best , Advanced impact κάννη τα πιο καινούρια σε σχεδίαση πέλματα στο κοντάκι και να πουλάει για άλλα 15 χρόνια. Αλλά μάλλον δεν είχε τα αναμενόμενα κέρδη σε συνάρτηση με το υψηλότερο κόστος παραγωγής σε σχέση με τα άλλα όπλα και έτσι δεν νομίζω να ξαναεπενδύσουν στο άμεσο μέλλον σε αυτό το project. Και είναι κρίμα να μπει στο συρτάρι του χρονοντούλαπου.Συμφωνώ σε όλα έως τώρα. Ριζοσπαστική και καινοτόμα. Δυστυχώς όσο εξαιρετική είναι σε αίσθηση, τόσο λάθος (υποκειμενικό) είναι σε αισθητική.
Και η ασχημια εχει την ¨ομορφια* της και την ιδιαιτεροτητα της.Στην περίπτωση της Vinci νομίζω ότι την έθαψε η ασχήμια της και μόνο...