Καταρχάς σας θαυμάζω που έχετε γνώσεις μηχανικής που εγώ δεν! Το γεγονός ότι βλέπετε σχεδιαγράμματα και κατανοείτε το πώς και το γιατί, respect! Αλλά από εκεί και πέρα να αμφισβητείτε τα λεγόμενα ενός ανθρώπου που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα έστω για υπόνοια παπάντζας, με χαλάει πολύ.
Και ξαναλέω εν τάχει, το πρώτο Vinci που έπιασα στα χέρια μου για δοκιμή σε περιοδικό, δεν μπορούσα να το δέσω και το πήγα σε οπλουργό, όπου κάτι σκάλισε και δούλεψε.
Ύστερα σε επίσκεψή μου στο εργοστάσιο κατασκευής του, ο υπεύθυνος παραγωγής ενημέρωσε επίσημα τους δημοσιογράφους ότι "επειδή αναφέρονταν προβλήματα στη συναρμογή των καινούριων όπλων από τους κατόχους, έφτιαξαν αυτό το ρομπότ για να παίρνει τα πρώτα μπόσικα", ή ότι τέλος πάντων έκανε. Αυτά μας είπαν, αυτά έγραψα και στο άρθρο του οδοιπορικού. Ακόμα και αν μας έλεγαν παπάντζες, αυτές τις παπάντζες ήθελαν οι ίδιοι να διαβάσετε. Χλωμό βέβαια, αλλά ποιος ξέρει.... Μου είναι άγνωστο. Και αδιάφορο.
Δεν είμαι οπλουργός και ποτέ δεν υπαινίχθηκα ότι έχω γνώσεις οπλοκατασκευής ή οπλογνωσίας. Το δικό μου πεδίο εξειδίκευσης είναι στον τομέα της οπλοχρησίας, αξιολογώντας την εργονομία, τον χειρισμό και την απόδοση των όπλων και τίποτα άλλο.
Χαλαρώνει δεν χαλαρώνει με την χρήση, μου είναι παγερά αδιάφορο. Τελείως! Το να πιάνετε όμως το όνομά μου και να υπενίσσεστε έστω και ευγενικά ότι γράφω σαχλαμάρες, με προσβάλει. Στο κάτω κάτω τα ίδια έγραψαν στα περιοδικά τους και ο Ιορδανογλου, ο Κακαβουλης και όσοι άλλοι ήμασταν μαζί στο Ουρμπίνο, γιατί αυτά μας εξήγησαν οι Ιταλοί. Αυτά και τέλος από εμένα.