Ε σιγά τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω δεν χάθηκε και ο κόσμοςΓιαννη μετα την επισκευη το οπλο ριχνει ισια ?
Το εχετε τσεκαρει ?
Ευχαριστω ,ο καθε τυπος τσοκ θελει την δικη του κεφαλη δεν ειναι ολες ιδιεςΩραία κατασκευή.
Δεξιά , αριστερά είναι το πρόβλημαΕ σιγά τώρα λίγο πάνω λίγο κάτω δεν χάθηκε και ο κόσμος
Πιστεύω θα στη δώσει. Καλή πρόταση έκανες, σχεδόν όσο θέλει.Δεξιά , αριστερά είναι το πρόβλημα
Αν ρίχνει ίσια και δεν έχουν γίνει τα πάσα 'βουτυρο' από το ζέσταμα , με 600 την έπαιρνα.
Τελικά δεν την έχει κανείς; Κάποιος που να έχει οποιαδήποτε montefeltro;Καλησπέρα στην παρέα, έχει κάποιος το benelli colombo να μας πει την γνώμη του;
Ευχαριστώ
Η μοντυ είναι από τα καλύτερα όπλα που έχει βγάλει η μπενελλι. Δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι από τα πλέον αξιόπιστα όπλα παγκοσμίως, αν όχι το πιο αξιόπιστο. Πάρτο άφοβα, μην το σκέφτεσαι καθόλου.Τελικά δεν την έχει κανείς; Κάποιος που να έχει οποιαδήποτε montefeltro;
Ξέρουμε πόσο είναι η μικρή κ η μεγάλη κλίση στο κοντάκι;Η μοντυ είναι από τα καλύτερα όπλα που έχει βγάλει η μπενελλι. Δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι από τα πλέον αξιόπιστα όπλα παγκοσμίως, αν όχι το πιο αξιόπιστο. Πάρτο άφοβα, μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Εγω την εχω φιλε.μου μοντελο 2023 πλαστικη 76αρα καννη... Ολα σουπερ απλα οταν το πηρα ειχε.στραβη καννη η ειχε λαθος εφαρμογες... Και μετα απο μερικες κουτες φυσιγγια το εστειλα στην benelli.. και το φτιαξανε σχεδον.. εβαλε το χερι και ενας φιλος και.τελειωσε το βασανο ... Αλλα αυτο ισως ειναι μεμονομενο περιστατικο... Κατα τα αλλα ολα καλα ...Τελικά δεν την έχει κανείς; Κάποιος που να έχει οποιαδήποτε montefeltro;
Το κοντάκι είναι το απλό ή το comfort; έχει φλάντζες αλλαγής κλίσης;Εγω την εχω φιλε.μου μοντελο 2023 πλαστικη 76αρα καννη... Ολα σουπερ απλα οταν το πηρα ειχε.στραβη καννη η ειχε λαθος εφαρμογες... Και μετα απο μερικες κουτες φυσιγγια το εστειλα στην benelli.. και το φτιαξανε σχεδον.. εβαλε το χερι και ενας φιλος και.τελειωσε το βασανο ... Αλλα αυτο ισως ειναι μεμονομενο περιστατικο... Κατα τα αλλα ολα καλα
Ειναι απλο και εχει φλατζεςΤο κοντάκι είναι το απλό ή το comfort; έχει φλάντζες αλλαγής κλίσης;
Αν είχαν φέρει σε εσένα την Κριό ου έχω βάλει αγγελία δεν θα την είχαν καψαλισει τη κακομοίρα.Ευχαριστω ,ο καθε τυπος τσοκ θελει την δικη του κεφαλη δεν ειναι ολες ιδιες
@Thomas kall αν θυμάμαι καλά έχει colombo, νομίζω την είδα πέρυσι σε φωτό απ τα μπασίματαΚαλησπέρα στην παρέα, έχει κάποιος το benelli colombo να μας πει την γνώμη του;
Ευχαριστώ
Ανάλογα τι φλάντζα έχει. Δε θυμάμαι πως έρχεται από το εργοστάσιο. Υπάρχουν όλες οι φλάντζες όμως να τις αγοράσεις. Το μήκος είναι 36 εκ. Μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο της προσφοράς.Ξέρουμε πόσο είναι η μικρή κ η μεγάλη κλίση στο κοντάκι;
Δηλαδή μόνο σαν extra; Δεν είναι στάνταρ στον εξοπλισμό κατά την αγορά;Ανάλογα τι φλάντζα έχει. Δε θυμάμαι πως έρχεται από το εργοστάσιο. Υπάρχουν όλες οι φλάντζες όμως να τις αγοράσεις. Το μήκος είναι 36 εκ. Μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο της προσφοράς.
Πάρτη με κλειστά μάτια φίλε την έχω από τότε που βγήκε κυνηγάω τα πάντα εκτός γουρούνι έχω ρίξει τα πάντα απροβληματιστα το χω καταευχαριστειθειΚαλησπέρα στην παρέα, έχει κάποιος το benelli colombo να μας πει την γνώμη του;
Ευχαριστώ
Στο όπλο της προσφοράς όχι. Δεν είναι ακριβές όμως. Πάνε ζευγάρι.Δηλαδή μόνο σαν extra; Δεν είναι στάνταρ στον εξοπλισμό κατά την αγορά;